Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Lucky Louie
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2
Sisq0
Sisq0
Lucky.Louie.S01E01.Pilot.HDTV.XviD-LOL

Надявам се да ви хареса превода. След ден - два идват буквите за втори епизод.
the_creator_pz
Сериала е страхотен, хумора е малко груб и на места дооооста черен но абсурдността във всичко те кара просто да заливаш от смях сериите се излъчват всяка седмица в неделя и в понеделник са по тракерите пък и това че сериала е на HBO Indipendent е още една гаранция за качество...
Sisq0
Използвах момента, че ми е почивен ден днес, и преведох и втори епизод.. за третия наистина ще трябва да почакате ден-два tongue.gif Пуснах го за одобрение... приятно гледане wink.gif
opa
Гледах пилотния и ми хареса smile.gif 10х и за субс-а
Sisq0
Lucky.Louie.S01E02.Kim's.O.HDTV.XviD-LOL

Пуснах буквите за трети епизод за одобрение... явно съм влезнал в серия, но работата по превода върви много плавно. Надявам се, че качеството им също ви задоволява.
Bakhus
Това сериалче определено има някои попадения.
А относно превода - "6-". biggrin.gif
Sisq0
Цитат(Bakhus @ 13 Jul 2006, 03:55 PM)
Това сериалче определено има някои попадения.
А относно превода - "6-".  biggrin.gif
*

Минусът е важен. Човек винаги трябва да има към какво да се стреми wink.gif

Буквите за епизод три вече са одобрени -> Lucky.Louie.S01E03.A.Mugging.Story.HDTV.XviD-LOL
djdobo
Благодарско за буквите!.....а-а-а-а сериалчето е приятно...на места преиграват но...става smile.gif
MartineZzZ
На мен също ми направи много добро впечтление сериалчето и се надявам да го бъде,т.е. да не го прекратят,че напоследък бая хубави сериали спряха.
Благодаря за субтитрите,ще се радвам ако и за в бъдеще има такива!
Sisq0
И аз се надявам да има, но за жалост това зависи повече от FOROM.com, отколкото от мен. Ако не пускат английски субтитри, аз съм с вързани ръце sad.gif

п.п.
Субтитрите за епизод 4 са пуснати за одобрение. Няколко реплики може да ви се сторят странни, но дори и моите познания в жаргонния английски, не ми помогнаха в превода им, та съм перефразирал леко. Това са и последните налични английски субтитри. Ако намерите за пети епизод преди мен, feel free да ми ги доставите за превод.
galeff
Цитат(Sisq0 @ 14 Jul 2006, 11:48 PM)
Субтитрите за епизод 4 са пуснати за одобрение.
*

Пууу машина бе!
Мерси. :clap:
Sisq0
Lucky.Louie.S01E04.Long.Weekend.HDTV.XviD-LOL
...и сега ни остава само да чакаме нови епизоди, и букви за пета и останалите след нея... а как мразя да чакам mad.gif
galeff
Аре ингилизките.
MartineZzZ
Sisq0,евала човек!Напоследък наистина си като машина!Много се радвам когато някой преводач се засили и почне да чупи рекорди! tongue.gif
Давай все така!
Sisq0
Благодарско за английските букви. Сега се прибрах от работа, ще попревеждам час-два.. останалото като се наспя. До довечера ще са налице.
Знам колко ми е нетърпеливо на мен, чакайки за някои субтитри... честно казано не бързам умишлено с превода - просто процеса наистина върви доста плавно... пък и сериалчето е зарибяващо с грубия си, на места, хумор smile.gif
Sisq0
Както обещах, субтитрите за епизод пети, са пуснати за одобрение. На който не му се чака, съм ги прикачил тук. Малко се забавих, но цял ден ме мъчи зверско главоболие, и не мога да мисля нормално sad.gif
Bakhus
Благодарско! rock.gif
excape
И аз благодаря за светкавичния превод smile.gif
rexxxxx
а освен в емуле от къде другаде могат да се дръпнат епизодите ?
the_creator_pz
mininova.org
opa
Аз от http://tvtorrents.com си ги дръпнах, тогава даже имаше и бг сийд, та доста бързо стана smile.gif
Sisq0
Ах, незнам за вас, но мен това чакане за нови епизоди и английски субтитри ме убива бавно sad.gif

Шести епизод също е много забавен (с тези червени рози голям смях), но не ми се превежда като нямам дори и тайминг... ще отнеме много много време да го правя ръчно sad.gif
galeff
Не бързай, след някой и друг ден навярно ще се появят англииските.
А за мен (а мисля и не само) е по важно, че въобще ти се превежда.

Поздрави.
Sisq0
За мен превода е удоволствие, и начин да отмарям през почивното си време. Естествено, за целта, сериалчето трябва да си заслужава wink.gif

Добрата новина: Излязоха субтитрите и за шести епизод, йееее... smile.gif
Лошата новина: Няма да станат за днес, защото имам рожден ден и... сещате се wink.gif

Ще гледам за неделя вечерта да са готови smile.gif
the_creator_pz
Ха честтио пък буквите после... smile.gif
tutunata
Честито и от мен,да си жив и здрав и се с такива хубави буквички да ни радвашsmile.gif
Sisq0
Благодаря за пожеланията.
Както обещах, субтитрите за шести епизод са пуснати за одобрение. Съжалявам за еднодневното закъснение - непредвидени обстоятелства huh.gif

За нетърпеливите ги качвам и тук...
galeff
Мерси за буквите-както винаги перфектни.

За тези които още не знаят, излезе 7 епизод.

http://www.arenabg.com/details.php?id=50460
Sisq0
Lucky.Louie.S01E06.Flowers.For.Kim.HDTV.XviD-LOL
Чакаме ФОРОМ-ците да изкарат английски титри за седми. Между другото, нямате си на представа колко грешки има във форОмските английски титри. Само за първа серия бяха читави, останалите са голяма манджа с грозде. Общо взето ги ползвам в повечето време само за тайминга smile.gif
criminall
Пичове кога ще излезнат субтитрите за 7-ми епизод? smile.gif
galeff
Навярно след като се появят първо англииските.
galeff
Ето ги и тях.
Sisq0
По обед видях, че на ФОРОМ са пуснали английските титри... ето го готовия превод wink.gif
Lucky.Louie.S01E07.Discipline.HDTV.XviD-LOL
Приятно гледане.

galeff, благодаря че си предоставил английските титри. Принципно първо гледам тук, и щяха да са ми от полза wink.gif

п.п.
Моля ви да не пишете мнения от типа "кога ще излязат субтитри за ...". Когато намеря английски за даден епизод - излизат.
tutunata
Епизод 8 w00t.gif
Sisq0
Ето превода за епизод осми. Монолога на Джери по средата на епизода направо ми изкара нервичките. Приятно гледане.

Lucky.Louie.S01E08.Get.Out.HDTV.XviD-LOL
galeff
:clap:
opa
Епизод 9 @ torrents.linkos.bg smile.gif
opa
Английски за 9-та.
Sisq0
Супер, утре ще са готови wink.gif
Sisq0
Като съм казал днеска, значи днеска! :59:

Налазвайте wink.gif

Заради този епизод на Lucky Louie, днес няма да има нов превод за Антураж. Ще скърша традицията да пускам по един епизод всеки ден sad.gif

!!! ВАЖНО !!!
Приятели, извинете за неудобството, но съм допуснал грешка в имената на сериите. Този епизод се казва Drinking а не, както аз съм писал, Confession (който ще е следващият епизод). Моля тези, които вече са дръпнали буквите, да променят името на серията в самите субтитри, и в наименованието на файла. Тук съм прикачил поправеният файл. Към кого да се обърна, за да едитне субтитрите които са качени на сайта?
Sisq0
Субтитрите за десети епизод, са пуснати за одобрение.
vercheto
Цитат(Sisq0 @ 20 Aug 2006, 07:33 PM)
Субтитрите за десети епизод, са пуснати за одобрение.
*

Може ли да ги прикачиш тук?
Sisq0
Lucky.Louie.S01E10.Confession.HDTV.XviD-LOL
Bakhus
Английските за 11 епизод.
Sisq0
Захващам се.
Sisq0
Много закъснях този път, но...
Lucky.Louie.S01E11.Louie.Quits.HDTV.XviD-LOL
galeff
Уха мерси.
Остава още една и туй то.
Margelaio
Жалко, жалко , че е толкова кратък сезона.Сериалчето бе страхотно ! Най ме кефеше малкта Луси !
Killa-g
Link Full Season 1@Arenabg.com
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.