Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Los Protegidos (Защитените)
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
alkatraz_85

Дъщерята на Химена, която има спосбността да вижда бъдещето, е отвлечена заради способностите й. Докато се мъчи да намери дъщеря си, Химена разбира, че има и други деца с различни способности, като например: Синът на Марио Рей, който владее телекинетика, Сандра, която може да управлява електрическита енергия, Змията, който може да стане невидим за кратко време и разбира се Лусия, която може да чете мисли. След като съдбата ги събира заедно те са принудени да избягат от родния си град и да потърсят дом някъде другаде. Това ги отвежда в нов град, в който се представят за семейство, за да не будят подозрения. Идеята им е да са потайни и да не контактуват със съседите и хязаите си, дали ще успеят, и какво ги очаква в бъдеще? Можете да разберете като гледате сериала!
thankyou
<#thank#>
tedito95
Още много ли остава,защото от неделя (03.07) пише 40% от 5-и епизод ??? rolleyes.gif
alkatraz_85
Цитат(tedito95 @ 6 Jul 2011, 05:11 PM) *
Още много ли остава,защото от неделя (03.07) пише 40% от 5-и епизод ??? rolleyes.gif

Моя грешка, съжалявам. Сега ще оправя нещата. 5-а е готова и почти готова е шеста, трябва само да се появи човекът, който
трябва да я качи. Ще актуализрам по-често за напред. Забравих да добавя, че тъй като за момента нямам много общо с превода,
тъй като се появиха доброволци, които пишат от испански, субтитри могат да се свалят само от сайта, чийто линк има на предишните
епизоди. НЕ Е РЕКЛАМА! Не зависи от мен, казвам го за инфо на потребителите.
tedito95
Цитат(alkatraz_85 @ 7 Jul 2011, 10:10 PM) *
Моя грешка, съжалявам. Сега ще оправя нещата. 5-а е готова и почти готова е шеста, трябва само да се появи човекът, който
трябва да я качи. Ще актуализрам по-често за напред. Забравих да добавя, че тъй като за момента нямам много общо с превода,
тъй като се появиха доброволци, които пишат от испански, субтитри могат да се свалят само от сайта, чийто линк има на предишните
епизоди. НЕ Е РЕКЛАМА! Не зависи от мен, казвам го за инфо на потребителите.

Мерси. smile.gif smile.gif smile.gif
TheVankata
Ами сега? Нямаме готови субтитри на никой език. или поне аз не намирам такива. Ще чакаме да излязат субтитри на сръбски или на някакъв друг език . или ще се прави тайминг?
alkatraz_85
Цитат(TheVankata @ 9 Jul 2011, 11:48 PM) *
Ами сега? Нямаме готови субтитри на никой език. или поне аз не намирам такива. Ще чакаме да излязат субтитри на сръбски или на някакъв друг език . или ще се прави тайминг?

Тайминг се прави, да. Проблемът е, че това момиче, което превежда от испански има доста лични ангажимети и не може
да отдели време за сериала. Благодаря ти за информацията, и че си се ровил из нета да търсиш субтитри.
Надявам се скоро да започне преводът на 7-и епизод, ако това се случи веднага ще го отразя тук, бъдете сигурни.
Иначе ще съм много благодарен за всякаква информация, която би ни била полезна за превода.
Силно се надявам, че няма да чакаме да правят субтитри на други езици, а веднъж и ние първи да "блеснем" с наши,
но ще видим.
paket
За 5 и 6 епизоди ще се качат ли на сайта?
Не ми се свалят от Мастърс, без знака на "УНАКС ТИЙМ".
alkatraz_85
Цитат(paket @ 11 Jul 2011, 10:11 AM) *
За 5 и 6 епизоди ще се качат ли на сайта?
Не ми се свалят от Мастърс, без знака на "УНАКС ТИЙМ".

Ще опитам да ги намеря и кача до довечера, но не гарантирам, че ще са със знака на Унакс Тийм.
el_internadka
Здравейте на всички фенове на сериалчето ! Пиша тук, за да благодаря за новите епизоди и да помоля някой да качи новите субтитри в сунака !! Или ако е възможно качете епизодите в замундата smile.gif ! И отново много благодаря, че въобще качвате епизодите с бг превод !!
TheVankata
Цитат(el_internadka @ 12 Jul 2011, 10:49 PM) *
Здравейте на всички фенове на сериалчето ! Пиша тук, за да благодаря за новите епизоди и да помоля някой да качи новите субтитри в сунака !! Или ако е възможно качете епизодите в замундата smile.gif ! И отново много благодаря, че въобще качвате епизодите с бг превод !!

Здравей отново и тук! laugh1.gif И аз искам да благодаря и да кажа , че сериалът ме зариби много яко, особено се зарибих по Ана Фернандес ( Сандра ) rock.gif . Стискам палци по-скоро да ни зарадват с нов епизод. rolleyes.gif

Незнам дали сте видели този коментар под епизод 3 в Замунда, но може да е от полза за превода на сериала:

eenev (Супер потребител) написано на 2011-06-24 14:13:46 GMT
Alkatraz85, казвай ги тия работи smile.gif Аз мога да го превеждам директно от испански, но не ми се занимава да правя тайминга и самите субтитри, защото сериозно ме бяха ядосали в един от сайтовете за субтитри и им теглих една. А и сериала го знам на изуст, така че дето се казва ще мога в реално време да го превеждам, стига после някой да си поиграе да копи/пейства репликите в/у руския тайминг. Ако си заинтересован, пиши на скайп mi6i89, но пиши че си ти, иначе може да не те добавя wink.gif
alkatraz_85
Цитат(TheVankata @ 13 Jul 2011, 01:22 AM) *
Здравей отново и тук! laugh1.gif И аз искам да благодаря и да кажа , че сериалът ме зариби много яко, особено се зарибих по Ана Фернандес ( Сандра ) rock.gif . Стискам палци по-скоро да ни зарадват с нов епизод. rolleyes.gif
Незнам дали сте видели този коментар под епизод 3 в Замунда, но може да е от полза за превода на сериала:
eenev (Супер потребител) написано на 2011-06-24 14:13:46 GMT
Alkatraz85, казвай ги тия работи smile.gif Аз мога да го превеждам директно от испански, но не ми се занимава да правя тайминга и самите субтитри, защото сериозно ме бяха ядосали в един от сайтовете за субтитри и им теглих една. А и сериала го знам на изуст, така че дето се казва ще мога в реално време да го превеждам, стига после някой да си поиграе да копи/пейства репликите в/у руския тайминг. Ако си заинтересован, пиши на скайп mi6i89, но пиши че си ти, иначе може да не те добавя wink.gif

Мерси отново, да видяхме коментара и този човек ни помага и в момента с превода. Както повечето от вас
знаят обаче, сигурно испанците са едни от най-бързо говорещите и е много трудно да разбереш всичко точно
ако не владееш езика перфектно, но се справяме, бавно, но по-бързо от руснаците. Колкото за субтитрите
ще се опитам да ги кача в този сайт. Благодаря ви за търпението, разбирането и помощта.
TheVankata
Цитат(alkatraz_85 @ 13 Jul 2011, 10:12 PM) *
Мерси отново, да видяхме коментара и този човек ни помага и в момента с превода. Както повечето от вас
знаят обаче, сигурно испанците са едни от най-бързо говорещите и е много трудно да разбереш всичко точно
ако не владееш езика перфектно, но се справяме, бавно, но по-бързо от руснаците. Колкото за субтитрите
ще се опитам да ги кача в този сайт. Благодаря ви за търпението, разбирането и помощта.

Че бързо говорят- това е ясно. smile.gif Особено Марио като започне да говори... Ходи го разбери какво говори, па го преведи. laugh1.gif
Освен това лично аз немога да разбера понякога някой актьор какво говори, просто защото казва нещо което нито можеш да чуеш, нито нищо. laugh1.gif
Искам да благодаря на целия екип, който сте се събрали да правите субтитрите. rolleyes.gif И май за първи път руснаците ще превеждат от наши субтитри, а не ние от техните. tongue.gif laugh1.gif
belavoda
Благодаря за усилията, които полагате, за да можем да се радваме на този сериал. Испанските сериали са много добри, но преводът изисква много усилия тъй като често няма субтитри на други езици, от които да се преведе и да се ползва тайминга. Желая спорна работа на екипа - всички участващи във превода и ъплоуда .
el_internadka
Не знам просто какво да кажа - както винаги си удържахте на думата и качвате новите епизоди в замундата и субтитрите в сунака !! И искам да ви кажа просто едно огромно БЛАГОДАРЯ, продължавайте все така !!!! smile.gif
FernandezF3N
Здравейте на всички фенове на "Защитените"! Аз съм нова тук и искам и аз да ви благодаря за досегашните преведени епизоди и естествено за следващите ! Тук искам да ви съобщя, че отвори врати първият и единствен български фен сайт за любимият забелязвам на много българи испански сериал - "Защитените" ! Надявам се да ви хареса ! --> http://losprotegidosbgweb.blogspot.com/
TheVankata
Цитат(FernandezF3N @ 14 Jul 2011, 07:23 PM) *
Здравейте на всички фенове на "Защитените"! Аз съм нова тук и искам и аз да ви благодаря за досегашните преведени епизоди и естествено за следващите ! Тук искам да ви съобщя, че отвори врати първият и единствен български фен сайт за любимият забелязвам на много българи испански сериал - "Защитените" ! Надявам се да ви хареса ! --> http://losprotegidosbgweb.blogspot.com/

Много яко е станало! Имам обаче някои забележки към някои от статиите, защото има някои неточности в тях. Може би ако се редактират малко ще изглеждат по-добре. Браво и за краткото описание на всеки герой! Незнам за теб обаче аз се оливам от смях когато Роса каже " ....., Si o No?". laugh1.gif laugh1.gif laugh1.gif Аз вече съм фен(последовател). Дано ни радваш с още много новини около сериала и по точно за Анa. Успех! smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.