Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Dallas (1978–1991)
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
veso010

ДАЛАС (1978-1991)

Линк към IMDb

Започвам превода на сериала "ДАЛАС".
Предполагам, че първи сезон ще бъде готов до края на седмицата, след което ще го кача на сайта, и ще дам линкове към отделните субтитри и тук.

Тъй като времето малко ме притиска, бих помолил ако някой има субтитри на някакъв език, да ми ги прати, или да даде тук линк към тях, за да мога да използвам поне тайминга.
Говоря английски, руски и чешки-субтитри на тези езици биха ми свършили работа.
Благодаря предварително на отзовалите се.

Пожелайте ми успех.

thankyou
<#thank#>
BAHKO 2
Успех и благодаря, че се отзова. Хубаво е да имаме преведени тези стари сериали. Жалко, че малко хора се навиват да работят по тях. Благодаря ти. smile.gif
Ако можеш качвай първият сезон на сайта, ако не - пиши ми ЛС да се разберем.
veso010
След 10 минути ще бъдат качени. Кога ще ги одобрят и ще станат "видими"-не зная. Ще ги качвам серия по серия, а не целия сезон в архив, за да може всеки да си избере какво да гледа. Молбата ми е Ванко, или който може, да ги качи и в описанието на торента в Замунда, НО НИКЪДЕ ДРУГАДЕ! Правени са за тук-тук да си стоят!
BAHKO 2
Цитат(veso010 @ 11 Sep 2011, 09:23 PM) *
След 10 минути ще бъдат качени. Кога ще ги одобрят и ще станат "видими"-не зная. Ще ги качвам серия по серия, а не целия сезон в архив, за да може всеки да си избере какво да гледа. Молбата ми е Ванко, или който може, да ги качи и в описанието на торента в Замунда, НО НИКЪДЕ ДРУГАДЕ! Правени са за тук-тук да си стоят!

Нямаш никакъв проблем. При първа възможност се свързвам с колегата от замунда и ще бъде обновено описанието там. smile.gif
Аз сега ще кача английските субтитри за втори сезон.
trifon81
Да очакваме ли субтитири и за втори сезон?
BAHKO 2
Този потребител май не се занимава с превода вече. Много съобщения му писах, но така и нямаше отговор.
trifon81
Кофти и новите епизоди сякаш зациклиха вече.Няма ли един сериозен да се наеме?
ibizza
В момента правят субтитри за сезон 4,но не може да се изтегли,който може да помогне да пише.
speedbg
Цитат(ibizza @ 8 Feb 2016, 11:01 AM) *
В момента правят субтитри за сезон 4,но не може да се изтегли,който може да помогне да пише.

http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4435646
vsb
Огромни благодарности на speedbg, че е решил да положи този труд, но само при мен ли тайминга на субтитрите е направо ужасен? В момента гледам трети сезон и на всеки 20-30 секунди трябва да се донастройва, тъй като субовете непрекъснато изостават. Доколкото помня и с втори сезон беше същото, но го гледах отдавна, може и да бъркам.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.