Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Vampire Diaries - 05x22
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2
stardust
The Vampire Diaries

Дневниците на вампира

Постер: kakoytou

## В ролите :

Нина Добрев

Пол Уесли

Иън Сомърхолдър

## Участват още: Стивън Маккуин, Кат Греъм, Кандис Акола, Зак Рьориг, Майкъл Тревино, Матю Дейвис

## Режисьор : Кевин Уилямсън

## IMDB : Линк къв IMDB

## Държава : САЩ

## Година : 2010 - ???

## Времетраене : 42 Минути

## Резюме : Четири месеца след трагичен инцидент с кола, който убива родителите им, 17 годишната Елена Гилбърт и нейния брат Джеръми, все още се опитват да свикнат с промените, които са станали. Елена винаги е била бляскава ученичка: красива, известна, с добър успех в училище и прияъели, но сега тя се опитва да скрие своята тъга от света. Елена и Джеръми живеят с леля си Джена, коята дава най-доброто от себе си, за да замести отчасти родителите им. Когато учебната година в гимназията "Мистик Фолс" започва, Елена и приятелките й са очаровани от хубавия и мистериозен Стефан Салваторе. Той и Елена веднага усещат някакво привличане, въпреки че тя е озадачена от странното поведение на Стефан, когато той внезапно се появява на гробището, където са погребани родителите й. Това, което тя не успява да разбере е, че Стефан крие тъмна тайна - фактът, че е вампир. На партито, което е на следващата вечер, Елена и Стефан започват да се опознават един друг, когато хаоса, който се е породил, понеже Вики е нападната и ухапана по врата, ги прекъсва.Опасявайки се, че знае кой е отговорен за нападението, Стефан се прибира у дома и намира по-големия си брат - Деймън, когото не е виждал от 15 години. Деймън също е вампир и двамата братя имат дълга и мъчителна история. Деймън се подиграва на брат си, който отказва да бъде жесток, но когато разбира, че брат му е запленен от Елена, която изглежда точно като жената, която Стефан е обичал преди повече от век; жена, която Деймън се опитал да направи своя. Сега двамата братя - единия добър, а другия лош, ще се борят за душата на Елена...

Преводачи: themouse3 a.k.a Hellhound; Vampire Ji & Poppyto; Belly & E-tle; radi; RaKe
Унакс тийм

Субтитрите до края на сезона и новите сезони ще бъдат правени от Vampire Ji & Poppyto.
Аз (themouse3) се оттеглям от преводите на сериала и пожелавам на колежките още добри преводи и благодаря на всички, които уважиха както самостоятелния ми труд, така и съвместните преводи с колегите.

Сезон 3:

Епизод 1
Епизод 2
Епизод 3
Епизод 4
Епизод 5
Епизод 6
Епизод 7
Епизод 8
Епизод 9
Епизод 10
Епизод 11
Епизод 12
Епизод 13
Епизод 14
Епизод 15
Епизод 16
Епизод 17
Епизод 18
Епизод 19
Епизод 20
Епизод 21
Епизод 22

Сезон 4:

Епизод 1 - "Растяща болка" -E-Tle & Belly
Епизод 2 - "Помен" - Деси Христова a.k.a. Belly
Епизод 3 - "Купонът" - E-Tle & Belly
Епизод 4 - "Петте" - E-Tle & Belly
Епизод 5 - "Убиецът" - Владислав Владев а.к.а. E-Tle™
Епизод 6 - "Понякога всички полудяваме" - Владислав Владев & Belly
Епизод 7 - "Пазачът на брат ми" - E-Tle & Belly
Епизод 8 - E-Tle & Belly
Епизод 9 - Belly & E-Tle
Епизод 10 - E-Tle & Belly
Епизод 11 - Владислав Владев а.к.а. E-Tle™
Епизод 12 - Belly & E-Tle
Епизод 13 - stardust & E-Tle
Епизод 14 - E-Tle & Belly
Епизод 15 - E-Tle & stardust
Епизод 16 - stardust & E-Tle
Епизод 17 - Belly & E-Tle
Епизод 18 - E-Tle & Belly
Епизод 19 - Belly & E-Tle
Епизод 20 - Belly & E-Tle
Епизод 21 - E-Tle & Stardust
Епизод 22 - Деси Христова a.k.a. Belly
Епизод 23 - Belly & E-Tle

Тъй като колегите Vampire Ji & Poppyto се отказаха от превода на сериала, явно с колегата E-tle ще довършим сезона. Затова и прехвърлям темата.

Сезон 5:

Епизод 1 е преведен. Новият сезон ще го подхвана, заедно с vseizvestna. smile.gif
Епизод 2
Епизод 3
Епизод 4
Епизод 5
Епизод 6
Епизод 7
Епизод 8
Епизод 9
Епизод 10
Епизод 11
Епизод 12
Епизод 13
ЕПИЗОД 14
ЕПИЗОД 15
ЕПИЗОД 16
ЕПИЗОД 17
ЕПИЗОД 18
ЕПИЗОД 19
ЕПИЗОД 20
ЕПИЗОД 21

thankyou
<#thank#>
Hellhound
Субтитри за 7-ми епизод:

Епизод 7
Hellhound
Субтитри за 8-ми епизод:

Епизод 8
tosho_cool
Благодаря ти.
Hellhound
Субтитри за 9-ти епизод:

Епизод 9
Катя
Ще го кажа като неблагодарен потребител: Аре уе суууубс? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

П.П.: Сигурно ще ги направят до няколко дена. smile.gif
Hellhound
Епизод 10
Катя
Цитат(Hellhound @ 6 Jan 2012, 12:40 PM) *

clapping.gif Браво! Бързаци... rock.gif
Belly
clapping.gif Браво! И мерси! clapping.gif
Hellhound
Субтитри за 11-ти епизод:

Епизод 11
Hellhound
Субтитрите, които правя аз ще станат късно вечерта, поради липсата на английски субс тази сутрин.
Очаквайте ги към 12- 1 или утре. smile.gif
Hellhound
Епизод 12
Катя
Мерси! smile.gif
Hellhound
Субтитри за 13-ти епизод:

Епизод 13
tosho_cool
Благодаря ти. drinks.gif unacsteam.gif
E-Tle
Вие работа и занимания нямате ли си?
Я излезте се разходете и стига сте стоели на компютрите и да питате кога ще има субтитри.
Надявайте се, че вечерта ще има.
Hellhound
Субтитри за 14-ти епизод:

Епизод 14
PEpsityYy™
Цитат(Hellhound @ 10 Feb 2012, 07:22 PM) *
Субтитри за 14-ти епизод:

Епизод 14

Мершаж! wub.gif rock.gif
Hellhound
Субтитри за 15-ти епизод:

Епизод 15
NJIMKO
Евала пичове,че поне вие не сте като тези хора,които се захващат с нещо не го довършват, а и на всичкото отгоре си оставят ръцете.По-добре бавно и качествено, отколкото бързо и осрано отвсякъде !

Един пич и няколко пички. biggrin.gif - E-Tle
П.П : Моя грешка good.gif biggrin.gif
Hellhound
Субтитри за 16-ти епизод:

Епизод 16
kakoytou
Искам само да попитам мислите ли да превеждате 18 епизод, защото 17 май не го преводохте? А ми се иска този сериал да го гледам с качествени субтитри, не онези от addic7ed, където таймингът е просто супер, а преводът - уникален. biggrin.gif Много ще се радвам, ако се върнете в играта! wink.gif
Поздрави на екипа! smile.gif
nikra
Цитат(kakoytou @ 30 Mar 2012, 05:36 PM) *
Много ще се радвам, ако се върнете в играта! wink.gif
Поздрави на екипа! smile.gif

И аз. И аз. smile.gif
E-Tle
Eдно птиче ми подшушна, че се работи. Да се надяваме до няколко дни и двата да са с превод, че и аз чакам по-добрия превод. biggrin.gif
Катя
И аз предпочитам да изчакам... biggrin.gif 17-ти вече го гледах, не беше зле, но след като прочетох коментарите за 18-ти
Катя
Пак бива, че все още никой не е пуснал заявка за превод на епизода! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Vampire Ji
Субтитри за 18-ти епизод:

Епизод 18

П.П.: Заели сме се с превода, не сме изоставили сериала, сега направихме 18-ти епизод и работим по 17-ти, но след като колегата Hellhound/themouse3/ се отказа ще стават по-бавно, тъй като сме с напрегнат график дните, в които излизат Дневниците. Съжаляваме, за което. Радвам се, че има хора, които все още ценят качеството.

Приятно Гледане отново!
Vampire Ji
Ето и обещания 17-ти епизод:

Епизод 17
Катя
Thank you, bro! Продължавайте все така! smile.gif
Vampire Ji
Субтитри за 19-ти епизод от колегата - E-tle a.k.a Владислав Владев, на когото благодарим безкрайно за помощта!

Следващия път се завръщаме познатия екип! ; )

Епизод 19
Vampire Ji
Субтитри за 22-ри епизод:

Епизод 22

П.П.: Ако някой се интересува дали ще преведем предишните 2-ва епизод, отговорът е - ДА!
lost1fan
Премиера на четвърти сезон: 11 октомври 2012.
Vampire Ji
Началото на сезона ще бъде поето от нашите колеги от Унакс Тийм - Belly & E-tle, поради нашия натоварен график с други сериали, извиняваме се и благодарим безкрайно на нашите колеги, че поеха нашия сериал и няма да го оставят без качествен превод. Знаем, че го оставяме в добри ръце, а нали знаете... Нова година, Нов късмет, тогава най-вероятно ще се завърнем.

Oтново да изкажа благодарностите ни на Belly & E-tle за този епизод!
E-Tle
Eпизод 3 е преведен.

С Belly ви пожелаваме приятно гледане!
Vampire Ji
4-ти епизод е преведен, благодарение на E-Tle & Belly !

Епизод 4 - "Петте"
E-Tle
Може да ви пожелаем само приятно гледане,
докато за други е "рядко" удоволствие да са първи, тоест да преварят другите. wink.gif

live long and prosper
didimomo
Готови си са субтитрите rolleyes.gif
Vampire Ji
5-ти епизод е преведен, благодарение на Владислав Владев а.к.а. E-Tle™!

Епизод 5 - "Убиецът"
Vampire Ji
7-ми епизод е преведен, благодарение на E-Tle & Belly!

Епизод 7 - "Пазачът на брат ми" - Благодарение на E-Tle & Belly
E-Tle
На седемнадесети епизод му казваме бай-бай. biggrin.gif
Остават още 6 броя. Все пак сезонът е с цели 23 епизода.
Scof1eld
Ще довършите ли сезона ? smile.gif

По-глупав въпрос от това не съм чувал...
Много ясно, че сезонът ще бъде преведен.
- E-Tle
Scof1eld
Можеше по спокоен отговор..
Все пак благодаря за отговора и всички преводи
E-Tle
Цитат(Scof1eld @ 23 Mar 2013, 11:51 AM) *
Можеше по спокоен отговор..
Все пак благодаря за отговора и всички преводи

Щом е започнат сезонът, ще се приключи. По-ясно от това накъде. Дори и един от екипа да остане, пак ще го довърши, в това може да си напълно сигурен. Не сме хора, които ще почнат нещо и ще видгнат ръце след 2-3 епизода, нито пък ще се откажат заради някой геврек. wink.gif
Scof1eld
Значи, ще има качествен превод smile.gif
Благодаря, за което!
Sliding
много моля за синхронизация на The.Vampire.Diaries.S03.BDRip.XviD-REWARD
искам да си го запиша на диск
den4open4o
Да попитам ще има ли субс за сезон 4 епизод 19 :? или вече никой няма да се занимава ?
E-Tle
Субтитрите до края на сезона са гарантирани на 100% още същия ден. Часа на пускане вече е променлива, не константа. biggrin.gif
E-Tle
Епизод 19 е преден. С Belly ви желаем приятно гледане.
Belly
Епизод 20 вече е преведен. С E-Tle ви желаем приятно гледане!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.