Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Spartacus - 02x04
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
kakoytou
Зпочнах превд на Spartacus 02x04 - 100%

Спартак: Отмъщението

Жанр: Екшън, Драма
Година: 2012
Държава: САЩ
Времетраене: 60 минути
Режисьор: Стивън С. ДеНайт
В ролите: Лиам Макинтайър, Синтия Адай-Робинсън, Ману Бенет, Вива Бианка, Катрина Лау, Луси Лоулес, Питър Менса, Ник Тарабай, Брук Уилямс

.: Резюме :.
След кървавото бягство от къщата на Батиат в края на „Spartacus: Blood and Sand”, гладиаторският бунт продължава и започва да всява страх в сърцето на Рим. Гай Клавдий Глабър и неговия отряд са изпратени в Капуа да спрат освободените от Спартак роби преди те да могат да нанесат още вреди. Самият Спартак трябва да избира дали да отмъсти на човека, който доведе жена му до робство и евентуална смърт или да направи нужните жертви, за да не се разпадне армията му. Приказката продължава по страхотен начин с все същия кървав екшън, героизъм и екзотичен секс, които отличават шоуто.

До 16ч. предполагам, ще съм готов.
thankyou
<#thank#>
Raikonen07
Браво, давай газ за Бургас
tosho_cool
Супер.Браво.Може и да изпревариш Коен. smile.gif
kakoytou
Най-накрая съм готов!
Ето ги и тях:
http://subsunacs.net/get.php?id=80200

Надявам се да ви харесат и чакането да си е заслужавало! smile.gif
Приятно гледане! tongue.gif
E-Tle
Вместо да пишеш 10 коментара с прогрес, използвай ред "описание", когато редактираш първия си пост и пиши колко процента е, допълнително и в първия пост може да го пишеш.

И ако ще превеждаш и следващите епизоди, пак си пиши в тази тема. smile.gif
kakoytou
Цитат(E-Tle @ 18 Feb 2012, 10:56 PM) *
Вместо да пишеш 10 коментара с прогрес, използвай ред "описание", когато редактираш първия си пост и пиши колко процента е, допълнително и в първия пост може да го пишеш.

Ok, мерси за съвета! Ще го имам предвид друг път. wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.