Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Mortal Kombat: Legacy 02х10
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Pandora

Mortal Kombat: Legacy Season 2 2013

Участват : актьори

Държава : САЩ

Година : 2013

Жанр :Екшън, Фантастика

IMDB

Това е мини WEB сериал базиран на Mortal Kombat вселената.Тази web поредица се явява продължение на прочутият трейлър Mortal Kombat: Rebirth.

Резюме: Zamunda

С У Б Т И Т Р И

UNACS TEAM
УНАКС ТИЙМ
thankyou
<#thank#>
Darth Sauron
О М Г!!!! Суб-зиро!!! Успех с преводчето, а може ли дата, защото пише в нета Април, но не съм видял торент никъде.
Pandora
То и на мен вече ми се изчака чакалото, няма дата, април мина и замина, освен да чакаме другия април.
extraordinary-_-
Pandora, нещо не мога да намеря 1-я епизод от сезон 2, а нали днес уж трябва да е излезнал.... И, ако ти си намерила, ще почваш ли превод ? smile.gif В youtube ги има, ама там ( няма и как ) без субтитри biggrin.gif Предполагам ще се оправя и така да ги гледам в youtube, ама ще ми е по-приятно с твоят превод.
Pandora
Аз ги дръпнах точно от ютюба, по нашите тракери още не са ги качили. Има ги при пиратите. Но за съжаление още няма английски субтитри, като ги пуснат, веднага почвам превода.

PS В адиктед са се заинатили и не ми пускат английски субтитри, поне за първите два епизода се намериха турски за тайминга.
extraordinary-_-
Още 4 епизода, Pandora. rock.gif Само това не ми харесва, че пак са по 10 минути епизодите, но .... какво да се прави. biggrin.gif
Pandora
И на мен, ама е по-добре от нищо.
Hoobastank
Още два епизода !! clapping.gif
extraordinary-_-
Благодаря ти, Pandora, за добрите субтитри! clapping.gif Макар и малко, на мен сезончето ми хареса. Фаталът на Scorpion - priceless. biggrin.gif Да се надяваме, че скоро ще има сезон 3. smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.