Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Orphan Black - 01x02 - Instinct
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
cveti-slava

Режисьор: John Fawcett, Graeme Manson

В ролите: Tatiana Maslany, Jordan Gavaris, Dylan Bruce

IMDB: Линк към IMDB

Държава: САЩ

Година: 2013

Времетраене: 42 минути

Резюме:Сара (Татяна Маслани) е сирак и аутсайдерка, която става свидетел на самоубийството на жена, изглеждаща досущ като нея. Сара приема самоличността й, приятеля й и банковата й сметка – мисли си, че като я изпразни, ще реши проблемите си. Вместо това ги умножава – също като себе си. Героинята се оказва въвлечена в смъртоносна конспирация и грандиозна мистерия. Тя трябва да разбере коя е всъщност и колко нейни копия са пуснати из света.
thankyou
<#thank#>
nik_242
Само 2 серия ли се превежда или аз бъркам нещо?
cveti-slava
Цитат(nik_242 @ 9 Apr 2013, 08:39 PM) *
Само 2 серия ли се превежда или аз бъркам нещо?

Да,утре ще започна 1-ва
haskotoo
Щях да се заема с превода, но времето ми бе ограничено. Радвам се, че се намери кой да го преведе, тъй като ми изглежда интересен, благодаря.
cveti-slava
Цитат(haskotoo @ 9 Apr 2013, 09:58 PM) *
Щях да се заема с превода, но времето ми бе ограничено. Радвам се, че се намери кой да го преведе, тъй като ми изглежда интересен, благодаря.

Моите не са одобрени , така че спирам ако можеш заеми се ти smile.gif
Pandora
Вероятно е заради кодировката. Отваряш ги с ноутпад, натискаш Файл -> Запиши като и избираш Кодиране ANSI.
cveti-slava
Цитат(Pandora @ 10 Apr 2013, 11:14 AM) *
Вероятно е заради кодировката. Отваряш ги с ноутпад, натискаш Файл -> Запиши като и избираш Кодиране ANSI.

Мерси за съвета , нямах и идея че се прави така. Ще ги оправя , таиминга също , че не ми е много добър и ще опитам да ги кача пакsmile.gif
belbo1979
Цитат(cveti-slava @ 7 Apr 2013, 02:30 PM) *

Режисьор: Матю Паркхил

Режисьор: John Fawcett, Graeme Manson

В ролите: Tatiana Maslany, Jordan Gavaris, Dylan Bruce

IMDB: Линк към IMDB

Държава: САЩ

Година: 2013

Времетраене: 42 минути

Резюме:Сара (Татяна Маслани) е сирак и аутсайдерка, която става свидетел на самоубийството на жена, изглеждаща досущ като нея. Сара приема самоличността й, приятеля й и банковата й сметка – мисли си, че като я изпразни, ще реши проблемите си. Вместо това ги умножава – също като себе си. Героинята се оказва въвлечена в смъртоносна конспирация и грандиозна мистерия. Тя трябва да разбере коя е всъщност и колко нейни копия са пуснати из света.

Откъде мога да го изтегля? Не виждам линк, аз ли съм глупав или какво?
Marbeya
Цитат(belbo1979 @ 10 Apr 2013, 12:46 PM) *
Откъде мога да го изтегля? Не виждам линк, аз ли съм глупав или какво?

Да не би арена и замунда ти баннаха търсачката?
cveti-slava
Цитат(Marbeya @ 10 Apr 2013, 12:51 PM) *
Да не би арена и замунда ти баннаха търсачката?

Не бяха одобрени , затова сега ги коригирам. Ще ги кача по-късно .
BobyG
Цитат(cveti-slava @ 10 Apr 2013, 09:09 AM) *
Моите не са одобрени , така че спирам ако можеш заеми се ти smile.gif

Всяко начало е трудно, не се отказвай!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.