Здравейте. От миналата година търпеливо чакам да излязат субтитри за този чудесен филм(още не съм го гледал но дочух

) и все си викам още малко, още малко търпение, а то какво стана, най-накрая ги направихте пустите субтитри, но аз немога по никакъв начин да изтегля самия филм

Опитвах чрез приятели и торенти, адресите които сте дали, но нищо не може да се изтегли. Моя интернет е достатъчно бавен за да не се опитвам сам да го изтегля, но и те казват, че по някаква причина немогат да го изтеглят. Аз не разбирам от това, но трябва, доколкото разбрах някой да upload-ва за да може друг да тегли, така че те учтиво ми се извиниха и казаха, че неможело да бъде изтеглено

Много, много жалко, та си мислех, чудех се дали има адрес(сървър) на който хем да има филма, хем субтитрите които сте направили да пасват към него и ДА МОЖЕ ДЕЙСТВИТЕЛНО да се изтегли. В интернет видях поне 2 версии - една 4GB и нещо и една 8GB!!!
Страхотно би било ако някой просто запише филма на CD, DVD или грамофонна плоча, на всичко съм доволен, и го прати насам. Ще изпратя адрес. Обещавам да му изпратя всички разходи по пощата или по друг начин, ако иска и преди той да е изпратил каквото и да било. Незнам дали обаче ще има такива хора. Аз съм от Плевен и проверявам редовно форума. Пишете!
Драгомир