Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Sleeper Cell
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3
TZANKOSSS
а mark_bg, сега се сетих кво значи коментара ти на ЛС. Да Мартинесс е преводач, а ти си куха лейка. Не ме карай с подобен тип коментари да те замръзя.

П.П:
Цитат(mark_bg)
ако може да се нарече преводач...

Ако не може той, то кой? Ти ли, бе злато мое? Не. Определено, не ти.
Jack_Bauer
тва дайте поне едно скайпче на преводачите да ги питам кво става.че на лс не отговарят
deju
ще има ли скоро субтитри за 6, 7 и 8ма серия на Sleeper Cell? Че ми се иска поне с него да свърша за сега. Искам да изкажа благодарност на хората ,които се занимават с превеждането и нагласянето на субтитрите.
Jack_Bauer
ми доколкото знам всички са завършени само по 6-ти епизод има работа,ама тва е информация от преди повече от месец.А пък никои не ми отговаря като им пиша. sad.gif
KALBI
На 23ти април AXN почва да излъчва 2рия сезон. Всеки понеделник от 23:00 ч.
reedo
нищо ново, а?
digitalfoxy
Ей преводачите на маймуни ни направихте от чакане,
а толкова много обещания бяха
Jack_Bauer
бе нече нещо искам да ви обидя ама минаха 2 месеца за едни субтитри.Ивайла прави за 24 за няколко часа.Айде завършете ги моля Ви!
Atanasik
Май са се разсърдили доста преводачите, някой неможе ли да ги довърши please пък после drinks.gif
Jack_Bauer
ами и аз тва им бях казъл ама никои не отговаря и после затварят темата щото сме писали безмислици dirol.gif dirol.gif
TZANKOSSS
Спирам спама като слагам ключ на темата и няма да я отключа. Няколко поста по-нагоре ясно обесних, че преводачите се отказват, не е нужно да питате за скайпове и тн. Никой няма да ти даде скайп и то точно пък на вас!

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.