Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: <<<supernatural>>> (2007)
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3
papy2000
Supernatural 03x10 @ Zamunda
papy2000
Ето и субтитрите за 03х10 епизод: smile.gif

Supernatural 03x10- Dream a Little Dream of Me
goshe
papy2000 огромни благодарности за субтитрите, да си жива и здрава.
papy2000
Supernatural episode 03x11- Mystery Spot @ Zamunda

Ето и субтитрите за 03х11 епизод. tongue.gif
Тук.
reggaeton4o
Благодаря много за субтитрите.някои ще може ли да даде малко инфо за стачката на сценаристите която приключи.дали ще се продалват снимки те на всич1ките серии на supernatural , които бяха запланувани да бъдат 22 или ще сварши с 13.И дали ще се продалжат снимките на другите сериали. unsure.gif
papy2000
Цитат(reggaeton4o @ 15 Feb 2008, 01:16 PM) *
Благодаря много за субтитрите.някои ще може ли да даде малко инфо за стачката на сценаристите която приключи.дали ще се продалват снимки те на всич1ките серии на supernatural , които бяха запланувани да бъдат 22 или ще сварши с 13.И дали ще се продалжат снимките на другите сериали. unsure.gif

Остава още един епизод, който ще се излъчи другата седмица и след това ще има почивка докато заснемат нови епизоди. smile.gif Очаква се да се заснемат още 4-5 епизода и да се излъчат през април и май. И с това сезонът ще приключи, като засега се говори, че няма причина да няма 4-ти сезон. tongue.gif

PS: Ако те интересуват други сериали ми напиши ЛС и ще ти кажа и за тях. wink.gif
gandalf69
супер бърза реакция, много голяма благодаря clapping.gif clapping.gif clapping.gif за любимият сериал
paro24
Благодаря за субтитрите и за инфото, дано да има 4-ти сезон.
papy2000
Субтитрите за 03х12 епизод са готови: wink.gif

Тук.
paro24
Благодаря за субтитрите! следващият епизод изглежда ще е на 26 април в БГ.
papy2000
Цитат(paro24 @ 22 Feb 2008, 11:56 AM) *

Следващият епизод излиза в България на 25-ти април. smile.gif
paro24
Цитат(papy2000 @ 22 Feb 2008, 12:01 PM) *
Цитат(paro24 @ 22 Feb 2008, 11:56 AM) *

Следващият епизод е на 25-ти април в България. smile.gif

точно така, моя грешка, но доста ще трябва да почакаме
CrazySniper
Дамм, доста ще трябва да почакаме sad.gif , но поне ще си заслужава чакането. w00t.gif
papy2000 мерси за пореден път! yahoo.gif
lost1fan
леле, papy2000 мерси за субтитрите, но доста време има до 25 април sad.gif
papy2000
CW изнесе списък с одобрените за нов сезон сериали и Supernatural е един от тях! clapping.gif

Вече официално се знае, че ще има 4-ти сезон! rock.gif
Eho
И май ще се върнат на 3 април! Тук.
papy2000
Цитат(Eho @ 6 Mar 2008, 11:43 AM) *
И май ще се върнат на 3 април! Тук.

На 3-ти април (4-ти април в България) се връщат с повторения на старите епизоди,
а новите започват на 24-ти април (25-ти в България) smile.gif
RoseRed
Да за щастие CW тази година им дойде акъла и избраха любимото шоу още на предварителните избори. Този път няма да треперим молейки се на всички Богове които знаем!

Колкото до субтитрите. От все сърце се радвам, че papy2000 се захвана с тях. Гледам си ОТХ с нейни субтитри и откакто тя превежда СН, го гледам с нейните. Бърза и качествена както винаги! Давай момиче!
lost1fan
papy2000, нали това, че се отказа да превеждаш ОТХ не означава, че спираш да превеждаш и Supernatural, моля те, успокои ме като кажеш, че не спираш да го превеждаш... smile.gif
papy2000
Цитат(lost1fan @ 19 Mar 2008, 07:26 PM) *
papy2000, нали това, че се отказа да превеждаш ОТХ не означава, че спираш да превеждаш и Supernatural, моля те, успокои ме като кажеш, че не спираш да го превеждаш... smile.gif

Няма как да се откажа да превеждам сериал като Supernatural. wink.gif
paro24
Цитат(papy2000 @ 21 Mar 2008, 03:55 PM) *
Цитат(lost1fan @ 19 Mar 2008, 07:26 PM) *

Няма как да се откажа да превеждам сериал като Supernatural. wink.gif

Много добра новина! clapping.gif
bebencence
Определено както съм казвала най-бързите и качествените субс са на Папито clapping.gif Искрено се надявам да не спре.
papy2000
Ето промото за новия епизод, който е след две седмици. (25-ти април в България wink.gif )

Supernatural 03x13 Promo- Ghostfacers
Black_Jack
Мерси много !!!
А искам да попитам в IMDb списъка на епизодите за 3ти сезон са до 13. Толкова ли ще е дълъг сезона или има и още. Ако някой има някакво инфо за това и кога заппочва 4ти сезонче да драсне тука 2-3 реда wink.gif wink.gif wink.gif
cWetY^^
Цитат(Black_Jack @ 14 Apr 2008, 12:38 PM) *
Мерси много !!!
А искам да попитам в IMDb списъка на епизодите за 3ти сезон са до 13. Толкова ли ще е дълъг сезона или има и още. Ако някой има някакво инфо за това и кога заппочва 4ти сезонче да драсне тука 2-3 реда wink.gif wink.gif wink.gif

Ще има и 14ти епизод-излиза на 1май,за още не знам дали ще има. unsure.gif
papy2000
В 3-ти сезон ще има общо 16 епизода. smile.gif Четвърти сезон се очаква да започне в края на септември или началото на октомври, но още не е потвърдено кога. По принцип обявяват датите за новите сезони след като свърши настоящият сезон. smile.gif tongue.gif

Ето имената на оставащите епизоди:

# 03x13- Ghostfacers- April 24, 2008 (25-ти април в България)

# 03x14- Long-distance Caller- May 1, 2008 (2-ри май в България)

# 03x15- Time Is On My Side- May 8, 2008 (9-ти май в България)

# 03x16- No Quarter (Season Finale)- May 15, 2008 (16-ти май в България)
lost1fan
Хм, промото не е кой знае какво... но очаквам от епизода повече smile.gif
RoseRed
Това е някакво супер странно промо нищо не му вдянах smile.gif
lubo0
Supernatural.S03E13.HDTV.XviD-HDQ @ArenaBG.com
Supernatural.S03E13.HDTV.XviD-HDQ @Zamunda.NET
papy2000
Ето субтитрите за 03х13 епизод: tongue.gif

Supernatural episode 03x13- Ghostfacers
paro24
Цитат(papy2000 @ 25 Apr 2008, 12:53 PM) *
Ето субтитрите за 03х13 епизод: tongue.gif

Supernatural episode 03x13- Ghostfacers

Уникална работа, благодаря ти! clapping.gif
RoseRed
Евала Папи! На теб с всеки изминал петък ти ставам все по-голям и по-голям длъжник! Направи деня ми по-добър.
`max
Мнението ми за последния епизод (Ghostfacers)... Ами ще кажа само: Радвам се, че гледам сериала, колкото да убия времето. С две думи... не съм голям привърженик на сериала. Че иначе да чакам ДВА МЕСЕЦА и да получа... такъв епизод... huh.gif Хубаво, направили са го, няма сериал без лош епизод. Обаче да го пуснат след толкова голям пауза? Един вид, това си е среден пръст за феновете. rolleyes.gif Както и да е... това си е лично мое мнение и не искам да обременявам никой с него. smile.gif

Папи, благодаря за субтитрите. clapping.gif
zaharchee
Supernatural S03 E14.hdtv.xvid-xor@Zamunda
papy2000
Ето субтитрите за 03х14 епизод: smile.gif

Supernatural episode 03x14- Long-Distance Caller
RoseRed
Оу да мерси Папи (hug) това прави СН маратона ми двойно по-добър с него си легнах с него станах, защото хей не мога да пропусна шанса да го гледам и със субтитри нали smile.gif Дълга нощ и приятен ден, какво бихме правили без теб!
pgi
От днес - 1ви сезон всяка делнична вечер от 20:00 по TV7
lubo0
Supernatural.S03E15.HDTV.XviD-0TV @ArenaBG.com
Supernatural.S03E15.HDTV.XviD-0TV @Zamunda.NET
papy2000
Ето субтитрите за 03х15 епизод: tongue.gif

Supernatural episode 03x15- Time Is On My Side
MindStealer
Цитат(papy2000 @ 9 May 2008, 10:57 AM) *

Папи просто ти си НАЙ НАЙ НАЙ - бързия преводач, който съм виждал smile.gif ти не спиш за да преведеш, направо огромно БЛАГОДАРЯ от мен имаш , и това е най-хубавия сериал. Продължавай все така с хубаво преведените субтитри
ТРИ ПЪТИ АЛЕ АЛЕ АЛЕ за нашата преводачка smile.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif rock.gif
paro24
Цитат(papy2000 @ 9 May 2008, 10:57 AM) *

papy2000 ти си просто невероятна clapping.gif
lost1fan
Не, не, не! Няма втора като papy2000... Ти си най-бързата преводачка. Благодаря!
papy2000
Ето промото за последния епизод за 3-ти сезон:

Supernatural episode 03x16- No Rest For The Wicked (Season Finale)

Ще има и 4-ти сезон, така че бъдете спокойни поне за още една година. wink.gif
galena_s
След толкова добри думи за този сериал, реших и аз да си го изтегля, но и в замунда и в арена като чета коментариите разбирам, че има проблем със субтитрите-разминавали се sad.gif.Молбата ми е някой да ми каже откъде да си сваля 1 сезон с читави субтитри /да не се разминават/??? Предварително благодаря.
papy2000
Цитат(galena_s @ 12 May 2008, 11:31 AM) *
След толкова добри думи за този сериал, реших и аз да си го изтегля, но и в замунда и в арена като чета коментариите разбирам, че има проблем със субтитрите-разминавали се sad.gif.Молбата ми е някой да ми каже откъде да си сваля 1 сезон с читави субтитри /да не се разминават/??? Предварително благодаря.

Мисля, че субтитрите на 1-ви сезон се разминаваха, но само на DVD-Rip версията. smile.gif
Ето ти линкове към 1-ви и 2-ри сезон в замунда:

Supernatural Season 1

Supernatural Season 2

Мисля, че в самия торент не са качени субтитри за всички епизоди,
но ти си виж в описанието на торента дали има субтитри за всички епизоди
и ако няма от къде можеж да ги изтеглиш. wink.gif
galena_s
Много ти благодаря papy ok.gif
paro24
Още не е излезнал новият епизод
zaharchee
Supernatural S03 E16 hdtv xvid-fqm@Zamunda
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.