Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Dead Zone
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2
sanchiro
търся суб за the dead zone сезон 2
booker
[COLOR=red][FONT=Arial][SIZE=7] clapping.gif clapping.gif clapping.gif SANCHIRO zna4i stavame dvama. 1vi sezon beshe strahoten, mnogo mi haresa( thanks za prevodite na StrightEse i Boygenius). Nadqvam se nqkoi ot dvamata, za6to ne drug, da prodalji prevoda na tozi mnogo dobar serial. 4akam s netarpenie!!! w00t.gif
sanchiro
и аз очаквам с нетърпение суб за вторият сезон на dead zone :clap:
Klez
а от къде могат да се изтеглят сезон 1 и 2? sad.gif
booker
V Arena gi ima.
Boygenius
За Season 2 няма адекватни (на практика никакви) субтитри на английски.
booker
Цитат(Boygenius @ 21 Jul 2005, 04:13 AM)
За Season 2 няма адекватни (на практика никакви) субтитри на английски.
*

Момчето-гений - браво за превода на 11 и 13 епизод! Ама на ли за това си гений, ще откриеш субтитри някаде, че има и 3-ти и 4ти сезон. Дерзай, ние сме с тебе!!! rock.gif rock.gif rock.gif
gunavara
x3a
booker
Драги преводачи! Няма ли да ни зарадвате с тези субс за втория сезон? Ако мога с нещо да помогна да ги търся и аз , само кажете! biggrin.gif
booker
И сега кво? Няма субтитри на англ. и край,а? Хора помогнете! Ако някой намери субс за 2ри сезон на The Dead Zone , да сложи един линк тука! А пък преводачите си знаят работата! Ние само ще се наслаждаваме на филма и на техния труд! clapping.gif clapping.gif clapping.gif
blindfury
Цитат(booker @ 19 Aug 2005, 12:05 AM)
И сега кво? Няма субтитри на англ. и край,а? Хора помогнете! Ако някой намери субс за 2ри сезон на The Dead Zone , да сложи един линк тука! А пък преводачите си знаят работата! Ние само ще се наслаждаваме на филма и на техния труд! clapping.gif  clapping.gif  clapping.gif
*

ще хубаво ако има субс....дано някой се заеме ако се намрят субс на англ
fedya
не намирам никъде в арената сериала дайте някакъв линк за сваляне намерил съм само 1-2 серия от s1
booker
Цитат(fedya @ 6 Sep 2005, 08:22 AM)
не намирам никъде в арената сериала  дайте някакъв линк за сваляне намерил съм само 1-2 серия от s1
*

Ако това ти помогне - ftp://ftp4.bgmdb.com/array1/usr1/nenormal...01%20-%20Wheel%.
По принцип ,ако си супер потребител или сийдваш от повече време нещо от арената , на търсачката ще откриеш сериала. Тегли се с ФлашГет. а пък дано някой намери англ. субс за 2рия сезон , че отмаляхме да чакаме ! biggrin.gif
booker
Цитат(booker @ 6 Sep 2005, 02:42 PM)
не намирам никъде в арената сериала  дайте някакъв линк за сваляне намерил съм само 1-2 серия от s1
*

Ако това ти помогне - ftp://ftp4.bgmdb.com/array1/usr1/nenormal...01%20-%20Wheel%.
По принцип ,ако си супер потребител или сийдваш от повече време нещо от арената , на търсачката ще откриеш сериала. Тегли се с ФлашГет. а пък дано някой намери англ. субс за 2рия сезон , че отмаляхме да чакаме ! biggrin.gif
*

Друг линк - http://nine.cult.bg/tracker . Оттам може да теглиш без проблем,предполагам. Сериалът е просто супер ! biggrin.gif
fedya
Цитат(booker @ 6 Sep 2005, 03:13 PM)
Цитат(booker @ 6 Sep 2005, 02:42 PM)
*

*

Друг линк - http://nine.cult.bg/tracker . Оттам може да теглиш без проблем,предполагам. Сериалът е просто супер ! biggrin.gif
*

fedya
благодаря booker свалих го оттам където ми го препоръча обаче е на някякви mkv файлове помогни с някакви кодеци върви ми забавено
booker
Fedya , аз използвам ACE Mega Codecs Pack 5.50 и нямам никакви проблеми засега. Инсталирай си го и MV2 Player и всичко върви без проблем. smile.gif
fedya
благодаря пак booker инсталирах си ACE Mega Codecs Pack 6.03 от арената и всички проблеми ми изчезнаха остава да изгледам s1 на сериала а дали скоро ще има суб и s2 първите две серии които изгледах са страхотни супер филм дано някой се навие да преведе и останалите сезони
booker
Хора ,искам да помогнете на Boygenius по-бързо да преведе епизодите от 2 сезон на Мъртвата зона. Предполагам и той няма да има нищо против - само трябва да се свържите с него . А ние ще чакаме с нетърпение субтитрите ! biggrin.gif
fai_rodis
Надявам се това да помогне smile.gif
fai_rodis
Надявам се това да помогне smile.gif
booker
Хайде, дано някой вече да го почне този прословут 2 сезон ! biggrin.gif
fedya
браво на Boygenius започнал е 2 сезон превод
booker
Eй, доживяхме най- сетне ! clapping.gif Браво на BoyGenius ! очакваме скоро и другите епизоди с превод !
eddie
Браво, BoyGenius!
Радвам се че се зае с втори сезон.

Ако ми позволиш само едно уточнение, преподобния мисля че се казваше Проуди, а истинското библейско име на Небуканезър всъщност е Навуходоносор.

Благодарности още веднъж, сериалчето заслужава хубав превод като твоя. :fing02:
Boygenius
Брррр, eddie, хвана ме в крачка с той Навуходоносорsmile.gif

Straight беше използвал "Пурди" за преподобния, мога да го кръстя както реши/каже мнозинството.

Много мерси на fai_rodis за английските субтитри - най-после да се вестят и те в Emule.

Regards
Silencer
Boygenius, ако искаш мога да ти ударя едно рамо с 2-3 серии, щото този сериал, който превеждам ми е леко досаден, пък и малко разнообразие не е зле. Драсни едно ЛС или направо на ICQ-то да се разберем.
booker
BoyGenius , гледам вече, че имаш помощ , но моля те дай инфо за прогреса за 4 , 6 и т.н. епизоди. Сериалът е интересен и съм учуден,че няма мераклии за преводачи, а пък за ЛОСТ има опашка. Препоръчвам The Dead Zone - all seasons ,на всички , които искат да прекарат приятни часове пред компа или тв. :typing: :thumbup:
booker
Цитат(booker @ 16 Oct 2005, 12:00 AM)
BoyGenius , гледам вече, че имаш помощ , но моля те дай инфо за прогреса за 4 , 6 и  т.н. епизоди. Сериалът е интересен и съм учуден,че няма мераклии за преводачи, а пък за ЛОСТ има опашка. Препоръчвам The Dead Zone - all seasons ,на всички , които искат да прекарат приятни часове пред компа или тв. :typing:  :thumbup:
*

Извинявайте , но пак съм аз- фенът №1 на този сериал, май biggrin.gif . Занимава ли се още някой с този сериал или вече всички се отказаха wink.gif . Ако все пак ,някой се мъчи да го превежда, нека каже докъде е стигнал, или пък има някой нов мераклия да се свържe с Boygenius, той движеше нещата, ама кво стана... Айде дано някой се престраши rock.gif ! Good Luck!
Silencer
Ами аз съм на 7-ми епизод на 10%. Малко съм претрупан с работа напоследък, пък и ми изтърбушиха апаратамента, така че не ми е много до преводи, но ще гледам, ако не тази - другата събота и неделя да е готов.
booker
Цитат(Silencer @ 5 Nov 2005, 05:03 PM)
Ами аз съм на 7-ми епизод на 10%. Малко съм претрупан с работа напоследък, пък и ми изтърбушиха апаратамента, така че не ми е много до преводи, но ще гледам, ако не тази - другата събота и неделя да е готов.
*

Silencer , Браво за желанието ,съжалявам за апартамента ти ,дано се оправи всичко. Между другото, кой превежда 6 епизод ? hmm.gif Сериалът е добър заслужава си труда ! smile.gif
pirocorp
Eдин въпрос за какво се разправя в този сериал ?? И какъв жанр е??
maniac
здрасти,
някой, ще продължи ли с превода ? моля ?

благодаря предварително за отделеното време!
booker
Цитат(pirocorp @ 8 Nov 2005, 11:30 PM)
Eдин въпрос за какво се разправя в този сериал ?? И какъв жанр е??
*

Сериалът е страхотен,в стил мистъри екшън трилър.Става въпрос за един пич,който след катастрофа получава ясновидска дарба. Всъщност намери книгата "Мъртвата зона " на Стивън Кинг и ще разбереш доста неща. hmm.gif 1 сезон е със субтитри,така ,че можеш да го гледаш без проблем smile.gif . Заслужава си ! rock.gif
turnokopa
Za vas koito imate ambiciqta da produljite s prevoda na tozi serial
eto e pulniq paket ot 46 subtitri na English

pozdravi ot men smile.gif
booker
Цитат(turnokopa @ 25 Nov 2005, 07:49 PM)
Za vas koito imate ambiciqta da produljite s prevoda na tozi serial
eto e pulniq paket ot 46 subtitri na English

pozdravi ot men smile.gif
*

Turnokopa , clapping.gif ,браво човек !!! Хайде дано сега някой да помага на БойДжиниъс,че сериала наистина си заслужава гледането ,не по-малко от Лост и Сърфейс ! А не всички са лингвисти , а пък и някакси е по-така като си има превод! smile.gif
badmojo
Здравейте,
скоро и аз се запалих по сериала, но за съжеление съм от слабо разбиращите английския език, тъй че смело подкрепям и с двете ръце (и двата крака) идеята за превод на всички серии на филма.

Имам една молба към някой от Вас, ако можете дайте линк за 5,6,7,8,9 серия на 1ви сезон, защото има субтитри за тях а самите серии ги няма в find-bg.
И ако има готови субтитри за 2ри сезон след 6та натам.

С нетърпение очаквам новини за сериалчето, и даже може да ми препоръчате и други такива сериалчета.

Чао и успех с превода.
badmojo
Здравейте отново на всички почитатели на "Мъртва зона".
Добрата новина е, че съм се захванал с превода на 7ми епиозод на 2ри сезон и се получава доста приличен превод, като се има впредвид, че ми е за първи път.
Лошата новина е, че седя на 70% от около 4 дни, защото нямам никакво време,но се надаява тези дни да го свърша и да се захвана с 8ми.

Молбата ми е някой да ми каже как става качването в subsunacs.net , или просто го качвам някъде и давам линк???

Чао на всички.
badmojo
Здравейте,
готов съм с превода на 7ми епизод на 2ри сезон.
Понеже за пръв път превеждам, моля за извинение ако не съм се справил добре, но мисля че стана прилично за гледне.
Досега не съм качвал тук файлове, така че може и да объркам нещо....
Ето превода за всички ВАС - почитателите на Мъртва зона.
Чао и приятно гледане.
Вижте прикачените файлове

П.С.
Вече съм на 50% на 8ми епизод.
Boygenius
Цитат(badmojo @ 25 Dec 2005, 01:06 AM)
Здравейте,
готов съм с превода на 7ми епизод на 2ри сезон.
Понеже за пръв път превеждам, моля за извинение ако не съм се справил добре, но мисля че стана прилично за гледне.
Досега не съм качвал тук файлове, така че може и да объркам нещо....
Ето превода за всички ВАС - почитателите на Мъртва зона.
Чао и приятно гледане.
Вижте прикачените файлове

П.С.
Вече съм на 50% на 8ми епизод.
*

Осми епизод го дъвча в момента, имах уговорка друг да направи седми. Тя май отпадна - браво, че ти си го превел. Сега остава само да очакваш отзивиsmile.gif

Качването е тук. За "Сайт с описание на филма:" използвай този адрес:

http://www.imdb.com/title/tt0281432

Regards
badmojo
Еми,
аз вече качих 7ми без връзка към www.imdb.com , но нищо.

Пиши до къде си на 8ми, да знам дали да продължавам, или да се захващам с 9ти.

И пак да каже, за пръв път ми е превода, така че със сигурност не е съваршен,да не говорим че някой работи не съм ги превеждал, като например организацията на бащата на Джони, или разни имена ... и т.н.
Надявам се да Ви хареса.
badmojo
А и още нещо, айде някой да каже от къде да дръпна на 1ви сезон липсващите серии - от 5та до 9та, защото в find.bg ги има субтитрите, но ги няма филмите.
Моля.
booker
Цитат(badmojo @ 26 Dec 2005, 02:04 AM)
А и още нещо, айде някой да каже от къде да дръпна на 1ви сезон липсващите серии - от 5та до 9та, защото в find.bg ги има субтитрите, но ги няма филмите.
Моля.
*

BadMojo , още веднъж браво за превода на 7 епизод! Правиш някои правописни грешки ,но с течение на времето,вярвам ще ги изчистиш. Ето един линк,където има всички сезони на любимия сериал,това е за Сезон 1 - http://www.mininova.org/tor/169584 . Успех ! :wink_xmas:
sirwilliams
Need some help?
badmojo
Мерси за линка,
а ти sirwilliams, ако искаш може да се захванеш с 10ти епизод, защото boygenius до колкото разбрах превежда 8ми, а аз мисля да се захвана с 9ти.
booker
BadMojo , само едно уточнение - журналистката се казва Дейна, а преподобния е Пурди ! smile.gif
Silencer
Браво, като гледам цяла дружина се е събрала вече. smile.gif
Аз бях на 60% на седми епизод, тъкмо мислех да го довършвам, защото сигурно от месец не бях го пипал. Добре, че видях, че вече е преведен. Май по-добре да не се ангажирам с повече серии, само ще спъвам работата. В скоро време не ми се очертава перспективата за достатъчно свободно време.
Badmojo, ако не ти се дърпа от чужбина, тук има целите първи и втори сезон:
http://nine.cult.bg/tracker/
лошото е, че ще ти трябва Matroska филтър, за първи сезон.
Boygenius
Цитат(badmojo @ 26 Dec 2005, 12:53 AM)
Еми,
аз вече качих 7ми без връзка към www.imdb.com , но нищо.

Пиши до къде си на 8ми, да знам дали да продължавам, или да се захващам с 9ти.

И пак да каже, за пръв път ми е превода, така че със сигурност не е съваршен,да не говорим че някой работи не съм ги превеждал, като например организацията на бащата на Джони, или разни имена ... и  т.н.
Надявам се да Ви хареса.
*

То връзка винаги има, но ако не я сложи преводачът, трябва Spark да се занимава. На осми съм до 150 ред, т.е. около 1/4. Не казвах да не го превеждаш, ако искаш си довърши твояsmile.gif

За качеството нямай грижа, така се тренира човек(най-вече на търпение). Не знам за твоите, но моите първи не искам да ги пускам даже на кучето. За организацията за буча Фейт Херитидж и толкозsmile.gif

Regards
badmojo
Ок,
аз съм 350ти ред, ама не виждам близките 2-3 дни да довърша
sirwilliams
еп.10 е наполовина готов.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.