Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Scrubs
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3
s_nigra
Субтитри: http://subsunacs.net/search.php?p=1&t=...0&u=&c=

хванах се бавно да превеждам, а току виж се включат повече хора.

SCRUBS

Info: http://subsunacs.net/imdb.php?mid=0285403
Comment: действието се развива в болница. Всичко е колкото и сериозно толкова и идиотско. Невероятно забавен сериал!!!

преводите ги правя по скриптовете предоставени от Insaneboy(10x) и ги нагласям по dvdrip_xvid-fov варианта.
точно тези рипове можете да ги намерите тук с огромни благодарности към gateto

Сезон 1
епизод 01 - My First Day
епизод 02 - My Mentor
епизод 03 - My Bests Friends Mistake
епизод 04 - My Old Lady
епизод 05 - My Two Dads
епизод 06 - My Bad
епизод 07 - My Super Ego
епизод 08 - My Fifteen Minutes
епизод 09 - My Day Off
епизод 10 - My Nickname
епизод 11 - My Own Personal Jesus
епизод 12 - My Blind Date
епизод 13 - My Balancing Act
епизод 14 - My Drug Buddy
епизод 15 - My Bed Banter And Beyond
епизод 16 - My Heavy Meddle
епизод 17 - My Student
епизод 18 - My Tuscaloosa Heart
епизод 19 - My Old Man
епизод 20 - My Way Or The Highway
епизод 21 - My Sacrificial Clam
епизод 22 - My Occurrance
епизод 23 - My Hero
епизод 24 - My Last Day

Сезон 2
епизод 01 - My Overkill
епизод 02 - My Case Study
епизод 03 - My Big Mouth
епизод 04 - My New Coat
епизод 05 - My Big Brother
епизод 06 - My First Step
епизод 07 - Fruit Cups
епизод 08 - My Lucky Day
епизод 09 - My Monster
епизод 10 - My Sex Buddy
...
arris
браво и успех с останалите сезони

и дано да се намери някои да ти помага аз в момента съм предимно на вълна SG1 като го свършим него може са преместят някои хехе
s_nigra
вече има един желаещ smile.gif иначе аз си превеждам по-малко... просто нямам време особено, но като остане цъкам по някой ред... така или иначе смятам да ги преведа до края ...просто: когато тогава wink.gif
delfinbg
Цитат(s_nigra @ 14 Jun 2005, 09:09 PM)
вече има един желаещ smile.gif иначе аз си превеждам по-малко... просто нямам време особено, но като остане цъкам по някой ред... така или иначе смятам да ги преведа до края ...просто: когато тогава wink.gif
*

Супер си пич! Аз още не съм го гледал този сериал, но все ще го гледам скоро време. И не се притеснявай за времето .. по добре малко по късно от колкото да не се превеждат. С радост бих помогнал, но английския не ми е чак толкова добър.

П.П. Дано да има повече като теб и останалите в субс.унакс.бг ... всеки от вас .. където и да го видиш си заслужава да го почерпиш, дори и повече от веднъж.

П.П.2 - ако коментара не е подходящ, нека хората с повече права го изтрият.
s_nigra
епизод 6 - My Bad
s_nigra
епизод 7 - My Super Ego
s_nigra
епизод 8 - My Fifteen Minutes
genchev
Дай ми линкове за субс на английски за некой и друг епизод и ще ги преведа. И на мен ми харесва wink.gif
opa
forom.com регваш се и там има англ.
gorosoft
Някой работи ли още по това?
s_nigra
Не съм го зарязал, просто малко почивка, море, планини smile.gif
Така или иначе темпото ми е бавно, защото се занимавам със 100 други работи; не очаквайте чудеса от мен. Правя ги от скрипт, който се оказва не особено точен. Освен това гледам не само да има субтитри, но и да са прилични по тайминг, превод и граматика. Не знам до колко се справям, но се старая, колкото мога.

Скоро ще завърша 9ти еп. Преведен е, остава да го дооформя.
Craigy
Ako искаш мога да ти помогна с таимингите
s_nigra
@Craigy: благодаря, но ще откажа, защото не го оставям за накрая, а го правя паралелно с други неща. След като преведа текста както е в скрипта, правя тайминг заедно с редакция и разделяне/оформяне на субтитрите, а ако се налага, корегирам и самия превод.

съжалявам за закъснението на 9ти еп., но вече е готов:
епизод 09 - My Day Off
s_nigra
епизод 10 - My Nickname

приятно гледане wink.gif
Foz
кво требва да направим да пуснеш суб за 11 еп. че като гледам са готови от доста време smile.gif
s_nigra
Мда, нещо забравям да пускам линковете в темата тук, но може би защото няма толкова много почитатели. То и със тези хитови заглавия напоследък, кой ли го гледа Scrubs, но пък аз ще си превеждам бавно и колкото мога tongue.gif
Надявам се че се получават прилични субтитри.

ето ги последните 4 превода (има ги и в първия пост)

епизод 11 - My Own Personal Jesus
епизод 12 - My Blind Date
епизод 13 - My Balancing Act
епизод 14 - My Drug Buddy
auftreten
Искам само да ти благодаря за преводите и да допълня, че сериала е много готин.

Пожелавам на всички весели празници smile.gif
tushe
Мерси за субтитрите, това е най-добрия комедиен сериал за мен.
Чакам с нетърпение следващите.

clapping.gif
nikiiv
Аз го гледам .. с голям интерес.
lani
Много благодаря за чудесните преводи!
Весели празници и от мен smile.gif
Insaneboy
аз чакам с нетърпение януари, когато почва 5тия сезон...
иначе браво за работата!!!
Foz
Мерси пич за превода справяш се супер smile.gif
alek0630
как можахте да зарежите такъв готин сериал :cry_xmas: :cry_xmas: :cry_xmas: няма ли кои да преведе и останалите сезони пак и сега почва 5-ти сезон вече втора серия
първите 4 сезона ги има на http://store1.data.bg/gateto/Moviez/Scrubs/
alek0630
няма ли някои мераклия да превежда тоя сериал
alek0630
дано да ви свършат работа
NikkO
Филма е много хубав, но досега не бях намерил о къде може да се изтегли и си мисля, че затова не е толкова популярен. Ето линкове на 1-ви и 2-ри сезон от www.sab.bz

Сезон 1
Сезон 2

Останалите сезони също ще ги качът. Ако има желаещи може да го почнем няколко човека да превеждаме. Аз сега почвам да го дърпам.
NikkO
Започвам да превеждам сериала. Почвам от 16-та серия, ако някой друг превежда да се обади да не стане прецакване и да се превежда едно и също.
Insaneboy
Цитат(NikkO @ 29 Jan 2006, 07:40 PM)
Започвам да превеждам сериала. Почвам от 16-та серия, ако някой  друг превежда да се обади да не стане прецакване и да се превежда едно и също.
*

браво браво :clap:
jull
Цитат(NikkO @ 28 Jan 2006, 01:27 PM)
Филма е много хубав, но досега не бях намерил о къде може да се изтегли и си мисля, че затова не е толкова популярен. Ето линкове на 1-ви и 2-ри сезон от www.sab.bz

Сезон 1
Сезон 2

Останалите сезони също ще ги качът. Ако има желаещи може да го почнем няколко човека да превеждаме. Аз сега почвам да го дърпам.
*

А който иска може и от тук да ги свали, всички сезони. Благодарение на Гатето http://store1.data.bg/gateto/Moviez/ clapping.gif
the_creator_pz
Душко 4-5 поста по-нагоре е даден същия линк. Да не се опитваме да преоткриваме топлата вода.
darkslde
така като гледам
сериите са по 175мб , което означава,че е около 20 мин
гледах и дължината на субтитрите - м/у 300 и 400 реплики
което бих превеждал доста бързо,обаче има проблем,че нямам сериите и немога да гледам и да го правя едновременно
sad.gif
ще си пусна RQ и живот и здраве админа ми ще ги дръпне
s_nigra
страхотно, на мен просто не ми остава време, но не се отказвам да помагам, ако открия някоя пролука wink.gif clapping.gif
vercheto
Цитат(darkslde @ 29 Jan 2006, 11:23 PM)
така като гледам
сериите са по 175мб , което означава,че е около 20 мин
гледах и дължината на субтитрите - м/у 300 и 400 реплики
което бих превеждал доста бързо,обаче има проблем,че нямам сериите и немога да гледам и да го правя едновременно
sad.gif
ще си пусна RQ  и живот и здраве админа ми ще ги дръпне
*

Виж на www.gateto.com
NikkO
Scrubs S01E16 - 50%
debelio
Малко късно виждам, че изобщо съществува такава тема. Както и да е, преведени са от мен и от JDaniels:

* Scrubs - 01x15 - My Bed Banter And Beyond
* Scrubs - 01x19 - My Old Man

Понеже видях, че някой е почнал 16 серия, продължаваме нататък с тези след 19.
thebigone
Първи превод smile.gif, надявам се да ви хареса. Тези дни сигурно ще почна 20 серия че имам малко време, ама като реша със сигурност пак ще пиша. Ето и линк към субтитрите надявам се да не съм сгафил че не открих тема кое и как трябва да бъде при публикуването .Вижте прикачените файлове в същност това е само прикачения файл не знам какаво трябва да направя че да излизат и в търсачката
thebigone
Качих субтитрите за одобрение. Утре ще почна със 18-и защото и той не е преведен, но не знам кога ще успея да го свърша.
inrage
Аз съм започнал 24-ти и се надявам тази вечер или утре да го свърша.
thebigone
Субтитрите за 18-а серия са качени. Приятно гледане.
relita
smile.gif
relita
след 30 минути ще имате и 20 серия
relita
я заспал съм
Panterata
ами качете ги на главния сайт че да излизат и на търсачката де.
иначе много благодаря на преводачите. супер сериалче. само дето малко трудно се намират първи и втори сезон, но все пак някой хора още си го пазят biggrin.gif
relita
Качени са
thebigone
Започвам 21-и.
nikiiv
Благодаря, благодаря, благодаря
thebigone
Добавих субтитрите за 21-а серия. Може би до утре ще ги одобрят.
Panterata
давайте нататък. аз ще се включа в четвъртък с 2/3 превода smile.gif
thebigone
Азприключвам с преводите, че военните ме призоваха и няма как.... :evil2:
inrage
След голямо забавяне по независещи от мен причини, най - накрая пускам обещаните субтитри за 24-ти епизод. Ако някой превежда 22 и 23 да се обади, за да няма дублиране. Иначе започвам втори сезон. Приятно гледане.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.