Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: In Progress: Masters Of Horror
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4
Office
Цитат(doomy @ 21 Feb 2006, 04:52 PM)
Чак днес подхващам десети, за което се извинявам. Просто никакво време нямах сега ще се постарая да ускоря нещата.
*

КО ЩА ПРАЙМ ВЕ doomy, МИНА ПОВЕЧЕ ОТ МЕСЕЦ И НИТО 9-ТИ НИТО 10-ТИ ЕПИЗОД . АКО СЕ БЯХТЕ ХВАНАЛИ 1-2 ДЕНА ПО НЯКОЛКО ЧАСА ДО СЯ ДО 12-ТИ ЩЯХТЕ ДА ГО ПРЕВЕДЕТЕ. ТОЛКОС СА ПРАЙТЕ ТОЛКОС АНРОД ЧАКАШЕ ВАЩЕ ПРЕВОДИ НАКРАЯ ЕДИН К?Р ..... БРАВО УСПЕХ :dots:
masterdeath
Много се извинявам за закъснението на 9-ти епизод,всъщност го преведохме за 3 часа вчера,работата е там,че преводите не са ми основно занимание,а и не са само за този сериал.Повечето филми които излизат сега са само с тайминга и субтитрите обикновено са на всякакъв друг език,но не и на английски.Та в някои случай се налага с часове да превърташ един и същи момент за да разбереш какво казват,нали се стараем не само да импровизираме ,но и да се доближава до истинският диалог.Както и да е,взимам си бележка и следващият епизод ще е готов по скоро.
Хубавата новина е,че 13-ти епизод все пак ще има и ще се излъчи на ШОУТАЙМ на 4 април,следователно и ние ще го видим,но това не е всичко.Следва и втори сезон на сериала,като първият епизод е даден на Александре Аджа чиито заслуги са за направянето на Haute Tension и сега набиращият скорост римейк на The hill have eyes.

Ето и за по нетърпеливите субтитрите за Мастърите на 9-ти епизод.
Вижте прикачените файлове
колев
Office,научи се да уважаваш труда на другите ,пич :greenchainsaw:
Всеки от тях двамата превежда сериите за собствен и наш кеф,
и при това напълно доброволно cool.gif Така както си задавал зор
могат да кажат "айде нема нужда" и всички да го духаме,нали !
Затова покажи поне малко уважение :evil2: Като начало започни с
първа страница-втори пост,поне с едно "благодаря"! Ако не си чел правилата
съветвам те да ги прочетеш,тук има норми на поведение и никой
не насилва и не дава зор на преводачите !!!

thanks,masterdeath !!!
gruzi
Браво,най-после дочаках това и евала на пичовете които имат нелеката задача да превеждат-много са яки.
doomy
Office, хубав първи пост, браво.

Аз до понеделник приключвам, зная че много се забавих, но нямах достъп до личния ми компютър дълго време.
doomy
10ти е готов

http://subsunacs.net/get.php?id=17973
clapper
Супер, мерси много и на двамата :clap:

Хайде още малко и ще имаме целия сезон преведен. rock.gif
колев
Цитат(gruzi @ 28 Mar 2006, 09:47 PM)
Браво,най-после дочаках това и евала на пичовете които имат нелеката задача да превеждат-много са яки.
*

Ами яки са ...по цял ден блъскат във фитнеса и пред монитора rock.gif
major1
излезе забранения за излъчване по някой телевизии 13 епизод http://www.arenabg.com/details.php?id=41683
doomy
От сега казвам че няма да мога да превеждам до към 25ти този месец, да няма изказвания като това на Office. Надявам се ДвД-тата да се забавят и те за да завършим преводите и да могат да се вкарат субтитрите на тях.
колев
Споко бе,човек cool.gif Когато можеш wink.gif Сам виждаш,че никой нищо не казва...
Office е некакво недоразумение,не се стегай rock.gif
Само поствай линка като си готов, всичко друго е ОК !!!
moon_70
Нещо много замря тази тема...Продължава ли някой да превежда все пак?
колев
Продължава,ама го прави когато може и има свободно време :shhh:
Щото нали разбираш,че живота не е само компютри и преводи на филми....
Има и други интересни неща,които не бива да се пренебрегват wink.gif
колев
Пичове,принципно темата е за сериала,обаче искам да помоля
ако на някой му се занимава-нека погледне това и да каже,дали
ще иска да го преведе hmm.gif Или ако знае някакви готови субс
да ми подскаже къде да търся,щото на познатите места такова
животно нема..... hmm.gif
doomy
Свалил съм го, ще го гледам тия дни когато намеря време. За превод - ще видим. Ако си заслужава може.

По превода на дванадесети епизод, предполагам до седмица ще го направя.
masterdeath
Цитат(колев @ 26 Apr 2006, 09:11 AM)
Пичове,принципно темата е за сериала,обаче искам да помоля
ако на някой му се занимава-нека погледне  това и да каже,дали
ще иска да го преведе hmm.gif Или ако знае някакви готови субс
да ми подскаже къде да търся,щото на познатите места такова
животно нема..... hmm.gif

*

Миналата седмица го свалих и мислех дали да се захващам с превода,ама като знам,че и 13 епизод на Мастърите ме чака... smile.gif,а и има още няколко които са ми в прогрес,които трябва да завърша.
А иначе 11 скоро ще е готов,лошото е че малко по бавно става заради липсата на време sad.gif
колев
clapping.gif clapping.gif clapping.gif Казвай какво превеждаш,masterdeath, за да
знам какво да търся за гледане tongue.gif
masterdeath
Цитат(колев @ 27 Apr 2006, 04:28 PM)
clapping.gif  clapping.gif  clapping.gif Казвай какво превеждаш,masterdeath, за да
знам какво да търся за гледане tongue.gif

*

1.The Legend of Lucy Keyes
2.The Gathering
3.Exorcism : The possession of Gail Bowers
4.Gothic
5.Parasite Eve
6.Malevolence
7.Dario Argento's Sleepless
8.Ginger Snaps
9.Ginger Snaps 2 : Unleashed
10.Ginger Snaps Back 3: The Beginning
11.The Red shoes
12.Body Bags
13.Clive Barker's SaintSinner
14.Tales of Terror vol.1 (JH)
15.Tales of Terror vol.2
16.John Carpenter's Prince of Darkness
17.Severed
18.Rampage : The Hillside strangler murderers

И много други запланувани защото повечето от филмите ми,а аз тегля яката са без субтитри...така,че бавно но славно.
След последният епизод на "мастърите" продължавам с т.1 smile.gif
колев
Нали тук ще качваш готовите.....???? wink.gif Няма да е зле.... :Bow:
vetoto
какво стана с 11, 12 и 13 епизод dry.gif ,ако искате мога да ви дам и суб за тях само че са на френски,ако скате кажете само :clap:
колев
Погледни Тук wink.gif
Пише си всичко-кой с какво се занимава и пр.
vetoto
мерси :59: clapping.gif
vetoto
нямая никакъв напредък от цяла седмица :evil2: :evil2: :evil2:
Няма ли да има скоро ? blink.gif hmm.gif
колев
Спокойно,ще има.Само не давай зор и всичко ще е наред wink.gif
Нека оставим хората да работят на спокойствие cool.gif
vetoto
мерси :59: clapping.gif :clap: има напредак biggrin.gif :clap: :clap: clapping.gif clapping.gif w00t.gif
kodcaman
Кво стана бе почове само 3 епизода останаха айде помогнете малко за превода .мерси предварително
slick
Ей това изглежда доста яко,само 13 серии ли ще има?
vetoto
[quote=slick,5 May 2006, 12:02 PM]
Ей това изглежда доста яко,само 13 серии ли ще има?
*

[/quote

споко пич това е 1ви сезон чува се , че ще пускат 2ри лятото или нещо такова беше
иначе сериала е супер само чакам превода на 3те серии и ще си бърна сезона на DVD biggrin.gif :lol2:
masterdeath
Цитат(kodcaman @ 4 May 2006, 10:41 PM)
Кво стана бе почове само 3 епизода останаха айде помогнете малко за превода .мерси предварително
*

11-ти е почти готов,13-ти след това...съжалявам ама преводът се прави по слух,а и времето е доста ограничено,така че търпение...скоро ще е готов.
Sagaroth
Много силен сериал !
Благодаря на преводачите !
vetoto
Пак напредак clapping.gif clapping.gif clapping.gif :59: :59: :59:
doomy
12ти епизод е готов, аз бях дотук, успех на Мастър Дет в превода smile.gif

http://subsunacs.net/get.php?id=19469
vetoto
Мерси много clapping.gif clapping.gif clapping.gif :lol2: :clap:
колев
Големо мерси и от мене clapping.gif Струваше си чакането!
mandi
Едно голямо Благодаря и от мене clapping.gif
masterdeath
С едно много голямо извинение за закъснението ето и 11-ти епизод на Мастърите smile.gif
Този епизод ми беше много каръшки,докато се пишеха субтитрите прегря процесора ,рестартира се компютъра и ги изтри после всичко наново.
Почти бях готов да се откажа,толкова се бях вбесил,че ми идеше да строша нещо,но както и да е започвам 13 последен епизод.

колев
Дочакахме wink.gif Браво за това,че не си се отазал clapping.gif
Дерзай,малко остана tongue.gif
колев
Ако някой знае кога ще почне втори сезон,нека даде инфо hmm.gif
Sagaroth
Цитат(masterdeath @ 24 May 2006, 03:06 PM)
С едно много голямо извинение за закъснението ето и 11-ти епизод на Мастърите smile.gif
Този епизод ми беше много каръшки,докато се пишеха субтитрите прегря процесора ,рестартира се компютъра и ги изтри после всичко наново.
Почти бях готов да се откажа,толкова се бях вбесил,че ми идеше да строша нещо,но както и да е започвам 13 последен епизод.

*

Чест и почитание ! rock.gif
vetoto
Благодаря много :clap: :clap: :clap: clapping.gif clapping.gif clapping.gif
moon_70
И аз благодаря!
masterdeath
Цитат
As many of you know horror on TV has been picking up very rapidly right after the first season of Masters of Horror kicked off. So I'm glad to see that season 2 will be packed with as much talent as the first.

Some new directors that will be jumping on board this season are Brad Anderson (Session Nine, The Machinist), Ernest Dickerson (Bones, Demon Knight), and Tom Holland (Fright Night, Child’s Play). Returning for a second outing are directors Dario Argento (Suspira, Terror at the Opera), John Carpenter (Halloween, The Thing), Joe Dante (The Howling, Gremlins), Mick Garris (Riding the Bullet, The Stand), Stuart Gordon (Re-Animator), Tobe Hooper (Texas Chainsaw Massacre, Poltergeist) and John Landis (American Werewolf in London).

Also announced in the press release were a couple of the confirmed episodes to appear in Season 2. Check them out below.

Family, directed by John Landis and written by Brent Hanley, tells the story of a young married couple (Meredith Monroe and Matt Keeslar) that moves into a new home in a new city and finds out that their neighbor (George Wendt) is not what he seems.

Pelts, directed by Dario Argento, written by Matt Venne, adapted from F. Paul Wilson’s short-story, is an erotic tale about stolen raccoon pelts that violently turn against those that covet them in this Giallo-style adaptation of F. Paul Wilson’s short story. Meatloaf and John Saxon star.

The Damned Thing, directed by Tobe Hooper, inspired by Ambrose Bierce’s classic short-story and written by Richard Christian Matheson, is the apocalyptic tale of a monstrous force that devastates Sheriff Kevin Reddle’s family and his small Texas town. Sean Patrick Flanery, Marisa Coughlan and Ted Raimi star.

Pro-Life, directed by John Carpenter, written by Drew McWeeny & Scott Swan, tells the story of a young girl trapped inside a clinic, that discovers the only thing more dangerous than her pursuers is the demonic secret that she carries within her. Ron Perlman, and Caitlin Wachs star.

The V Word, a vampire film directed by Ernest Dickerson and written by Mick Garris, reveals the punishment visited upon two teenage boys who make the very poor decision to break into a mortuary. Michael Ironside stars.

Sounds Like, directed and written by Brad Anderson, adapted from a short-story by Mike O’Driscoll, tells the story of Larry Pearce - an ordinary man blessed with a gift of extraordinary supernatural hearing that drives him to the brink of insanity and forces him to take violent action to silence the horrific cacophony in his head.

The Screwfly Solution, directed by Joe Dante, written by Sam Hamm and adapted from the Raccoona Sheldon short-story, is about a nightmare virus infecting our nation, transforming men into psychotic killers who attack every woman that crosses their paths.

Valerie On The Stairs, directed and written by Mick Garris from a Clive Barker original screen story, tells the tale of a novelist who discovers there are fates worse than literary anonymity in this sexually-charged tale of terror.

We Scream For Ice Cream, directed by Tom Holland from David J. Schow’s adaptation of John Farris’ short-story, depicts a local ice cream man who, in this case, is turning sweet-toothed children against their parents.

The Black Cat, directed by Stuart Gordon and written by Gordon & Dennis Paoli, has the great Poe, out of ideas and short on cash, tormented by a black cat that will either destroy his life or inspire him to write one of his most famous stories

Втори сезон е пред вратите ни...пуснете го да влезе :clap:
колев
Кога тва ? Ако излезе и някой разполага с линкове към сериите ще съм много
благодарен , ако дава и насам rock.gif Само внимавайте с Арена,щото много арестуват там wink.gif
колев
Мастъре,имаш ли буквички за това?
Или ако речеш да направиш.......... hmm.gif
masterdeath
Понеже случайно попаднах на този пост
Imprint

Искам да ви питам да продължавам ли с моя превод или да го оставя той да ги качи,ще уважа мнението на всички ви тези които ни дадохте своята подкрепа през тези месеци на работа.
masterdeath
Цитат(колев @ 31 May 2006, 11:25 AM)
Мастъре,имаш ли буквички за това?
Или ако речеш да направиш.......... hmm.gif

*

Много съжалявам,но нямам достъп до Арена,така,че ще трябва тук да ми кажеш за какво става дума.
колев
666. The child rock.gif Това е името на филма,ще потърся из другите торенти и
ако има ще ти хвърля линк hmm.gif
колев
Само това намерих sad.gif
masterdeath
Цитат(колев @ 1 Jun 2006, 06:25 PM)
Само  това намерих sad.gif
*

Преди малко беше на компютъра ми и го прегледах и честно да ти кажа доста е нискобюджетен не си заслужава.
clapper
Цитат(masterdeath @ 1 Jun 2006, 06:12 PM)
Понеже случайно попаднах на този пост
Imprint

Искам да ви питам да продължавам ли с моя превод или да го оставя той да ги качи,ще уважа мнението на всички ви тези които ни дадохте своята подкрепа през тези месеци на работа.
*

Masterdeath, наистина правиш страхотни преводи (както и doomy) и не ми се иска, ако прекратиш превода и този creck вземе и повече не се вясне (както никъв го няма от 18ти), Imprint да остане без титри. Но това са си просто мои съмнения... wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.