Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: In Progress: Masters Of Horror
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4
колев
Жалко.... sad.gif
masterdeath
Цитат(clapper @ 1 Jun 2006, 08:41 PM)
Цитат(masterdeath @ 1 Jun 2006, 06:12 PM)
Понеже случайно попаднах на този пост
Imprint

Искам да ви питам да продължавам ли с моя превод или да го оставя той да ги качи,ще уважа мнението на всички ви тези които ни дадохте своята подкрепа през тези месеци на работа.
*

Masterdeath, наистина правиш страхотни преводи (както и doomy) и не ми се иска, ако прекратиш превода и този creck вземе и повече не се вясне (както никъв го няма от 18ти), Imprint да остане без титри. Но това са си просто мои съмнения... wink.gif
*

Продължавам с 13-тия без значение дали ще ги качи преди мен ...аз пак ще ги пусна,а също като излезе 2-ри сезон се прехвърлям и там,надявам се и "колегата" doomy да вземе отново участие,с него се работи отлично smile.gif
bob4o5
Този сериял като подобен на LOST ли е?
vetoto
много по як ! smile.gif
clapper
Цитат(masterdeath @ 2 Jun 2006, 04:58 PM)
Продължавам с 13-тия без значение дали ще ги качи преди мен ...аз пак ще ги пусна,а също като излезе 2-ри сезон се прехвърлям и там,надявам се и "колегата" doomy да вземе отново участие,с него се работи отлично smile.gif
*

За което можем само да сме ти благодарни :clap:

ПП @bob4o5 хаха, какъв Лост, бе... laugh1.gif
doomy
От това кога излезе тоз втори сезон зависи дали ще съм на линия. Надявам се да е след лятото че ме чакат стажове, курсови проекти, държавни изпити и заслужено моренце после smile.gif След това ще съм по-свободен, а и те сериалите обикновенно ги подновяват септември-октомври, дано MoH не направи изключение smile.gif
колев
Мастъре,с това изказване спечели уважението ми за цял живот :clap:
Надявам се и doomy да се присъедини през новият сезон,защото неговите
преводи много ще ни липсват на всички ни. Просто няма да е същото без него,
сериалът вече си е "ваш" и много бих искал такъв да си остане hmm.gif
колев
Мастъре,doomy, излезе вече новият The Omen....Ще бъде ли много нагло ако
помолиме за един превод на този "почти шедьовър" hmm.gif
тук
...и тук
clapper
Цитат(колев @ 10 Jun 2006, 11:51 AM)
Мастъре,doomy, излезе вече новият The Omen....Ще бъде ли много нагло ако
помолиме за един превод на този "почти шедьовър" hmm.gif
тук
...и тук

*

По-точно тук wink.gif
maglata.com
vetoto
koga shte e gotov 13sti epizod pi4ove ? smile.gif
колев
:dunno: :dunno: :dunno:
vetoto
ave hora nqkoi ve4e go e prevel ,predi malko si isteglih sub ! napishete v t1rsa4kata i shte vi izlezqzat vsi4ki epizodi i 13 wink.gif
vetoto
Eto sub4e za 13 epizod :clap: :59:
колев
А дали ги бива ? hmm.gif Щото аз свикнах на перфекционизъм с doomy иmaster death clapping.gif
Някой гледал ли ги е вече ?
vetotor
Super sa :59:
vetotor
super sa :59:
slick
Аз целия сериал изгледах с наличните субтитри и мога да кажа, че са добри, според мен...ще чакаме сега 2-ри сезон и да продължаваме wink.gif
колев
Някой има ли инфо дали ще има втори сезон сериала ? sad.gif
Нещо много се проточи чакането hmm.gif doomy,ако знаеш нещо спусни малко инфо huh.gif
колев
Хора,излязъл е новият Master :clap: Ако някой намери линк да го фърли тука rock.gif

Само не знам как ше е работата с преводите..... hmm.gif Май ни се разбегаха преводачите ohmy.gif
VenomPlague
Ето яяяяя!!!
doomy, пиши дали ще се занимаваш и този сезон.

edit:Някой ако благоволи да я качи в бг сайт, че свалянето хич не ми върви.
clapper
Ето го и началото на Втори сезон. Много се надявам doomy и masterdeath да продължат със страхотните си преводи. smile.gif

Masters Of Horror S02E01 @ maglata.com
VenomPlague
Мерси ,clapper

Значително по-добре ми върви smile.gif
колев
http://www.arenabg.com/details.php?id=58175
Тука е в арената,за който я ползва wink.gif
doomy
Аз съм пас за субтитри на втори сезон sad.gif Както казах и преди, много неща са ми на главата вече и не мога да отделя време. Дано се намери друг преводач, като Master Death например, защото сериала си заслужава превод smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.