Althea
23 May 2005, 04:14 PM
Цитат(Killa-g @ 23 May 2005, 03:22 PM)
Търсачката дава да търсиш под 4 символа.
Ето го 3x19
http://subsunacs.net/get.php?id=8445MERSI!!!:-))
the_creator_pz
23 May 2005, 04:43 PM
Цитат(Althea @ 23 May 2005, 04:14 PM)
Цитат(Killa-g @ 23 May 2005, 03:22 PM)
Търсачката дава да търсиш под 4 символа.
Ето го 3x19
http://subsunacs.net/get.php?id=8445MERSI!!!:-))
Ти май наистина си доста скарана с компютрите и интернет а?

) търсачката е като всяка друга. Просто трябва да опиташ няколко пъти преди да молиш за помощ!
AZDEAZ
25 May 2005, 01:36 AM
За нетърпеливите ето ви 20 серия.
Вижте прикачените файлове
Van_Helsing
25 May 2005, 07:21 AM
Мерси много :clap:
`max
25 May 2005, 07:56 AM
Цитат(AZDEAZ @ 25 May 2005, 01:36 AM)
За нетърпеливите ето ви 20 серия.
Вижте прикачените файловеLove Ya :clap:
the_creator_pz
25 May 2005, 09:17 AM
AND MAY THE FORCE BE WITH YOU BABY !!!!!!!
Van_Helsing
7 Jun 2005, 08:25 PM
Ще има ли още преведени епизоди и сезони ?
`max
10 Jun 2005, 11:35 PM
ето малко АНГЛИЙСКИ сибтитри за сезон 5 ако някой му се превеждат
van
11 Jun 2005, 11:05 AM
то и аз си намерих англииски суб ама ... не ми вършат работа
AZDEAZ
11 Jun 2005, 12:38 PM
Ей, по - спокойно знам, че ви се гледат сериите и че доста време мина, но все се случват непредвидени неща, които забавят работата по сериала, а тъй като има доста терминология за издирване човек трябва да е спокоен и в кондиция.
От доста време съм на 21 серия и съм до 300 ред и не мога да отлепя от него, но това не означава, че съм се отказала да го превеждам просто върви по-бавно. Нещо не съм в настроение за толкова сериозен превод, а не ми се иска да претупвам работата. Предполагам и вие не искате - само да се нервите с нескопосани преводи.
Някой няма ли да се навие да ми помогне и за останалите сезони, не само за трети, за да си даваме зор взаимно.
Както й да е, само това исках да ви кажа, че не съм се отказала да го превеждам, но ако някой иска да се включи много ще се радвам да си помогнем, не считайте, че сериала е резервиран само за мен.
the_creator_pz
11 Jun 2005, 01:50 PM
Цитат(AZDEAZ @ 11 Jun 2005, 12:38 PM)
Ей, по - спокойно знам, че ви се гледат сериите и че доста време мина, но все се случват непредвидени неща, които забавят работата по сериала, а тъй като има доста терминология за издирване човек трябва да е спокоен и в кондиция.
От доста време съм на 21 серия и съм до 300 ред и не мога да отлепя от него, но това не означава, че съм се отказала да го превеждам просто върви по-бавно. Нещо не съм в настроение за толкова сериозен превод, а не ми се иска да претупвам работата. Предполагам и вие не искате - само да се нервите с нескопосани преводи.
Някой няма ли да се навие да ми помогне и за останалите сезони, не само за трети, за да си даваме зор взаимно.
Както й да е, само това исках да ви кажа, че не съм се отказала да го превеждам, но ако някой иска да се включи много ще се радвам да си помогнем, не считайте, че сериала е резервиран само за мен.
По-спокойно моля те. Не обръщай внимание на тия селяндури които знаят само да дават зор. КОГАТО ТОГАВА ТОЧКА. Все пак обещанието си е обещание щом си казала значи ще стане.Край на спора.
AZDEAZ
12 Jun 2005, 09:42 AM
Ей, хора много се радвам, че се намери човек, който се съгласи да превеждаме заедно, за да си даваме зор взаимно. Да се надяваме, че скоро ще ви зарадваме.
Sagaroth
12 Jun 2005, 12:51 PM
Цитат(AZDEAZ @ 12 Jun 2005, 10:42 AM)
Ей, хора много се радвам, че се намери човек, който се съгласи да превеждаме заедно, за да си даваме зор взаимно. Да се надяваме, че скоро ще ви зарадваме.
Е хайде де... малко остана от 3-ти сезон пък и 4-ти ви зове

Успех !
`max
12 Jun 2005, 04:16 PM
Цитат(Sagaroth @ 12 Jun 2005, 12:51 PM)
...пък и 4-ти ви зове

ти си некав пич кефиш ме :evil2:
brisco
3 Jul 2005, 08:26 PM
Ще пратя субтитри за 21 епизод днес.
brisco
3 Jul 2005, 08:31 PM
Ето ги субтитрите за 21 епизод. Дано ви се харесат. Не претендирам за професионализъм. Кажете все пак дали е добре, че да си правя сметка!
Enjoy it!
`max
3 Jul 2005, 09:32 PM
след 45 минути ще ти кажа
AriZona
3 Jul 2005, 10:31 PM
Субтитрите ти са страхотни :clap: :clap: .Благодаря за превода.
brisco
3 Jul 2005, 11:03 PM
Оу, мерси. Обещавам, че следващите ще бъдат по-добри и че следващи ще има. Само не обещавам кога ще ги пусна. Доста време отнема, а и лято е, трябва ми и малко почивка. Когато мога, ще ви зарадвам с още.
`max
3 Jul 2005, 11:19 PM
Цитат(AriZona @ 3 Jul 2005, 10:31 PM)
Субтитрите ти са страхотни :clap: :clap: .Благодаря за превода.
You can say that again :clap:
the_creator_pz
4 Jul 2005, 12:53 PM
Браво хора, благодаря че продължавате начинанието ми!!!!
the_creator_pz
4 Jul 2005, 12:54 PM
Браво хора, благодаря че продължавате начинанието ми!!!!
Sagaroth
4 Jul 2005, 06:39 PM
Цитат(brisco @ 3 Jul 2005, 09:31 PM)
Ето ги субтитрите за 21 епизод. Дано ви се харесат. Не претендирам за професионализъм. Кажете все пак дали е добре, че да си правя сметка!
Enjoy it!
БРАВО !!!
РЕСПЕКТ ! Продължавай в същият дух !
brisco
13 Jul 2005, 11:47 AM
скоро ще има и още :-)
TSK
13 Jul 2005, 08:52 PM
Здравейте хора! Искам да изкажа благодарностите си на всички, които са се заели с превода на този чудесен сериал...надявам се, че трудностите, с които се сблъсквате по време на превода, няма да ви накарат да се откажете и ще продължавате все в същия дух. Иска ми се страшно много да ви помогна, но в момента английският ми не е на много добро ниво, тъй като бях в Португалия и цяла една година не съм говорила на никакав друг език, освен португалски... но нищо радвам се, че има прекрасни хора като вас, които с удоволствие работят по превода... ами това е засега...а-а-а замалко щях да забравя - някой може ли да ми каже от къде мога да си сваля сериите от първи сезон, тъй като при пренасянето ми си загубих дисковете? Предварително благодаря!
the_creator_pz
13 Jul 2005, 09:09 PM
Цитат(TSK @ 13 Jul 2005, 09:52 PM)
Здравейте хора! Искам да изкажа благодарностите си на всички, които са се заели с превода на този чудесен сериал...надявам се, че трудностите, с които се сблъсквате по време на превода, няма да ви накарат да се откажете и ще продължавате все в същия дух. Иска ми се страшно много да ви помогна, но в момента английският ми не е на много добро ниво, тъй като бях в Португалия и цяла една година не съм говорила на никакав друг език, освен португалски... но нищо радвам се, че има прекрасни хора като вас, които с удоволствие работят по превода... ами това е засега...а-а-а замалко щях да забравя - някой може ли да ми каже от къде мога да си сваля сериите от първи сезон, тъй като при пренасянето ми си загубих дисковете? Предварително благодаря!
Виж има ги на две места в dc хъба на find-bg.com и в XDEX каталога на bubu.to виж ако нямаш достъп не знам.
TSK
13 Jul 2005, 09:32 PM
Виж има ги на две места в dc хъба на find-bg.com и в XDEX каталога на bubu.to виж ако нямаш достъп не знам.
[/quote]
Благодаря ти за помощта
the_creator_pz
13 Jul 2005, 11:13 PM
[quote=TSK,13 Jul 2005, 10:32 PM]Виж има ги на две места в dc хъба на find-bg.com и в XDEX каталога на bubu.to виж ако нямаш достъп не знам.
[/quote]
Благодаря ти за помощта

[/quote]
Винаги когато мога да помогна!!

:lol2: :lol2: :lol2:
brisco
17 Jul 2005, 06:50 PM
Хора, не съм се отказъл. Просто малко пооочивам напоследък. Когато мога ще пратя, но СКОРО НЯМА ДА СЕ ОТКАЖА. Просто не мога 24/7/365/100 да превеждам. Трябва и малко почивчица. Сори. До скоро!
ludoto_mimi
19 Jul 2005, 01:57 PM
Nqkoi da znae ot koi sezon sa epizodite, koito davat sega po NTV? Mislq,4e sa ot kraq na 3ti...
AZDEAZ
19 Jul 2005, 02:04 PM
Дават 5-ти сезон. Днес ще дават 8 серия.
the_creator_pz
1 Aug 2005, 05:13 PM
Ето ги най-накрая и последните 2 серии от 3-ти сезон.
22
Вижте прикачените файлове и
23
Вижте прикачените файлове.
Огромни благодарности на "Grissom Fan", която преведе и първи и втори както и 3-ти сезон. За наш всеобщ голям късмет тя продължава с 4-ти а после и с 5-ти сезон!!!
Кажете и вие по една добра дума че момичето наистина свърши голяма и доста качествена работа!!! :clap: :clap: :clap:
Sagaroth
1 Aug 2005, 09:24 PM
Мога да кажа само едно - ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ
РЕСПЕКТ и все така НАПРЕД !
Много БЛАГОДАРЯ !!! :clap: :clap: :clap:
`max
2 Aug 2005, 10:10 AM
Цитат(the_creator_pz @ 1 Aug 2005, 05:13 PM)
Ето ги най-накрая и последните 2 серии от 3-ти сезон.
22
Вижте прикачените файлове и
23
Вижте прикачените файлове.
Огромни благодарности на Ивелина Атанасова a.k.a. "Grissom Fan", която преведе и първи и втори както и 3-ти сезон. За наш всеобщ голям късмет тя продължава с 4-ти а после и с 5-ти сезон!!!
Кажете и вие по една добра дума че момичето наистина свърши голяма и доста качествена работа!!! :clap: :clap: :clap:
мисля че думите просто са излишни, но все пак...
БРАВО ИВКЕ ПРОДЪЛЖАВАЙ ВСЕ ТАКА !
Ivanov
2 Aug 2005, 11:48 AM
Прощавайте за тъпия въпрос, но нещо не мога да се ориентирам...
Може ли да ми кажете имената на сезоните? Примерно "Сезон 1 - Лас Вегас", "Сезон 2 - Ню Йорк" и т.н., защото като гледах в IMDB са излезнали ето тези сезони:
1. "C.S.I.: NY" (2004)
aka "C.S.I.: New York" - USA (alternative spelling)
2. CSI: Crime Scene Investigation (2003) (VG)
3. CSI: Crime Scene Investigation - Dark Motives (2004) (VG)
4. CSI: Miami (2004) (VG)
5. E! True Hollywood Story Investigates: Real Life CSI (2005) (TV)
6. "The Real CSI" (2004) (mini)
но не им знам номерацията... кой е първи, втори, трети.... и т.н.
И още нещо... нали последно по Нова ТВ даваха Лас Вегас?
the_creator_pz
2 Aug 2005, 12:59 PM
Така за пореден път да обясня.
1. CSI е пъриват сериал нещата стават в Лас Вегас и от 2000 година има злязли 5 сезона предстои 6-ти
2. CSI Miami е отделен сериал естествено нещата се развиват в Маями почна през 2002 година има 3 излязли сезона
3. CSI N.Y. е за Ню Йорк почна през 2004 има излязъл само един сезон.
За сега се превежда само първия (и най-добър) CSI от 2000 година преведени са 1,2,3 сезон целите и части от 4 и първа серия от 5-ти.
Работата продължава така че не се безпокойте, бавно но славно ннещата вървят.
AZDEAZ
2 Aug 2005, 01:00 PM
Това не са сезони, а различни сериали с едно и също заглавие и с различно подзаглавие, с подобен сюжен, но развиващи се на различно географско място - Лас Вегас, Маями, Ню Йорк и т.н. и с различни актьори.
Всеки отделен сериал си има сезони, които нямат имена. Тази тема е само за CSI - Las Vegas, но е прието, че когато се казва само CSI се има предвид точно за сериала, чието действие се развива в Лас Вегас, за другите винаги се прави изрично уточнение.
Надявам се да съм била полезна и ако съм допуснала някаква неточност да бъда поправена своевременно, за да не дезориентирам хората.
Е, как можа така да ме изпревариш THE_CREATOR_PZ!!!
Mortagon
3 Aug 2005, 08:24 AM
Бях пуснал отделна тема във форума, видях че доста хора са я прегледали, о въпреки това не получих отговор. Мисля че има разминаване между субтитрите на 4х07 епизод и филма. Струват ми се недовършени. Някой знае ли нещо по въпроса.
А колкото до благодарностите.... Златни сте бе хора :clap:
AZDEAZ
3 Aug 2005, 12:25 PM
Със страхотните субтитри на grissom fan на човек не му остава нищо друго освен да се наслаждава максимално на любимия сериал. Благодаря ти!!! Продължавай в същия дух, правиш ни адски щастливи. Позволявам си да го казажа от името на всички фенове, защото съм сигурна, че е така.
Ivanov
4 Aug 2005, 06:15 PM
Цитат(the_creator_pz @ 2 Aug 2005, 01:59 PM)
Така за пореден път да обясня.
1. CSI е пъриват сериал нещата стават в Лас Вегас и от 2000 година има злязли 5 сезона предстои 6-ти
2. CSI Miami е отделен сериал естествено нещата се развиват в Маями почна през 2002 година има 3 излязли сезона
3. CSI N.Y. е за Ню Йорк почна през 2004 има излязъл само един сезон.
За сега се превежда само първия (и най-добър) CSI от 2000 година преведени са 1,2,3 сезон целите и части от 4 и първа серия от 5-ти.
Работата продължава така че не се безпокойте, бавно но славно ннещата вървят.
Благдаря за инфото и извинявай за тъпия въпрос. Бях изчел всички страници от темата, но не можах да си отговоря сам.
the_creator_pz
4 Aug 2005, 06:28 PM
Винаги когато можем да помогнем!!!!:)

djsimo
11 Aug 2005, 02:30 AM
Сега и аз да се намеся в обяснението за различните сериали CSI на 2-ри сезон 22 серия се дава началото на CSI miami като следата от Лас Вегас отива в МАЙАМИ и за първи път се изгражда сюжета на новият сериал-герои , лаборатории и гр.Двете лаворатории си съдействат и заедно залавят убиеца.
За НЮ Уорк не знам от каде е връската не сам изгледал 4-ти сезон.Даваха го по нова тв ама по време когато имах работа такаче това е единсвеният начин да го догледам чрез суб за което съм благодарен на преводачите-нямам никакви забелешки по превода -доста професионално превеждане.
Killa-g
11 Aug 2005, 10:12 AM
djsimo с Ню Йорк е почти същото аз го гледах по НТВ.
Имаше някакъв случай от Маями,
за който следата водеше в Ню Йорк,
само не мога да се сетя кой епизод.
Както и да е, според мен CSI Las Vegas си е номер 1.
djsimo
11 Aug 2005, 07:59 PM
Благодаря за изасняването отностно csi new york.
И обаркан е превода на 4сезон 7 сериа с 4 сезон 4 сериа-едни и същи са!!!
Menedem
13 Aug 2005, 04:17 AM
а някой да знае откъде да намеря на 4 сезон 21 и 22 серии..в бубу са ги пропуснали а в евронет са до 19 серия..иначе евала на всички преводачи имате по едно питие от мен ако се видим някъде :fing02:
p.s. а останалите суб за 4 сезон ще ги има ли скоро...не че бързам тепърва почвам да гледам 1 сезон но така информативно..
the_creator_pz
13 Aug 2005, 08:33 AM
Тея серии 4x21 и 4x22 ги има в dc хъба на find-bg.com!!!
Menedem
14 Aug 2005, 11:22 PM
в хъба има само 5 серия от този сезон цял ден проверявам през час...другаде къде може да ги има някой има ли идея
TSK
15 Aug 2005, 10:23 AM
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.