Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Csi - Season 3
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
AZDEAZ
Ще довърша сериите от трети сезон. Старая се да пускам по една серия всеки
ден, в краен случай, през ден.
Надявам се да не сте изгубили вече интерес към сериала.
gorosoft
Сериалчето е много добро, браво за усилията! А ако ти се занимава и имаш възможността да го направиш, след 3-ти сезон мятай и 4-ти!
AZDEAZ
Цитат(gorosoft @ 4 Apr 2005, 12:16 AM)
Сериалчето е много добро, браво за усилията! А ако ти се занимава и имаш възможността да го направиш, след 3-ти сезон мятай и 4-ти!
*

Върху четвърти и пети сезон работят the_creator_pz и Carlos. И аз с нетърпение очаквам субтитрите им.
gorosoft
Toва е добра новина. Феновете на сериала ще са доволни да я научат.
Killa-g
Браво само така.Мерси Много
`max
Цитат(AZDEAZ @ 4 Apr 2005, 12:31 AM)
Върху четвърти и пети сезон работят the_creator_pz и Carlos. И аз с нетърпение очаквам субтитрите им.
*

аз съм превел половината серия 5х01 ако някой иска иска да я допреведе да каже
`max
а тези от 4-ти сезон за DVDRiP-а ли са или за тоя от HDTV hmm.gif
Craigy
Превел съм 1,2,3 серия на 5 сезон, трябва да ги редактирам и ги пускам...най-добре ми оставете 5 сезон на мен заемете се с другите...
Превел съм и CSI New York 1 и 2 серия...
Carlos
Аз съм се заел с 4 сезон но, не съм почнал от 1 ви епизод в момента тегля целият четвърти сезон първите два епизода вече са качени а те са 15 и 16 има ги в началната страница до края на седмицата се надявам да свърша и 12, 13, 14 епизоди. Не почнах от първи защото го нямам в момента се теглят имах от 15 нагоре но тъй като серияла не е свързан хронологинчо не мисля че това кой епизоф ще се преведе първо е оъ чак такова значение.Успех на АЗДЕАЗ с 3 сезон :clap:
`max
Цитат(`max @ 5 Apr 2005, 11:28 AM)
а тези от 4-ти сезон за DVDRiP-а ли са или за тоя от HDTV  hmm.gif
*

не разбрах това blink.gif а иначе няма никакво значение кой серий шревеждаш първо и кой после пожелавам ви успех и на 2-ма... 3-мата :clap:
the_creator_pz
za HDTV stava duma 4-ti sezon no ka4estvoto e dori po-dobro otkolkoto na DVD-to taka 4e problemi nqma GO GO GO hubavo e 4e namerih dostaty4no (dori po-dobri ot men) posledovateli!! THANK TO ALL OF YOU!!! smile.gif)
arsen_lupen
mnogo blagodarq za usiliqta !!!!
mojete li da mi kajete ot kade da svalq 3 i 4 sezon
arsen_lupen
e super mnogo ti blagodarq
`max
Цитат(elf_lady @ 6 Apr 2005, 08:17 AM)

това какво е че не мога да свалям от evro.net-а серийте ли са или субтитри hmm.gif
AZDEAZ
[/quote]

това какво е че не мога да свалям от evro.net-а серийте ли са или субтитри hmm.gif
*

[/quote]
Сериите са. И аз пробвах да ги сваля, за да ми е по-удобно при превода, но въпреки, че успях да се докопам до сайта се оказа, че ще ми трябват цифром и словом 99 часа, та се отказах. Та с две думи, не изпускаш нищо. tongue.gif
`max
Цитат(AZDEAZ @ 6 Apr 2005, 10:42 PM)
Сериите са. И аз пробвах да ги сваля, за да ми е по-удобно при превода, но въпреки, че успях да се докопам до сайта се оказа, че ще ми трябват цифром и словом 99 часа, та се отказах. Та с две думи, не изпускаш нищо. tongue.gif
*

разбира се аз си ги имам серийките tongue.gif
Biker Boy
хора я дайте линк към сезон 5 на сериалчето.
Gil_Grisum
Първо искам да кажа СПЕЦИАЛНО БЛАГОДАРЯ :clap: :clap: :clap: на хората заели се да превеждат този невероиатен серял !!!!

за тези които не могат да си намерят сериите на 5ти сезон, има ги в мулето.
arsen_lupen
seriite sa
the_creator_pz
Ima seiite v http://rack7.free.evro.net ima 2,3,4,5 sezoni taka 4e na kojto mu lipsvat serijki da si gi nabavi ot tam!!!
Biker Boy
Цитат(the_creator_pz @ 9 Apr 2005, 11:45 PM)
Ima seiite v http://rack7.free.evro.net ima 2,3,4,5 sezoni taka 4e na kojto mu lipsvat serijki da si gi nabavi ot tam!!!
*

не ми го отваря линка.
ludoto_mimi
А някой знае ли къде мога да намеря сезоните на CSI:Miami и 1-ви сезон на CSI:New York?Освен в Мулето... dry.gif
elf_lady
Цитат(ludoto_mimi @ 10 Apr 2005, 04:56 PM)
А някой знае ли къде мога да намеря сезоните на CSI:Miami и 1-ви сезон на CSI:New York?Освен в Мулето... dry.gif
*

в http://find-bg.com но не знам дали ще можеш сега да се добереш до сериалите, аз лично не мога mad.gif
ludoto_mimi
Цитат(elf_lady @ 12 Apr 2005, 11:19 AM)
Цитат(ludoto_mimi @ 10 Apr 2005, 04:56 PM)
*

в http://find-bg.com но не знам дали ще можеш сега да се добереш до сериалите, аз лично не мога mad.gif
*

Не,не мога.Иначе знам,че там ги има и затова питам за друго място ако някой знае smile.gif
AZDEAZ
Цитат(AZDEAZ @ 3 Apr 2005, 11:34 PM)
*

Не съм забравила какво съм обещала, но даскалото започна, така че ще я карам малко по-кротко. 19 серия е на 40% и скоро ще е готова.
Biker Boy
Цитат(AZDEAZ @ 13 Apr 2005, 01:56 PM)
*

Не съм забравила какво съм обещала, но даскалото започна, така че ще я карам малко по-кротко. 19 серия е на 40% и скоро ще е готова.
*

само така нашия. давай в съшият дух. важното е че си се захванал за което съм ти благодарен. за колкото време можеш толкова. ще чакаме. :clap: :clap: :clap: clapping.gif clapping.gif clapping.gif
Killa-g
Цитат
само така нашия. давай в съшият дух. важното е че си се захванал за което съм ти благодарен. за колкото време можеш толкова. ще чакаме.

Bikerboy мисля че е нашата по-правилно да кажеш.
Иначе AZDEAZ не сме загубили интерес продължавай в същия дух и мерси много. biggrin.gif
Gil_Grisum
Цитат(AZDEAZ @ 13 Apr 2005, 01:56 PM)
*

*

Molq te ne spirai da prevejdash, s takova neturprnie chakam, i ne sam samo az :clap: :clap: :clap:
grissom_fan
Здравей!
Радвам се, че още някой превежда любимия ми сериал, освен мен. Колкото повече хора се заемат, толкова по-бързо ще стане, защото аз успявам да направя едва по серия-две на седмица от април миналата година, тъй като все пак работя и нямам много време. Дотук съм стигнала до сезон 3, епизод 13 и работя по 14-ти в момента. Тъй като не разбирам от интернет нищо, един приятел ги вкарва някъде из някакъв сайт warez.ru или нещо подобно.
Пиша ти във връзка с друго - знаеш ли къде мога да открия английските субтитри или транскрипт на Law & Order: Criminal Intent? Сезони 1-4? Това ми е другото любимо нещо, а никъде нищо не мога да открия. С удоволствие бих се занимавала и с него. Много ще съм ти благодарна, ако ми помогнеш. Знам, че писмото ми е необичайно - от непознат към непознат, но вече се отчаях дотолкова, че ровя из форумите и търся сродна душа, дето разбира повече от интернет и може да ме насочи. Можеш да ми пишеш на grissom_fan@abv.bg. Ако някой друг прочете това и може да се отзове, също ще бъда много благодарна.
the_creator_pz
Hora ka4il sym ve4e 4 sezon 1 seriq sega 6te ka4a 7 nadqvam se skoro da ima i o6te!!
`max
Цитат(the_creator_pz @ 22 Apr 2005, 02:49 PM)
Hora ka4il sym ve4e 4 sezon 1 seriq sega 6te ka4a 7 nadqvam se skoro da ima i o6te!!
*

ние също :Bow: :Bow: :Bow: :Bow: :Bow:
the_creator_pz
ok si4ko e nared svalqj NARODE
AZDEAZ
Хора, много се извинявам за забавянето, което се получи. Искам само да ви уверя, че не съм се отказала да превеждам, нито пък съм заявила желание само, за да възпрепятствам други да правят това. Но се готвя за държавен изпит по "Наказателно право" и ми излязоха грешни плановете са учене и в последно време ми се струпа доста за четене, та оставих CSI на заден план -все пак изпитът ми е приоритет.
Той ще е към средата на май и след това пак ще се започна да работя по въпроса, но до тогава не мога. Страшно много се извинявам за неудобството, което съм ви причинила. Ако някой реши да допреведе 3 сезон няма да му се сърдя, естесвено, а след изпита ще си продължа започнатото.

Ако наистина някой иска да превежда 3-ти сезон ето прословутите 40% от 19-та серия, които обаче се нуждаят от редакция.

ХИЛЯДИ ИЗВИНЕНИЯ.
Nistel
Няма защо да се извиняваш от мен ХИЛЯДИ БЛАГОДАРНОСТИ че си правиш тоя труд който е полезен на всички и разбира се успех на изпита smile.gif
Ob1
are da me vavedete na barzo zna4i za 3-ti ostavat 19 i do kraq na sezona.4-ti kakvi sub-ve imame za nego(na bg).i s 5-ti kak stoqt ne6tata.
Nistel
Има търсячка можеш и сам да провериш като напишеш "CSI" другите сезони не са 100% пълни ..
Ob1
razbirase 4e sam vidql v tyrsa4kata ama nasekade 4eta temi za 5-ti sezon prevejdane ala bala, a tam mi otkriva samo 1-vi epizod ot 5-ti
Zetle
AZDEAZ, поздравявам те за отличния и професионален превод на сериала до тук. Наистина е трудно да се превежда такава терминология.

Благодаря ти от името на всички фенове на CSI от PowerNET!

П.П.: Успех на изпита wink.gif
angelwingx
Някой знае ли от къде бих могла да изтегля 4-ти сезон на CSI?
Killa-g
http://torrent.bubu.to/serie.php?id=1
Всички сезони ги има.
AZDEAZ
За всички, които ги интересува, възобновявам работата си по серийте, така че скоро очаквайте субс от мен. Между другото от утре ще може да се наслаждавате на 19 серия от трети сезон, до два дни ще пусна и следваща.
`max
ЮПИЙЙЙ :Bow: :Bow: :Bow: :Bow:
the_creator_pz
GOD BLESS YOU MY DEAR smile.gif)
ludoto_mimi
Бравоооооо smile.gifsmile.gifsmile.gif
clapping.gif clapping.gif clapping.gif
Van_Helsing
:clap: Продължавай в същия дух clapping.gif
Althea
Цитат(AZDEAZ @ 20 May 2005, 04:24 AM)
За всички, които ги интересува, възобновявам работата си по серийте, така че скоро очаквайте субс от мен. Между другото от утре ще може да се наслаждавате на 19 серия от трети сезон, до два дни ще пусна и следваща.
*

Имам питане - от седмица, две следя форума, но не ми е ясно къде качваш преводите? Може ли линк? Предварително благодаря!
the_creator_pz
Цитат(Althea @ 23 May 2005, 12:08 PM)
*

Имам питане - от седмица, две следя форума, но не ми е ясно къде качваш преводите? Може ли линк? Предварително благодаря!
*

Елементарно Уотсън smile.gif) отваряш subsunacs.net и в търсачката пишеш CSI ще ти излязат всички досега преведени серии натискаш върху името и сваляш !!!
Althea
Цитат(the_creator_pz @ 23 May 2005, 02:02 PM)
Цитат(Althea @ 23 May 2005, 12:08 PM)
*

*

Елементарно Уотсън smile.gif) отваряш subsunacs.net и в търсачката пишеш CSI ще ти излязат всички досега преведени серии натискаш върху името и сваляш !!!
*

Мерси за бързия отг! все си мисля, че ставам за нещо, ама ти съвсем ме обърка?!? Не ми дава да търся под 4 символа ! Тъкмо чаках 3х19, който както по-нагоре е писано, че вече е качен (къде?)
Killa-g
Търсачката дава да търсиш под 4 символа.
Ето го 3x19 http://subsunacs.net/get.php?id=8445
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.