Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: <<< Joey (2005) >>>
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
PlexarN1
дам ето го http://www.arenabg.com/details.php?id=37210
Borkata1
Дам има го и почнах да го дърпам.Наистина мн яко сериалче!
ap0calips0
Благодарско на този който ще почне титрите
arunner
От мен ще са: иии готово... biggrin.gif
klaris
Цитат(arunner @ 8 Mar 2006, 11:43 PM)
От мен ще са: in progress... smile.gif
*

Спорна работа ти желая! :clap: :clap: :clap:
Insaneboy
Цитат(arunner @ 8 Mar 2006, 11:43 PM)
От мен ще са: in progress... smile.gif
*

давай давай, колега... :clap:
daskalov64
Хиляди благодарности clapping.gif :clap: :59: rock.gif smile.gif
phoenix_bg_lp
:clap: Много благодаря за бързите субтитри :clap:
rock.gif Дано да има още нови яки епизодчета rock.gif
smile.gif biggrin.gif tongue.gif :clap: clapping.gif w00t.gif cool.gif wink.gif
ana
Благодаря clapping.gif clapping.gif
smallworld
Много бързо работиш, браво! smile.gif
RoLLaRe
Продължавай все така clapping.gif Браво :clap:
blago
10x clapping.gif rock.gif
klaris
БРАВОООООО!!! :clap: :clap: :clap:
sobieskiboy
МНОГО БЛАГОДАРНОСТИ!!!
Respect_X
Кога излиза слдващият епизод?
Insaneboy
Цитат(Respect_X @ 15 Mar 2006, 12:50 AM)
*

утре
Joey
Цитат(Insaneboy @ 15 Mar 2006, 12:59 AM)
Цитат(Respect_X @ 15 Mar 2006, 12:50 AM)
*
утре
*

Абе те май и NBC не знаят кога ще е следващия епизод и дали въобще ще има такъв. Но днес няма да е със сигурност.
fenk0
v
http://www.tv.com/joey/show/20952/episode_...s.html&season=2
n epishe koga shte izleze 15 epizod:)
ostava samo da chakjame i da se nadqvame da e po skoro:PP
a do togava - mn pozdravi ot men:L)
bamf
Цитат(fenk0 @ 17 Mar 2006, 03:38 PM)
v
http://www.tv.com/joey/show/20952/episode_...s.html&season=2
  n epishe koga shte izleze 15 epizod:)
ostava samo da chakjame i da se nadqvame da e po skoro:PP
a do togava - mn pozdravi ot men:L)
*

Продължаваме да чакаме и да се надяваме.

sad.gif hmm.gif unsure.gif huh.gif blink.gif
stormbringer
joey to be axed?
News Story‘Joey’ to Be Axed?
By WENN| Friday, March 10, 2006
HOLLYWOOD - TV bosses are considering ditching Joey from schedules after the sitcom attracted just four million viewers last week.

Executives at network NBC have placed the Friends spin-off show starring Matt LeBlanc on hold until at least the summer, while speculation grows about it being axed.

Joey attracted 18.6 million viewers when it debuted in September 2004. Its weekly Tuesday night slot will be filled with Most Outrageous Moments.

Article Copyright World Entertainment News

sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif :evil2: :evil2: mad.gif mad.gif mad.gif sad.gif sad.gif
fenk0
i kfo shte reche tfa??? che "moje bi" chak lqtoto li shte izlqzat sledvashtite epizodi??
Insaneboy
Цитат(fenk0 @ 26 Mar 2006, 12:26 PM)
i kfo shte reche tfa??? che "moje bi" chak lqtoto li shte izlqzat sledvashtite epizodi??
*

значи че може би няма да дават повече епизоди
VipLuser
Много, ама много лошо, чак лятото mad.gif sad.gif
palexo
Аз само не мога да разбера защо тогава е обявен 15-ти епизод ей тук под името "Joey and the Dad":
http://www.imdb.com/title/tt0375355/episodes#season-2
с участието на бащата на Joey (Robert Costanzo) когото познаваме от Приятели...
"Original Air Date: 14 March 2006 (Season 2, Episode 15)"
много странно...
unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Insaneboy
Цитат(palexo @ 26 Mar 2006, 04:51 PM)
Аз само не мога да разбера защо тогава е обявен 15-ти епизод ей тук под името "Joey and the Dad":
http://www.imdb.com/title/tt0375355/episodes#season-2
с участието на бащата на Joey (Robert Costanzo) когото познаваме от Приятели...
"Original Air Date: 14 March 2006 (Season 2, Episode 15)"
много странно...
unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif
*

предполагало се е, че тогава ще излезе за това
mega_killer
mad.gif Май все още няма инфо за следващия епизод. Дали ще има следващ изобщо?
Joey
Цитат(mega_killer @ 15 Apr 2006, 08:02 PM)
mad.gif Май все още няма инфо за следващия епизод. Дали ще има следващ изобщо?
*

Само може да се надяваме sad.gif
nokia
Поне разбрах, че Кармен Електра ще участва във епизода smile.gif) http://imdb.com/title/tt0772511/
llor
Може и да няма още серии...
Много жалко, ако е така....
Според мен филмчето е приятно sad.gif sad.gif sad.gif
Insaneboy
Цитат(llor @ 1 May 2006, 12:37 PM)
Може и да няма още серии...
Много жалко, ако е така....
Според мен филмчето е приятно  sad.gif  sad.gif  sad.gif
*

споко, все ще пуснат сериите които са снимали я на ДВД я по някоя английска телевизия, като с Threshold в САЩ го кръцнаха ама в англия продължиха да го дават
Joey
В Ирландия са го излъчили следващия епизод (този с Кармен Електра) да се надяваме да се появи някъде в нета smile.gif
Insaneboy
айде на новия Joey
http://www.arenabg.com/details.php?id=44542
krakozia
Ха, откъде изскочи тоз Джоуи бе? Опитвам се да разуча в сайта на норвежската телевизия откъдето е дръпнат ще излъчат ли и останалите до края не сезона, ама нещо ми куца тоя език. Ще чакаме! Важното е ,че пак тръгна. Не мога да повярвам какви бози вървят навякъде, баш пък този сериал ли прецениха,че не им върви и го спряха. Но да заложим на добрите стари европейци, които явно са го купили докрай! Айде сега ако се пръкне и един превод - грешка няма да има smile.gif
Joey
Другата седмица ще има нов епизод по тази норвежка телевизия, купили са епизодите до края.
ivajlap
Наистина шоуто е слабо в последните епизоди - само шегички, без скечове или сериозна актьорска игра. Липсва история, тръпка между епизодите. Забавно е, но нищо повече.
klaris
а дали някой ще пусне .sub скоро?
ivan89k
Сериалчето ме кефеше и още ме кефи де само че от време на време губя дирята с тези паузи от 2-3 седмици през които няма епизоди! Но като цяло си ми харесва!
OuttaControl
http://www.arenabg.com/details.php?id=44542
най-накрая епизод , не знам какво го храните сериала, хората се опитват да направят нещо, което да замести Приятели и то просто не е възможно. На мен ми харесва много сериала.
rado1971
Погледни напреде този епизод си го знаем вече!
drize
i kvo stava ? 6te go prevejda li nqkoi tva Joey??
dicanio
Да и аз имам същия въпрос??? Преди суб излизаха за не повече от 2 дни а са.............
ivajlap
Сега е още рано.
klaris
Аrunner, къде си?Кой ще ни преведе епизода? :crybaby:
sora
Така без суб колко е смешно Joey. :rotflmao:
ioana_g
Току що видях, че в subsunacs.net има качени субтитри. Не съм ги гледала още, но моля заповядайте.
Jack Bauer
Ще се смеете като Джоуи продалжат да го дават по НВО те сега го давата в момента.
Ще видим като стигнат до 15 серия ,а сега пише че са на 30 а те ги броят общо!
Незнам хубаво ще е ако го дадат до края и тук !
ivajlap
ioana_g, не даваш линк към субтитрите, а правиш тяхно копие - не се прави така. Освен това казваш, че не си гледала серията с тях. Защо тогава изобщо пускаш съобщение? Е, аз го изгледах и мога да кажа само едно - УЖАСНИ са! Не знам на какво основание трима души са ги оценили с 5. Има страшно много грешки във всяко отношение - смислови, правописни, технически.
ioana_g
Цитат(ivajlap @ 7 May 2006, 03:09 PM)
ioana_g, не даваш линк към субтитрите, а правиш тяхно копие - не се прави така. Освен това казваш, че не си гледала серията с тях. Защо тогава изобщо пускаш съобщение? Е, аз го изгледах и мога да кажа само едно - УЖАСНИ са! Не знам на какво основание трима души са ги оценили с 5. Има страшно много грешки във всяко отношение - смислови, правописни, технически.
*

Няма никакво значение дали давам линк или не. И щом като не са ти харесали субтитрите си направи други. Все пак някой се е трудил да ги направи за тези, които не знаят английски. И знаеш ли защо някои са ги оценили с 5? Защото някои хора са научени да ценят труда на другите. Няма значение на какво ниво е.
delfinbg
Цитат
Няма никакво значение дали давам линк или не. И щом като не са ти харесали субтитрите си направи други. Все пак някой се е трудил да ги направи за тези, които не знаят английски. И знаеш ли защо някои са ги оценили с 5? Защото някои хора са научени да ценят труда на другите. Няма значение на какво ниво е.
*

Според мен и предполагам и други , оценката която се дава не е само, че някой е правил букви, а се дава за качеството на буквите.

Благодаря за превода, макар че можеше да се отдели още 20-40 мин и да се премахнат дългите редове и няколко неточности.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.