Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: <<< Joey (2005) >>>
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
sobieskiboy
Благодаря!
dragon x
Градивната критика е винаги добре дошла, но:
От "висотата" на Първа Английска Гимназия - Варна ще кажа, че "best man" си е кум. А за "Аспресен": все пак исках да запазя играта на думи с "Аспирин", която авторите на филма явно са имали в предвид. Ако Светеца направи някои корекции на превода съм готов да ги въведа. Понеже доста бързах към края, може и да съм сбъркал някъде. Да не забравяме че превода по слух не е най-лесната работа. Сега сядам да я гледам серията и евентуално ще пусна версия 1.1. Това е засега.
Поздрави на всички.
svetecaaaaa
ххахахахах И аз съм от първа английска гимназия във Варна....
Оня пита що като знайш не се опита ти.
МИ отначало почнх,нали писах преди 1-2 страници,просто използвах оня таймингмкойто се оказа фалшив.Иначе нали съм ваканция,нямах много работа,и без туй по цял ден съм пред компа,щях да ги напря целите,ама много ме хвана яд,че загубих 5 часа и накрая не съвпадат и ги спрях.
П>П>
Имам проблеми с тея субтитри.Когато ги пусна таман се появява репликата и веднага изчезва за окло 0,5 секунда се появява и изчезва нз що.....
dragon x
Тайминг-ът съм го взел от 34та страница на темата, в мнението на ivajla.
PS. Ти кой клас си, бате. Да не си подготве, още? Има един "светец" и във форума на м-нет btw.
svetecaaaaa
Да,от форума на МНЕТ съм и горният ''умник'' sisqo ма банна и не мога да влизам.Иначе миналата година завърших подготве! :clap:
darkslde
субтитрите са много добри и доста свежи
и правят така или иначе бозичката супер забавна
най-успешното попадание според мен
е точно АСС-ПЕРСОНАТА - АЗ ПРАСЕ
никога не бих се сетил за такъв превод,но е супер зарибяващо
вярно е,че не се има точно това предвид в конкретния момент
но самата реплика в върхът

а незнам кой в коя гимназия учи ама Бест мен си е точно КУМ,така че може си прегледате сериозно "английския" речник

дано тези субтитри пасват после и за ХДТВ версиите,които ще бъдат доизлъчени към средата на Август hmm.gif
svetecaaaaa
BEST MAN
[best'mæn]
n шафер

SA dictionary
И аз като правех субтитрите самата дума не я знаех,но в такива случй се пита за кум,потърсих в речника и ми излезе шафер!
YBD
Айде заключвайте темата! wink.gif
hristokk
Цитат(svetecaaaaa @ 31 Jul 2006, 05:21 PM)
BEST MAN
[best'mæn]
n шафер

SA dictionary
И аз като правех субтитрите самата дума не я знаех,но в такива случй се пита за кум,потърсих в речника и ми излезе шафер!
*

Човек стига ръси глупости - SA Dictionary въобще не е критерии.
Я вземи един по сериозен речник и виж кво пише за Best man.
Ето еди такъв: http://www.eurodict.koralsoft.com/search.p...iction=ed_en_bg
, а ШАФЕР е bridesman: http://www.eurodict.koralsoft.com/search.p...iction=ed_en_bg
darkslde
въобще няма смисъл да коментираме хора,за които СА-то е критерий за речник
:ph34r:
Conquer
Аз съм за градивната критика и свободното мнение. Обаче си има начин за това, а не да се поднася като нападка или заяждане с преводача. Така вместо да се получи дискусия става един безмислен спор. А вместо да си губите така излишно енергията си се заемете примерно с превода на симпатичния сериал Numb3rs (който за съжаление е в застой). Той е истинско предизвикателство за разбирачите на езика. А и там тайминга си е наред.
gorgorot
Докато спорите намерете единтълкожен речник и вижте там. Предполгам, че знанията по англииски, ще ви стигнат да разберете описанието. wink.gif
Red Devil
Eпизода мина вече по НВО а вие още спорите. Благодаря за титрите и до следващия сезон.
klaris
Цитат(Red Devil @ 1 Aug 2006, 11:44 PM)
Eпизода мина вече по НВО а вие още спорите. Благодаря за титрите и до следващия сезон.
*

кой следващ сезон, бе дяволе......нема да има такъв
popa123
Моля някои да заключи темата.Пишат се неща които не са по нея.Сериала свърши!!!Ако някога го възобновят ще отворим нова тема.
The-Slugi
Аз разбрах, че ще го пускат от март !
RoseRed
а дано
Muny
:clap: В Forom.com пишеше че през Март 2007 Joey се завръща в ефира. :clap:
bumlife
еми тва си е супер новина wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.