Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: <<< Joey (2005) >>>
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
lolitta
arunner,mnogo ti blagodaria:)
nubits
Страхотен си! Ако имаше как, бих ти пратил един SMS от по 2лв. (не че труда ти струва 2лв. де - не го приемай като обида) tongue.gif
arunner
Ей тук може да се проверява кога какво. Не знам доколко е пълно. А колкото до SMS-ите - ако се въведе такава практика, има опасност преводачите да станат неприлично богати и да започнат да си хвърлят парите в тоалетната smile.gif Лично на мен отплатата ми е, че научавам по-добре езика, това е достатъчно wink.gif
lolitta
arunner,otnovo blagodaria smile.gif
Insaneboy
хахахаха - http://datelinehollywood.com/archives/2005...-troubled-joey/
didodido
Спрете са навреме!
Отворети си в "ДИСКУСИИ" темичка и си го "разнищвайте"!
Roben
Joey.S02E06.HDTV.XviD.PROPER-LOL@SAB.BZ

Аз пък ще помоля някой админ да изтрие всички излишни постове - в първия ми пост има линкове към всички епизоди и субтитри. smile.gif
vanka_ta
какво става със субтитрите за 6ти епизод? Някой захванал ли се е? smile.gif
the_creator_pz
Вече са готови има ги в търсачката.
vanka_ta
10x :clap: :clap: :clap:
midnight
искам да попитам какво стана с епизод 5 с повторението щот аз още не сам го глеал шот то с тия 4ерни екрани нищо не са разбира
arunner
midnight, някъде по тракерите има един tvrip без прекъсвания, даже са адаптирали субтитрите. А за повторения следи листингите на nbc или линка, който дадох в един от по-горните си постове. Черните екрани не са чак такъв проблем, ако питаш мен. Намери си английските субтитри или ползвай моите и ще влезеш в час; губели са се максимум една-две сравнително ключови реплики, нищо фатално.
dragon x
Браво, arunner, много хубави субтитри си направил, с превод на игрите на думи и всичко както си трябва.
XaMaB
http://free.linkos.bg/details.php?id=14968
Тука е 5-ти епизод тв-рипа.
hyde
momcheta samo da vi pitam verno li shte spirat seriala ceh az taka razbrah???
dragon x
Ха-ха, ако го спрат, признавам американците за нацията с най-лошо чувство за хумор. (след немците)
Masta
сериалът няма да се спира. според не напълно потвърдена информация Мат ЛеБланк отпада. Джоуи няма накъде да се развива драматично като персонаж. Същевременно Гюнтер е малко познат на публиката персонаж и след затварянето на кафенето му от Приятели, той ще се премести в Л.А. и ще се нанесе у Джоуи. След 2-3 серии Джоуи ще замине да снима филм на север (или ще пипне птичи грип smile.gif) и Гюнтер ще стане главен герой. След оюе 2-3 сериалът юе бъде прекръстен на Гюнтер. Това не е официално потвърдено инфо макар и да идеята да не е прецедент в историята на NBC. най-голямото потвърждение е, че Мат е подписал договор за снимане на филм на Мауи, а сезонът на Джоуи по програма свършва през Март.
Insaneboy
Цитат(Masta @ 24 Oct 2005, 01:27 AM)
сериалът няма да се спира. според не напълно потвърдена информация Мат ЛеБланк отпада. Джоуи няма накъде да се развива драматично като персонаж. Същевременно Гюнтер е малко познат на публиката персонаж и след затварянето на кафенето му от Приятели, той ще се премести в Л.А. и ще се нанесе у Джоуи. След 2-3 серии Джоуи ще замине да снима филм на север (или ще пипне птичи грип smile.gif) и Гюнтер ще стане главен герой. След оюе 2-3 сериалът юе бъде прекръстен на Гюнтер. Това не е официално потвърдено инфо макар и да идеята да не е прецедент в историята на NBC. най-голямото потвърждение е, че Мат е подписал договор за снимане на филм на Мауи, а сезонът на Джоуи по програма свършва през Март.
*

bullshit, четвърта страница вече съм го постнал...
Venkoo
da se nadqvame che pone shte bude nadejden toq Giunter:))
che nqma kfo da se prai po cql den osven da se gledat filmcheta:))
Ivanov
Цитат(Venkoo @ 24 Oct 2005, 12:28 PM)
*

Да ти имам проблемите... rolleyes.gif
Аз само тегля филми, пълня харда, а нямам време да ги гледам sad.gif
HellmaN
а дано спре да вали че нямам търпение smile.gif
Venkoo
Да ти имам проблемите... rolleyes.gif
Аз само тегля филми, пълня харда, а нямам време да ги гледам sad.gif
*

[/quote]

i az samo durpam ama gi gledam tiq filmi inache za kfo sa mi:)i darpam samo novi i nadejni filmi:))
Insaneboy
Цитат(Venkoo @ 24 Oct 2005, 11:28 AM)
*

вие май не разбрахте, че тая "информация" е от сайт целящ да се ебава с абсолютно всички ТВ сериали и тн...
демек тва са пълни глупости
free_style
Абе, какво стана със субтитрите за 6-ти епизод?? Днес излиза новия епизод, а още няма субс за стария!!!
w0lf
Цитат(free_style @ 28 Oct 2005, 12:38 AM)
Абе, какво стана със субтитрите за 6-ти епизод?? Днес излиза новия епизод, а още няма субс за стария!!!
*

Ти проверил ли си в търсачката,за да казваш че няма субтитри,а това какво е,седят вече 4 дена:

http://subsunacs.net/get.php?id=12513
lolitta
Пак е Петък и пак никъде го няма новият епизод на "Joey".Някой има ли представа какво пак става? sad.gif
Johnny_Bravo
Цитат(lolitta @ 28 Oct 2005, 05:09 PM)
Пак е Петък и пак никъде го няма новият епизод на "Joey".Някой има ли представа какво пак става? sad.gif
*

11/3/2005 Това е датата на която ще излезне
тук можеш да следиш кога излизат сериите: http://www.tv.com/joey/show/20952/episode_...s.html&season=2
arunner
NBC.com > Joey > Episode Guide

Тъмният правоъгълник долу вляво. Следващият епизод, "Джоуи и покерът", ще се излъчи на трети ноември, така че една седмица почивка, този четвъртък имаше повторение smile.gif
Зъбаря
С риск да задам тъп въпрос-някой може ли да ми каже сайт за английски субс на Joey Аз така и не намерих работещ линк.
Благодаря
arunner
http://www.divxforever.com/index.php?act=s...ODE=03&id=21955

клик върху Altyazıyı İndir(х), това е шеста. за информация, специално в този сайт се появяват сравнително по-бавно; за останалите серии - в търсачката им.

хм, и който има желание, да се захваща със следващата серия. на мен не ми се иска.
thugmusiq
Аз ще я натракам като излезе!
nikiiv
Въпреки че съм сигурен че thugmusiq ще направи много добри преводи, искам да кажа че този сериал със преводите на arunner е страхотно изживяване. Благодаря ти arunner
Зъбаря
Цитат(arunner @ 30 Oct 2005, 05:07 PM)
http://www.divxforever.com/index.php?act=s...ODE=03&id=21955

клик върху Altyazıyı İndir(х), това е шеста. за информация, специално в този сайт се появяват сравнително по-бавно; за останалите серии - в търсачката им.

хм, и който има желание, да се захваща със следващата серия. на мен не ми се иска.
*

Хаха, браво, мерси за напътствието, ама аз и без това разбирам турски... ще се оправя някакси cool.gif
thugmusiq
Дайте английски и ще я натракам за 2-3 часа!
ParaZite
joey.s02e07.hdtv.xvid-tcm
Приятно гледане :clap: :clap: :clap: :clap:
ap0calips0
Joey е най-якото сериалче което съм гледал и искам да благодаря на преводачите и правачите на субтитри :cannabis:
ParaZite
Какво стана със субтитрите, да се надяваме да станат до 2 дена. dry.gif hmm.gif tongue.gif biggrin.gif

Все пак благодаря.
ngi
Thanks
happys22
arunner
на кого ни остави
unsure.gif unsure.gif unsure.gif
krakozia
Направо не мога да повярвам,че точно Joey е така изведнъж пренебрегнат. Хм... hmm.gif
VipLuser
Има ли ги на английски?
ap0calips0
arunner Heeeeeeeeeeeeeeeee unsure.gif unsure.gif unsure.gif huh.gif huh.gif huh.gif
arunner
Нямаше как, тази седмица точно в събота и неделя трябва да довършвам нещо много спешно, пък и предупредих преди седмица. Както и да е, ето английският транскрипт на snowmoon за седма:

Вижте прикачените файлове
dicanio
arunner до са субтитрите ти са перфектни много сужелявам че няма да ги правиш ти тази седмица.Дано новото момче се справи перфектно като тебе smile.gif
nhsqr
Аз ги почвам тая вечер, но нямам много време, така че утре по това време очаквайте моя версия smile.gif
nhsqr
Вече са на 40%, но съм изморен и спирам за тая вечер. Ще са готови утре преди 20:00. Обещавам! smile.gif
ap0calips0
Бравооо nhsqr ти си много бърз :clap: :clap: :clap:
sora
nhsqr какво стана със субтитрите tongue.gif
darkslde
400 repliki se prevejdat za 1 4as max smile.gif
no tui kato mislq che shte se zagubi chast ot ideqta ne se naemam az da gi prevejdam
[shtoto smeshkite moje da ne sa smeshni sad.gif]
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.