Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Angel All Seasons (1999-2004)
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
ludkashon
Започвам втори сезон. biggrin.gif
Babilon
Цитат(ludkashon @ 17 Nov 2005, 04:45 PM)
Започвам втори сезон. biggrin.gif
*

Пиши какво превеждаш, за да го отбележа в началната страница wink.gif
ludkashon
Ми първия епизод "Judgement".
Eazy_E
Можели да попитам как върви превода на първия епизод ако вобще се превежда още . huh.gif
booker
Ето един адрес , чрез който могат да се теглят всички сезони на Ейнджъл с торент - http://www.torrentreactor.net/sections.php?id=125. Има неминуемо ъплоудване, ама така е... smile.gif
Eazy_E
Маи пак се замръзи превода на сериала ?
booker
Сори за въпроса,но ЛудКашон, ако чете тази тема нека ,при възможност,да уведоми Ейнджъл-феновете докъде е стигнал с 1 епизод на 2ри сезон, и въобще ще го продължава ли някой този сериал? Извинявайте за баналния въпрос laugh1.gif и нахалството unsure.gif
hag
Като приключа с епизодите по Фарскейп, мисля да подновя превода на Анжелът. wink.gif
По всяка вероятност ще стане след празниците... като се поосвестя... blink.gif biggrin.gif
milenchita
Вижте този саит за инф. за Бъфи и Ейнджъл http://buffy.hit.bg/
milenchita
Някои има ли субтитри за 3 и 7 епизод от парвия сезон???
Babilon
Цитат(milenchita @ 27 Dec 2005, 09:06 PM)
Някои има ли субтитри за 3 и 7 епизод от парвия сезон???
*

А ето ТУК пробва ли...? hmm.gif
milenchita
Мерсиsmile.gif
gnominio
pohvalno za rabotata na si4ki koito prevejdat toq serial mene mnogo me kefi prodaljavaite se taka i mnogo uspehi prez novata godina :59: :clap: clapping.gif :biggrin_xmas: tongue.gif smile.gif rock.gif :wink_xmas:
hag
Не знам лудия кашон докъде е стигнал с първи епизод на II сезон, но смятам да го почна. Ще я карам полека, защото съм поела още една, две дини под мишница wink.gif и не давам срокове за нищо. Все пак, Бореназ (или Борийназ) или както там се чете tongue.gif се справя горе-долу добре с ролята, затова ще попревеждам за разнообразие от Анжелът.
bongo2199
Браво. И аз ще се включвам отвреме навреме. Иначе кашона беше почнал и 1 и 2 епизод, ама няма ни вест ни кост от него.
booker
Браво ,момчета и момичета ! :clap: Вече започнаха да ми липсват Анжелът , Корделия и the new guy ! Let's make a fun with Season 2 ! smile.gif
bongo2199
Аз ще започна епизод 02х02. smile.gif
Babilon
Цитат(bongo2199 @ 29 Jan 2006, 11:40 PM)
Аз ще започна епизод 02х02.  smile.gif
*

Записвам rock.gif
bloil
e това е приказка,започна се clapping.gif .
bongo2199
Епизод 2х02 е качен и чака одобрение. cool.gif
Babilon
Цитат(bongo2199 @ 6 Feb 2006, 02:44 AM)
Епизод 2х02 е качен и чака одобрение.  cool.gif
*

ЛИНК wink.gif
hag
Епизод 1 от II сезон е качен и чака одобрение. wink.gif

Мятам 02х04 smile.gif
bongo2199
Запазвам си 02х03 smile.gif
Babilon
Цитат(hag @ 7 Feb 2006, 01:04 AM)
Епизод 1 от II сезон е качен и чака одобрение. wink.gif

Мятам 02х04 smile.gif
*

ЛИНК smile.gif

Записвам ви и двамата tongue.gif
bongo2199
Angel 02x03 е качен и очаква одобрение. smile.gif
tumpalumpa
sad.gif какво става с превода на 4 епизод? hmm.gif
hag
На 10% съм. Нямам почти никакво време в момента, но не съм се отказала. smile.gif
Tennousei
Наистина съжелявам, ако се повтарям и Ви е омръзнало да пишете едно и също, но съвсем случайно открих темата за сериала и с огромно удоволствие установих, че мога да го изтегля .... За съжаление не ми позволява да дръпна трети сезон на Angel и Extra файловете на двата сериала ....

Ако можете да ме упътите от къде могат да бъдат изтеглени ( изключваме каталога на арена smile.gif ), защото нямам търпение да ги гледам smile.gif

Много благодаря предварително и специално искам да Ви кажа, че понякога не е важна бройката на хората, които са изтегли субтитрите..., а е важен факта, че в България има фенове на сериала, които Вие правите повече от щастливи с всеки новоизлязъл субтитър.

БЛАГОДАРЯ ВИ!!!
Babilon
Цитат(Tennousei @ 22 Feb 2006, 10:40 AM)
Наистина съжелявам, ако се повтарям и Ви е омръзнало да пишете едно и също, но съвсем случайно открих темата за сериала и с огромно удоволствие установих, че мога да го изтегля .... За съжаление не ми позволява да дръпна трети сезон на Angel  и Extra файловете на двата сериала ....
БЛАГОДАРЯ ВИ!!!

*

В първият пост съм дал торент линк към трети сезон. За съжаление от няколко дни http://nine.cult.bg/tt/ не работи, но ще се оправи.
tumpalumpa
Преведох 02x05 епизод и чакат одобрение biggrin.gif
bongo2199
Поздравления за превода. smile.gif
Следващия път пиши предварително какво ще превеждаш. cool.gif
tumpalumpa
ок, ако може някой да преведе 6 епизод защото 7 от преди съм го почнала и ще го завърша скоро...
hag
Аз с 4-ти епизод съм на 50%, надявам се скоро да го привърша. smile.gif
hag
Изкретах епизода. 02х04 - Untouched e качен и чака одобрение.

Babilonе, ако си нямаш друга работа пиши ми 6-ти да го избутам и него. biggrin.gif
Babilon
Цитат(hag @ 8 Mar 2006, 01:08 AM)
Изкретах епизода. 02х04 - Untouched e качен и чака одобрение.

Babilonе, ако си нямаш друга работа пиши ми 6-ти да го избутам и него.  biggrin.gif
*

Записвам
tumpalumpa
7 епизод е готов чака одобрение :lol2:
tumpalumpa
Пишете ме за 8 и 9 епизод .Ше ги направим бързо бързо.. rock.gif
Babilon
Цитат(tumpalumpa @ 13 Mar 2006, 08:43 PM)
Пишете ме за 8 и 9 епизод .Ше ги направим бързо бързо..  rock.gif
*

Записано tongue.gif
hag
tumpalumpa, ако приемаш един съвет, удряй по един спел чек след приключване на превода и след всеки препинателен знак (запетаи, точки, удивителни, тирета пред реплика и т.н.) по един интервал. wink.gif
tumpalumpa
Приемам smile.gif
bongo2199
Запиши ми 10 и 11 smile.gif
hag
Брех, лакомии такива! По две ги метнахте biggrin.gif
Babilon
Цитат(bongo2199 @ 15 Mar 2006, 03:01 PM)
Запиши ми 10 и 11  smile.gif
*

Записано tongue.gif
hag
Епизод 6 от 2-ри сезон е качен и чака одобрение. smile.gif
Babilon
Цитат(hag @ 17 Mar 2006, 10:19 PM)
Епизод 6 от 2-ри сезон е качен и чака одобрение.  smile.gif
*

ЛИНК wink.gif
tumpalumpa
Епизод S2E08 на Angel е готов. unsure.gif
naruto
Мерси clapping.gif
allemalle
Тия хора са много сериозни. Благодарим ви от сърце! И да не се откаже някой :59: :59:
tumpalumpa
Епизод S2E09 на Angel is ready ! rock.gif
bongo2199
Епизод 10 е качен. dry.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.