Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Angel All Seasons (1999-2004)
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
sunywali
Hora, sagalyavam, ama oshte ne mi raboti PC-to u nas, a v rabotata sam zatisnata. ta ne moga da dovarsha 3.11 po-rano ot kraya na drugata sednica.
lemberova
Искам да благодаря на всички, които превеждат сериала. Много съм Ви признателна! Благодаря!!!! smile.gif
letavia
(Благодаря, благодаря, благодаря, благодаря, благодаря, благодаря, благодаря, благодаря, благодаря, благодаря, благодаря) х 10 на 10-та степен :59: :59: :59: :clap: :clap: :clap: rock.gif rock.gif rock.gif
van4yta
Нямате равни хора clapping.gif Сериалчето е СУПЕР и си заслужава да се гледа като хората-със субтитри tongue.gif Добре,че някой се е захванал да го превежда clapping.gif clapping.gif clapping.gif И аз Ви благодаря :Bow: :Bow: :Bow:
Ani_
Angel - 3x13 е качен :tumbleweed:
van4yta
Супер :clap: :clap: :clap:
RoseRed
Нямам думи Аничке страхотна си тайминга е супер изгледах си го с кеф wub.gif
van4yta
zahical,субтитрите за 3х12 са СУПЕР :thumbup: :thumbup: :thumbup: На мен само малко ми се разминава тайминга,защото имам друга версия,но сега тегля,тази за която са субтитрите biggrin.gif Превода и той е супер :lol2: Едно голямо БЛАГОДАРЯ :59:
letavia
Едно МНОГО ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ на Ani_ и zahical. Върхът сте хора (вие си го знаете) clapping.gif clapping.gif clapping.gif :clap: :clap: :clap:
van4yta
Цитат(letavia @ 7 Aug 2006, 04:56 PM)
Едно МНОГО ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ на Ani_ и zahical. Върхът сте хора (вие си го знаете)  clapping.gif  clapping.gif  clapping.gif :clap:  :clap:  :clap:
*

Присъединявам се :thumbup: :thumbup: :thumbup:

P.S.Но да не забравяме и sunywali :lol2:
Babilon
Колеги, който пусне епизод, нека пусне и един пост, за да го отбележа като преведен в първият пост smile.gif
letavia
Искам да кажа на всички, който се интересуват, че съм направила субтитрите на zahical (3x10 и 3x12) и на sunywali (3x09) за версията, която започва с "До сега в Ейнджъл". Който има този релийз и не може да си нагласи субтитрите да ми драсне едно лично съобщение с е-майл да му ги пратя. rolleyes.gif Надявам се zahical и sunywali да нямат нищо против rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
naruto
На мен ще ми свършат работа мерси smile.gif
Но защо не си ги качилa?
Просто пиши кои ги е превел и за кои релииз са.

Edit: 9 еп. е нагласен само до около средата.
10 еп. за MV2Player около -100 и се оправят нещата горе долу.
letavia
Еми аз съм малко боса в тези работи rolleyes.gif , но ето ги въпросните субтитри. smile.gif
Това са субтитрите на zahical (3x10 и 3x12) и на sunywali (3x09) нагласени от мен за версията, която започва с "До сега в Ейнджъл". biggrin.gif Искам да уточня, че тайминга е на английските субтитри и ако има някакъв проблем вината не е в мен. rolleyes.gif Аз ще ги погледна още веднъж и ще се опитам да оправя неточностите, за които спомена. smile.gif
RoseRed
Супер си wub.gif и целия екип който работи по Angel
jorjelina
a какво става с Angel 3x11 ?ще има ли превод?
Babilon
Цитат(jorjelina @ 10 Aug 2006, 12:35 PM)
a какво става с Angel 3x11 ?ще има ли превод?
*

Момичето има проблем с компютъра. Пише го на предишната страница. Щом не е писала, че няма да станат, значи ще станат. cool.gif
petar77
Тук нещо е зациклил тоя сериал.Явно преводачите са си взели отпуска.Освен Babilon,който е доста агажиран със Stargate SG1 и Atlantis,които са много яки сериалчета.
letavia
Нещата нещо много се закучиха с превода на този сериал, sad.gif което е много жалко, защото почна да става доста интересно tongue.gif За съжаление аз съм се хванала с друг сериал, а превода там ми върви много бавно rolleyes.gif Искам и да попитам Съни какво стана с този 11 епизод от 3 сезон?????????????? Аз се опитах да и предложа да и помогна с превода да каже до къде е стигнала и аз да го довърша, но тя не изяви особен ентусиазъм huh.gif Не искам да съм груба, но просто е много по-лесно да довършиш нещо започнато, отколкото да го почваш на ново hmm.gif Ами това е аз като приключа с другия сериал определено ще се захвана с този smile.gif
kodcaman
да бе хора аз даже забравих до коя серия съм кога ще има завършен превод за 3/11 . hmm.gif
Babilon
Лято е. Сега се правят бързо преводи само на хитовите заглавия. Нека колегите хванат тен и солен вкус, после всичко ще се върне по старо му wink.gif
RoseRed
Да се надяваме, че си прав babilon малко му остана почти го преполовихме smile.gif
jorjelina
Ееее какво стана с този сериал?защо го забравихте?моля ви някой да прояви интерес!:(
petar77
Мисля си,че като няма да има две седмици Stargate SG1 i Atlantis.Babilon и някой от другите преводачи ще се сетят да направят поне 3,4 серии.Благодарим предварително. biggrin.gif
RoseRed
И аз се надявам в много интересен момент запецна сериалчето са ще има ли Корди и Angel или Не pls преводачите помогнете ни smile.gif
cvety_dark_angel
Цитат(Babilon @ 9 Sep 2005, 10:57 PM)
Цитат(mfuklio @ 9 Sep 2005, 11:45 PM)
Цитат(Babilon @ 9 Sep 2005, 10:44 PM)
Цитат(mfuklio @ 9 Sep 2005, 11:41 PM)
Бъфи от къде може да се свали, освен от международните тракери.В арената няма сийдъри.
*

Цъкни пак върху снимката на първият пост - първите са "Бъфи", след това е "Ейнджъл" wink.gif
*

Да ама този сървър е неактивен.Нищо не тръгва.Нито един епизод. hmm.gif
*

От четвърти сезон нататък вървят без грешка biggrin.gif
*

a kakvo stava s sub za 3 season
ot dosta vreme nqma novi
nali ne ste se otkazali da gi prevejdate
molq vi ne me razo4arovaite
takmo stana interesno
jory_dv
abe hora mn vi mole da mi kajete edin svesten sait ot koito moga da izteglq 3 sezon na angel
RoseRed
Jory прегледай форума внимателно има линк към 3-ти сезон аз го използвах и си дръпнах абсолютно всички серии
jory_dv
zn go onq link ama sa go svalili ot bittorenta.
r3zi
Хора какво стана със тоя 11еп нещо се е закучила работата май а dry.gif dry.gif
letavia
Имам огромното усещане (99,9% съм сигурна), че ще видим превод на 11 епизод през крив макарон hmm.gif huh.gif Те нещо преводачите май се обидиха от зора, който си позволихме да им дадем unsure.gif Надявам се скоро поне zahical да продължи с превода smile.gif
RoseRed
Ох незнам тъкмо се запалих по сериал и увисна по средата :crybaby:
cassandra
Да гадно е!А сериалчето е интересно!
Аз пък имам проблем с тегленето на 3 сезон и затова
мисля да започна с 4х1 тая серийка
можете да я очаквате до два дни biggrin.gif
RoseRed
Е пак по-добре от нищо много благодаря smile.gif Само ако може да кажеш от къде си изтеглила сезон 4 да знаем и ние да няма проблеми с тайминга на субтитрите
cassandra
Таймингът е за тази версия
angel.4x01.deep_down.ac3.ws_dvdrip_xvid-fov
и върви идеално пробвала съм го целият от начало до край biggrin.gif
А що се отнася от къде съм ги изтеглилав интерес
на истината letavia ми ги прати за което
от мен има едно голямо благодаря biggrin.gif
RoseRed
така де но от къде мога да си дръпна тази версия ми е въпроса
cassandra
Аз имах някакъв проблем със свалянето от този сайт,
но май беше това
http://www.divxsubtitles.net/
иначе както вече казах ми ги прати letavia
RoseRed
Ох май не зададох правилно въпроса не субтитрите сериите (avi ) на ангел от кои сайт ги дръпна smile.gif
cassandra
Оу съжелявам наистина неразбрах въпроса laugh1.gif
но .avi файла е от
http://free.hit.bg/buffy/epdownload.html
Babilon
Само сезон 3 е изчезнал от този сайт. Всичко останало е наред
RoseRed
Супер мерси много smile.gif много ми липсва сериалчето
van4yta
Радвам се,че се поднови превода :clap: :clap: :clap: Само дано някой да има и 3-ти сезон да довърши :Bow: :Bow: :Bow:
RoseRed
Мда защото 3-ти сезон увисна в много ама много неподходящ момент :crying:
letavia
Аз искам да попитам има ли някой английйски субтитри за 3 сезон от 14 епизод нататък, които да не започват с "Досега в Ейнджъл". Моите субтитри почват така и нещо не мога да им наглася тайминга за другата версия. Ако някой може да ми помогне ще съм му много признателна и обещавам да се захвана с превода biggrin.gif
Babilon
Цитат(letavia @ 7 Sep 2006, 07:25 PM)
Аз искам да попитам има ли някой английйски субтитри за 3 сезон от 14 епизод нататък, които да не започват с "Досега в Ейнджъл". Моите субтитри почват така и нещо не мога да им наглася тайминга за другата версия. Ако някой може да ми помогне ще съм му много признателна и обещавам да се захвана с превода  biggrin.gif
*

Ето ТУК bongo е обяснил как се намества тайм-код за други релийзи. Играчка е малко, но става wink.gif Успех. smile.gif
jory_dv
aide pls daite mi link kam nqkoi sait ama po vazmojnost da ne e totrnt.iskam da gledam toq 3 sezon
RoseRed
еми и аз като теб избягвах торентите а сега само тях търся
cassandra
Субтитрите на 4х01 са готови и качени,
само чакат одобрение. smile.gif
RoseRed
Нещо не ги намирам с търсачката sad.gif
letavia
Мерси МНОГО cassandra :clap: :clap: :clap: Поздравления за бързата работа clapping.gif clapping.gif clapping.gif Добре, че си ти да продължиш малко позагубената кауза rolleyes.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.