Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Angel All Seasons (1999-2004)
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
fiuri
15 епизод е качен на сайта. wink.gif

Ето го и тук. drinks.gif
RoseRed
Супер мерси много ! dance2.gif
r3zi
Мерсииииииииииии rock.gif rock.gif rock.gif rock.gif
Жалко,че остават само още само 7 епизода sad.gif sad.gif sad.gif
Estell
Страшно много благодаря!! Днес като се прибирах си мислех и се надявах, че ще са готови буквичките и те са тук! biggrin.gif
fiuri
Започвам 5x17 cool.gif
fiuri
17 епизод е качен на сайта. wink.gif

Ето го и тук. tongue.gif
letavia
Леле fiuri какво правиш бе направо не те знам с каква скорост ги правиш тези субтитри. look.gif wink.gif Докато вляза 2 пъти във форума и ти си готова. tongue.gif Страхотна си. yahoo.gif Поклон и почитание grin.gif clapping.gif dance2.gif thanks.gif victory.gif party.gif good.gif friends.gif
mkk
Много благодаря за субтитрите. Само да ва питам от сайта, който е в началото на темата, защо не мога да тегля?
fiuri
Започвам 5x18 w00t.gif
Ani_
Браво fiuri ! Хип-хип ураа clapping.gif
Качих 16 епизод на сайта. Почвам 19-ти tongue.gif

Ето го и тук:
RoseRed
Анички супер сте и двете smile.gif супер много ви благодаря за съжаление края на сериала вече се вижда
mkk
Само аз ли не мога да дърпам от онзи сайт sad.gif
fiuri
18 епизод е готов. Утре ще го кача на сайта. smoke.gif
fiuri
Ето 18 епизод. cool.gif

Благодаря на Ани_ за превода. clapping.gif
RoseRed
Супер сте и двете страшно много ви благодаря !!!!
KALBI
Простете ми невежеството, но това нещо като продължение на Бъфи убийцата на вампири ли е ? Понеже гледам, че актьора и името му са същите а и продуцента smile.gif
cassandra
Ами не може да се каже точно, че е продължение на Бъфи, но е нещо от този сорт.
Просто след като в края на трети сезон на Бъфи Ейнджъл си тръгва той се отделя в
собствен сериал - този wink.gif
fiuri
Започвам 20-та серия. cool.gif
Ani_
Оф, тоя тайминг направо ме разби, но оцелях smile.gif
19-TimeBomb->
r3zi
19 епизод беше върха....много ми е гадно,че остават само още 3 епизода sad.gif sad.gif sad.gif mad.gif mad.gif
Благодаря на всички който полагат усилия да превеждат за да може ние които не знаеме английски да можеме да гледаме този прекрасен сериял rolleyes.gif
RoseRed
Супер много ви благодаря момичета златни сте!
fiuri
20ти епизод е готов. Само да го редактирам и до довечера ще го кача. cool.gif

Започвам 21 tongue.gif
Ani_
И аз започвам последния епизод! wink.gif
Защо трябва да ни свършва сериала, не е честно!!
mkk
Всичко си има край няма нищо вечно. Много ви благодаря, че го преведохте smile.gif rolleyes.gif kiss.gif
RoseRed
За всеобщо съжаление сериала свършва sad.gif ужасно ще ми липсва, но предполагам, че ще го изгледам поне още 2-3 пъти благодаря на всички които го превеждаха. Дори ми се върти една идея ако имате желание след приключването на сериала хората които примерно сме от София и близо до София може да се съберем на по 1 кафе smile.gif
fiuri
20 ти епизод е качен. Слагам го и тук. biggrin.gif
21 е на 35 % предполагам, че до утре вечер ще го завърша и него. wink.gif
mkk
Страхотна си.Сега като остават само още 2 епизода какво ще гледаме после. sad.gif хм....................Много яко сериалче, едно от малкото дето съм изгледала целите.
RoseRed
На всички препоръчвам сериала Charmed и ако има навити да си спретнем някоя среща след последния епизод на Angel да казва.
fiuri
21 е готова, сега ще я редактирам и ако успея по-късно ще я кача. tongue.gif
r3zi
clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif

Още малко sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
fiuri
21 е качена на сайта. Слагам я и тук. rock.gif

Много благодаря на всички преводачи които помогнаха за превода на чудесния сериал. drinks.gif

Какво да се прави няма повече серий. sorry.gif
r3zi
Цитат(fiuri @ 1 Mar 2007, 08:48 PM) *

Какво да се прави няма повече серий. sorry.gif

Почва да се гледа от 1 сезон 1 епизод w00t.gif
EveDallas
Браво!!! ok.gif rock.gif clapping.gif

Аз все още имам 2 1/2 сезона да изгледам, но не виждам кога ще ми остане време. Дано да е скоро, иначе съвсем ще забравя за какво става дума wink.gif
Ani_
ОK, свърших 22 епизод, йей! w00t.gif rock.gif
Само да ви кажа че тайминга е за версията от:
http://store3.data.bg/sacramentoflove/Buff...%20Angel/Angel/
защото от http://nine.cult.bg/buffy/ не можах да го сваля, надявам се да няма голяма разлика smile.gif
Беше супер приятно да имам възможността да превеждам любимия си сериал и ми е кофти че свърши, но от друга страна се радвам че целия е преведен! Благодаря на останалите преводачи за чудесната работа. Дано сериала ви е харесал колкото и на мен! smile.gif
Ех, поствам ви последните буквички: sad.gif
mkk
Ихаааааааааааа мерси много.Последният епизод на Ейнджъл.Много благодаря.Жалко че свърши сега ще гледкаме нещо друго.
letavia
Не мога да повярвам, че най-накрая превода на този страхотен сериал е завършен. Искам да изкажа най-искрените си благодарности на всички преводачи, които направиха това реалност. А само до преди 2-3 месеца изглеждаше, че края няма да е много скоро. БЛАГОДАРЯ ВИ че не се отказахте и довършихте не леката задача. ПОКЛОН пред всички ВАС. Много ми е мъчно, че свърши и то не по най-благоприятния начин, но надеждата умира последна, че ще се намери някой да направи поне още един сезон, за да завърши историята. Поне сега знам, че ако това стане има хора, на които може да се разчита за превода му. Обичам Ви хора. Надявам се да продължите с добрата работа и да ни радвате с преводи на други хубави сериали.
smile.gif sohappy.gif grin.gif ok.gif cry.gif thanks.gif dance2.gif dance1.gif yess.gif victory.gif party.gif good.gif airkiss.gif w00t.gif rock.gif friends.gif pleasantry.gif yes.gif drinks.gif clapping.gif yahoo.gif
RoseRed
Изключително много искам да благодаря на всички занимавали се с превода и на всички които не изоставиха сериала. Филмчето е страхотно покрай него освен всичко се намериха и нови приятели благодаря на всички за труда и отделеното време това ми е любимия сериал.
Mutant_16
браво за чудесните преводи. добра работа свършихме всички. cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif
cassandra
Ох, хора, направо ми се реве. ( Искам да има ощеее sad.gif )
Но се радвам, че целият сериал вече има своят заслужен превод.
Изказвам искрените си благодарности към всички преводачи,
без изключение, защото всички вие бяхте невероятни wink.gif
Благодаря също и на всички верни фенове, които ни
подкрепяха през процеса на работа, защото без тях работата
нямаше да е така лека и приятна.
Дори изказвам благодарности и на готините спамери, които се появяваха,
защото ако не бяха те, нямаше да има кой да подсеща преводачите, че имат
серия да превеждат.
Беше една дълга и приятна работа (въпреки, че към края не участвах в нея),
както каза RoseRed благодарение на нея намерихме и нови приятели,
и наистина ми е тъжно да се разделя със сериала (въпреки, че ще го изгледам
целия поне още 20 пъти), но все пак има още много прекрасни сериали, които чакат
своя превод, а те не бива да бъдат пренебрегвани rolleyes.gif
И накрая пожелавам на сериала "Ейнджъл" безсмъртието, което заслужава в сърцата на феновете.
И всичко най-хубаво на всички харесващи филма wink.gif
van4yta
И аз искам да изкажа най-искрени и силни благодарности на хората,заради които се наслаждаваме на страхотния сериал biggrin.gif Благодаря Ви за страхотната работа clapping.gif clapping.gif clapping.gif
kinomankata
Това е един невероятен серял.Изгледала съм всичките му 5 сезона и мога да кажа ,че изкефих на МАХ.Всичко в него хубаво като изкюм факта че Корди,Дойл и Фред умряха!
Но като цяло е старшно интересен! tongue.gif

ЕДНО ГОЛЯМО БЛАГОДЕРЯ на хората заели се с превода!!!!! wink.gif
monester
abe hora moe li da mi kajete otkade se tegli toq serial nai barzo

A moje li nqkoi hora da ne pi6at komentari sadarja6ti tova koeto stava nakraq
Tova e samo molba e samo molba
R A Z B I RA SE
monester
daite seed na vtori sezon v zamunda.net
please
toq serial sq trqbva da go teglq ot mejdunarodni i e mnogo tegavo
RoseRed
http://nine.cult.bg/buffy/epdownload.html
тегли от тук има ги всички без 3-ти които пък го има в дата.бг
monester
Ами то хубаво ги има там ама почти всички епизоди от там нещо немога да ги дръпна.Сървъра нещо не мое да се намери
отнякъде другаде може ли да се теглят по бързо или някой да даде сййдс на 2 сезон в zamunda.net
cassandra
Ами за друг сайт не се сещам, единственият съвет, който мога да ти дам е да си
ограничиш глобалната ъплоуд скорост от настройките на торант клиента ти и
да си продължиш от международния. Аз като го правя тоя номер си свалям с нормална
скорост от международните wink.gif
fiuri
http://bgshare.com Тук има целия втори сезон и не е торент.
monester
stava mersi
ako ne beshe ti sq stqh da si teglq s 15k oste
sq pak trqbva da po4vam da tarsq otde da go zateglq barzo 3 sezon
rezi
Наистина ли има 6и сезон ?

http://www.kerniecamproductions.com/angel/

http://angelnew.proboards15.com/index.cgi?...read=1097640161
RoseRed
Никва идея линка към форума който си оставил/а е от 2004 ако от тогава до сега 6-ти сезон не е излязъл едва ли ще излезе.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.