Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Angel All Seasons (1999-2004)
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
piper
http://bittorrent-bg.com/tracker/details.php?id=1368
eto said za teglene na 3 sezon a 6e mojeli da ima sinhronizirana versiia na suptitrite i za tezi variianti na serite za6toto v momenta izostavat mersi predvaritelno
Babilon
Тъй като бях без компютър десетина дни (беше гръмнал sad.gif ), нека в едно постче да се напише кой какво превежда, какво е преведено и т.н., за да го отбележа в заглавният пост smile.gif
Ani_
Аз преведох 14 епизод от 2 сезон и чака одобрение :doh: Сега започвам да превеждам 15 епизод. А доколкото до sunywali, бих се радвала да помогне да довършим първо 2 сезон, защото така един вид имам чувството че си губя времето да го превеждам... :4:
Babilon
Цитат(Ani_ @ 11 May 2006, 09:17 PM)
Аз преведох 14 епизод от 2 сезон и чака одобрение :doh:  Сега започвам да превеждам 15 епизод.
*

Записано tongue.gif
Ето линк за 14-ти епизод wink.gif
letavia
Цитат(Ani_ @ 11 May 2006, 09:17 PM)
Аз преведох 14 епизод от 2 сезон и чака одобрение :doh:  Сега започвам да превеждам 15 епизод. А доколкото до sunywali, бих се радвала да помогне да довършим първо 2 сезон, защото така един вид имам чувството че си губя времето да го превеждам... :4:
*

Супер си Ани_ ГОЛЕМИ БЛАГОДАРНОСТИ
clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
sunywali
Blagodarim ti Ani, chudesna si! rock.gif
RoseRed
super si anito ne prevejdash naprazno dusha men ako pitash tuka vsichki chakame s neturpenie seki sledvasht epizod zashtoto nqkak si se gupi smisula na filma ako preskochim 7-8 epizoda smile.gif
Ani_
Епизод 15 е готов, :yay: и чака одобрение ... :kuku:
Babilon
Цитат(Ani_ @ 14 May 2006, 03:24 PM)
*

За нетърпеливите - ЛИНКЧЕ wink.gif
RoseRed
A neturpelivite ako sa kato mene sa mnogoooooooo mersi za likcheto

Mersi i na Ani oshte edin put clapping.gif napravo si super
letavia
*

Хиляди благодарности Ани
:59: :59: :59: :59: :59:
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
w777
Цитат(letavia @ 14 May 2006, 08:07 PM)
*

Хиляди благодарности Ани
:59: :59: :59: :59: :59:
*

100x :clap: :clap: :clap: clapping.gif clapping.gif clapping.gif
RoseRed
Anichke bez teb pogivame smile.gif
piper
mersi na tozi koito si igral da sinhronizira subtitrite za bittorrent-bg.com mnogo ama mnogo my blagodaria clapping.gif
p.s mersi i za 15 epizod
RoseRed
Ako nqkoi ima vreme i jelanie za 16 vsichki shte sme adski priznatelni rolleyes.gif
Ani_
:4: Ми, аз сега нямам много време, но честна скаутска, ще преведа 16 епизод! :3:
Angelus
сори че чак ся отговарям просто нямах нет та да отговоря не исках да кажа за сериите а и тука тайминга е сукссс просто мн суксс аз сам до еп 8 и ги гледам без субс mad.gif щото иначе полудявам някой може ли да ми каже дали по нататък се оправят?
Babilon
Цитат(Angelus @ 18 May 2006, 04:18 PM)
сори че чак ся отговарям просто нямах нет та да отговоря не исках да кажа за сериите а и тука тайминга е сукссс просто мн суксс аз сам до еп 8 и ги гледам без субс  mad.gif щото иначе полудявам някой може ли да ми каже дали по нататък се оправят?
*

На кой сезон?
И не си ли се замислял, че проблемът може да е "в твоя телевизор"? Виж си релийза на .avi-то, после виж дали субтитрите са за същият релийз.
RoseRed
Aniiiiiiiiii super si :clap: clapping.gif

suny dobra rabota i na teb i za sinhronizaciqta na 1 i 2-ri episod za 4-ti shte ima li ?
Angelus
Цитат(Angelus @ 18 May 2006, 03:18 PM)
сори че чак ся отговарям просто нямах нет та да отговоря не исках да кажа за сериите а и тука тайминга е сукссс просто мн суксс аз сам до еп 8 и ги гледам без субс  mad.gif щото иначе полудявам някой може ли да ми каже дали по нататък се оправят?
*

аз съм на еп 8 сезон 1 и субтитрите в 1-те 2-3 мин са добре ама след тва....започват да лагват целия филм :evil2: за тва ги махам та имаш ли идея как да ги оправя?
Babilon
Цитат(Angelus @ 19 May 2006, 12:00 PM)
аз съм на еп 8 сезон 1 и субтитрите в 1-те 2-3 мин са добре ама след тва....започват да лагват целия филм :evil2: за тва ги махам  та имаш ли идея как да ги оправя?
*

Най-лесно е, като изтеглиш релийза за тези субтитри. На първият пост кликни върху картинката и си изтегли филма оттам. Субтитрите са правени за тези релийзи. wink.gif
RoseRed
Angelous e kato imash subtitrite do 8 sezon pomogni malko tuka smile.gif
Angelus
smile.gif не си ме разбрал написах "еп 8 сезон 1 т.е. че съм до епизод 8 на сезон 1 hmm.gif
RoseRed
aide metni subtitrite de biggrin.gif Ani i kompaniq tuka se muchat sus subs ti si gledkash 8 sezon dai edno ramo
Angelus
wink.gif пак не си ме разбрал....исках да кажа че съм стигнал до серия 8 че съм стигнал да гледам smile.gif иначе в нашия сайт наистина има 5 сезона обаче те не са преведени нацяло smile.gif
RoseRed
suny ty very much za sinhronizaciqta na sezon 3 epizod 4 smile.gif dobra rabota
RoseRed
Any suny super ste smile.gif
Ani_
16 епизод е готов. Ето го ->
Ani_
RoseRed
Neznam kakvo poveche da kaja prosto Ani i suny naprao izbivat ribata strahotni ste momicheta neznam za drugite no az sum vi strashno priznatelna :clap: clapping.gif
letavia
Цитат(Ani_ @ 25 May 2006, 11:22 PM)
*

Нямам думи да изразя благодарността си към Ани и Съни. Страхотни сте момичета. Продължавайте в същия дух.
clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif
piper
a nqkoi moje li da sinhronizira i 3 epizod ot 3 sezon mersi pedvaritelno
RoseRed
pri men beshe bez problemi
piper
mersi prosto mi e bil pre4akana seriiata zatoto zvyk i kartina ne savpadat
RoseRed
sluchva se smile.gif nqkoi moje li da mi kaje ot kude moga da si drupna poslednite 2 serii na sezon 2 ?
naruto
http://rack5.free.evro.net/free2/Lindsey/
RoseRed
mersi mnogo smile.gif
Ani_
sunywali превеждаш ли 18 епизод? Абе аз почвам 19, пък когато станат :icecream:
RoseRed
biggrin.gif ani super si smile.gif
RoseRed
nqkakuv progres s 18-ti epizod ?
sunywali
Prevegdame go 18-ti, ama neshto ne ni stiga vremeto, ama shte stane
RoseRed
super smile.gif
Sunshine_Angel
някой има ли субтитри за сезон 4 епизоди 15 и 16 на Ейнджъл????ако някой има може ли да ми ги даде мн моля tongue.gif благодаря предварително smile.gif
letavia
Аз имам, но са на английски. Ако търсиш на български никъде няма да намериш, тъй като превода в момента е до 17 епизод на втори сезон. Ако ги искаш тези на английски ми напиши мейла си на лично съобщение и ще ти ги пратя.
RoseRed
che to ne samo sa do 17 epizod 2-ri sezon a i 3-ti go nqma celiq na bulgarski no Ani i suny deistvat dobre iska mi se da mojeh da help nqkak ama angliiskiq mi ne e ot nai-dobrite a ot programi bukel ne otbiram
letavia
То и аз бих искала да помогна с превода, но в момента ми е абсолютно невъзможно sad.gif, тъй като ми предстои държавен изпит. За това съм страшно благодарна на Ани и Съни clapping.gif :clap:
RoseRed
te sa nadejdite na otbora smile.gif
RoseRed
letavia uspeh na durjavniq wink.gif
letavia
Ooooo RoseRed МНОГО ти благодаря! Ще ми е нужен hmm.gif biggrin.gif
RoseRed
Stiskam Palci smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.