Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: <<< One Tree Hill (2005) >>>
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
Ob1
Цитат(w0lf @ 22 Oct 2005, 03:52 AM)
Цитат(Ob1 @ 12 Oct 2005, 05:17 PM)
Някой знае ли коя е песента която тече от момента когато бащата на Пейтън и каза там , че тази русата е биологичната и майка.Моля някой ако знае да сподели.
*

Най накрая успях да я сваля тая песен или по точно да я намеря,та ето я и нея,вече съм сигурен че е тя,проверих яsmile.gif

Mozella - Light Years Away
*

Мерси за песента smile.gif.Като гледам сте добри търсачи на песните от "OTH" ,та ако може само за още 1 да помоля , значи момента е 1-ви сезон песента на края на 9-ти епизод , също така и 10-ти започва с нея много благадаря ако някой ми я намери tongue.gif.
ludoto_mimi
Цитат(Ob1 @ 23 Oct 2005, 02:12 PM)
Мерси за песента smile.gif.Като гледам сте добри търсачи на песните от "OTH" ,та ако може само за още 1 да помоля , значи момента е 1-ви сезон песента на края на 9-ти епизод , също така и 10-ти започва с нея много благадаря ако някой ми я намери tongue.gif.
*

Travis - Re-Offender тук
Ob1
Цитат(ludoto_mimi @ 23 Oct 2005, 02:57 PM)
Цитат(Ob1 @ 23 Oct 2005, 02:12 PM)
*

Travis - Re-Offender по-късно ще дам линк
*

Много ти благадаря {} аз си я намерих ,но се пак дай за др. юзъри пак мерси
lolboyrs21
Travis - Re-Offender kakto i ostanalite hitovi pesni v seriala

http://store2.data.bg/albums/Soundtracks/O...0Hill%20(2005)/
_LOST_
Гласувайте за сайта на One Tree Hill за класацията на предаването МРЕЖ@Т@ по канал 1. Нямам време да намеря майла на който да пращате гласовете, но го има на сайта на предаването 100%. Гласувайте! smile.gif
opa
А сайта как е
w0lf
Цитат(opa @ 24 Oct 2005, 01:45 PM)
А сайта как е
*

То сайте е лесно да се открие,ама там няма гласуване за ОТХ сайта,има за някакви други:

http://www.netbg.net
_LOST_
http://www.netbg.net/suggestform.php?URL=h...nfo%2Findex.php тука си пишете имайла и сайта, за който гласувате... незнам защо там няма отделна колонка за гласуване за ОТН, но в неделя през нощта го видях като предложение wink.gif!

EDIT:
Цитат
Благодарим Ви. Предложеният от Вас сайт ще бъде прегледан от екипа на Мреж@та.
URL: http://oth.ggbit.info/index.php
e-mail: *******@gmail.com
Описание: Най-якият сайт, на най-якият сериал!
w0lf
И аз го предложих още сутринта,ама още не съм получил обатно писмо smile.gif
_LOST_
Аз казвам който види темата да прати веднага по едно гласче пък да видим какво ще стане.. smile.gif
Mimi_
Цитат(lolboyrs21 @ 23 Oct 2005, 03:28 PM)
Travis - Re-Offender  kakto i ostanalite hitovi pesni v seriala

http://store2.data.bg/albums/Soundtracks/O...0Hill%20(2005)/
*

10х за линка. wink.gif
ludoto_mimi
Някой да иска субтитри на испано-португалски или каквото е там? smile.gif :lol_2:
Mimi_
Цитат(ludoto_mimi @ 25 Oct 2005, 02:56 PM)
Някой да иска субтитри на испано-португалски или каквото е там? smile.gif :lol_2:
*

Някой испано-поругало говорящ. wink.gif А с английските суб. кво напрайха тия нз.То където филма е на английски ги бавят една седмица а вие ги превеждате за няколко часа.Е те явно са малко бавноравиващи. wink.gif
А някой ако знае испански може да ги преведе тия където ги е дала ludoto_mimi. wink.gif
w0lf
Вече ги има на английски smile.gif

Ще се радваме на превода скоро :clap: clapping.gif :59:
AZDEAZ
Почвам го.

EDIT: Гадост. Обадиха ми се спешно трябва да изляза, който иска той да ги почва, аз като си свърша работата тъй или иначе ще преведа трета серия.
ludoto_mimi
Цитат(AZDEAZ @ 26 Oct 2005, 09:48 AM)
Почвам го.

EDIT: Гадост. Обадиха ми се спешно трябва да изляза, който иска той да ги почва, аз като си свърша работата тъй или иначе ще преведа трета серия.
*

ами аз съм заета и не мога, но и като гледам много няма желаещи, тъй че теб ще чакаме :59:
Mimi_
10х за серията.А някой ще се хваща ли със суб. за 3 епизод???
AZDEAZ
Някой вече се е заел, както по-горе писах. Остават ми още към 280 реда. Но ще ги довърша като сготвя, все пак имам и реален, освен виртуалния, живот пълен със задължения, колкото и досадни да са те.
Мими и стига вече с тези дразнещи изцепки, моля те! Колко пъти да ти повтаряме, че щом сме превели цели два сезона, няма да оставим коня у ряката, както се казва, точно на трети сезон, когато сериала спечели толкова много фенове.
Надявам се да сме се разбрали, нали?!
Поздрави.
Mimi_
Цитат(AZDEAZ @ 27 Oct 2005, 03:46 PM)
Някой вече се е заел, както по-горе писах. Остават ми още към 280 реда. Но ще ги довърша като сготвя, все пак имам и реален, освен виртуалния, живот пълен със задължения, колкото и досадни да са те.
Мими и стига вече с тези дразнещи изцепки, моля те! Колко пъти да ти повтаряме, че щом сме превели цели два сезона, няма да оставим коня у ряката, както се казва, точно на трети сезон, когато сериала спечели толкова много фенове.
Надявам се да сме се разбрали, нали?!
Поздрави.
*

Окс.А са кво напраих освен че питах.Не не не не не не Не не не не не не Не не не не не не Не не не не не не Не не не не не не Не не не не не не Не не не не не не Не не не не не не.Ти си тежък случай.Пиши си там и се кефи.Да разбрахме се.
ludoto_mimi
Цитат(Mimi_ @ 27 Oct 2005, 04:56 PM)
Окс.А са кво напраих освен че питах.Не не не не не не Не не не не не не Не не не не не не Не не не не не не Не не не не не не Не не не не не не Не не не не не не Не не не не не не.Ти си тежък случай.Пиши си там и се кефи.Да разбрахме се.
*

Именно това, че пита. След като вече е писано, че някой се е заел, защо пак питаш? Трай си като всички останали. И те си имат въпроси, ама не правят като тебе ами си мълчат,защото знаят, че ще има субтитри.

С тебе човек не може да се разбере... dry.gif hmm.gif
Mimi_
Цитат(ludoto_mimi @ 27 Oct 2005, 04:05 PM)
Цитат(Mimi_ @ 27 Oct 2005, 04:56 PM)
*

Именно това, че пита. След като вече е писано, че някой се е заел, защо пак питаш? Трай си като всички останали. И те си имат въпроси, ама не правят като тебе ами си мълчат,защото знаят, че ще има субтитри.

С тебе човек не може да се разбере... dry.gif hmm.gif
*

Да съм те питала???
Добре бе добре.Се двеста.Ти пък кво само се бъркаш ебаси.Аз писах на AZDEAZ не на теб.Не, няма да си трааааа.Хахахаха тая ще ми казва кво да праааа.Ае ти да траеш.Квото си искам тва ше си питам.Незнам кво удоволствие ти доствя да се заяждаш с мен,мнооо ми пука де.Ае ти да си тряяяяеш като не те питам. mad.gif mad.gif mad.gif
opa
Mimi_ ти си отчайващ случай според мен.Приличаш ми на някоя пуберка дето по цял ден проверява дали има субове-като се преведат тогава,като даваш зор няма да е по-бързо.И си мноого ама мноого заядлива.НЕ завиждам на някое момче ако се хване с теб...трябва да е някаф луд..горко му :evil2:
minastirit
Още едно изказване не във връзка със сериала и темата се заключва на секундата! "Капиш?"
Има лични ако трябва да си изяснявате нещо!
:ph34r:
Mimi_
Цитат(minastirit @ 27 Oct 2005, 06:19 PM)
Още едно изказване не във връзка със сериала и темата се заключва на секундата! "Капиш?"
Има лични ако трябва да си изяснявате нещо!
:ph34r:
*

Добре само последно кво означава Капиш? И да кажа на opa че не каквато съм във форума съм такава и в живота.Ама просто ме дразнят някой изказвания на някой хора.Да тука може и да съм заядлива ама мене никога не можете да ме видите и нищо не можете да ми напрайте и за тва си пиша квото ми скимне.А тва за приятеля щом така милиш окс.Не мисля че ме познаваш достатъчно,за да ми говориш така,ама както и да.А плс minastirit ми кажи кво означава "Капиш"?Тва е последно наистина и плс не заключвай темата.
minastirit
Просто престанете да се нападате един друг, дръжте се като разумни хора! Темата си е ваша, не я клепайте с глупави разправии! Отнася се за всички!

П.С: "Капиш" значи "Разбирам", в случая - Разбрахте ли? tongue.gif
matj
eto i ot tv
4 ep.

http://nine.cult.bg/tt/details.php?id=2ffd...3a329cfaf4720b3
Mimi_
Цитат(minastirit @ 27 Oct 2005, 07:04 PM)
Просто престанете да се нападате един друг, дръжте се като разумни хора! Темата си е ваша, не я клепайте с глупави разправии! Отнася се за всички!

П.С: "Капиш" значи "Разбирам", в случая - Разбрахте ли? tongue.gif
*

Окс аз преставам нз за другите.А 10х че ми каза кво значи "Капиш". wink.gif
Mimi_
Цитат(matj @ 27 Oct 2005, 08:31 PM)

10х за серията. smile.gif
AZDEAZ
Ето я дългоочаквана трета серия. Получи се забавяне, но имаше много важни моменти в тази серия и исках да изпипам диалозите.
ludoto_mimi
Цитат(AZDEAZ @ 27 Oct 2005, 10:40 PM)
Ето я дългоочаквана трета серия. Получи се забавяне, но имаше много важни моменти в тази серия и исках да изпипам диалозите.
*

Браво clapping.gif
4API
Thanks.
Mimi_
Цитат(AZDEAZ @ 27 Oct 2005, 09:40 PM)
*

Много ти благодаря. wink.gif smile.gif :jockey: :gora:
deyanbochev
благодаря много
tzar
И от мен мерси, ама аз май го написах някаде, може и да съм сбъркал тематаsmile.gif.
lolitta
AZDEAZ,много ти благодаря smile.gif
lolboyrs21
thx za vsichko biggrin.gif smile.gif tongue.gif :59: :lol2: laugh1.gif cool.gif unsure.gif
juve
И аз благодаря адски много!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mimi_
smile.gif
ludoto_mimi
Има субтитри на английски, почвам ги.

И моля без излишни въпроси. Когато са готови - тогава.
Al_Capone
ЛУДНИЦА

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Mimi_
Цитат(ludoto_mimi @ 31 Oct 2005, 11:38 AM)
Има субтитри на английски, почвам ги.

*

Окс.10х че ще ги превеждаш. wink.gif
SetKoen
А до къде си стигнала?

Цитат

Докъдето е стигнала, дотам е! Когато са готови ще бъдат пуснати! Всяко следващо изказване в този дух ще бъде изтривано! :evil2:
Mimi_
wink.gif
ludoto_mimi
Ето ги субтитрите.
AZDEAZ
Браво. Благодаря.
tzar
Хиляди благодарности.
Mimi_
Цитат(ludoto_mimi @ 2 Nov 2005, 10:17 AM)
Ето ги субтитрите.
*

Много ти благодаря за суб.Супер си. wink.gif
nubits
Невероятно! Благодаря ти от сърце! biggrin.gif
gedsby
много благодаря ти си супер
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.