Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: <<< One Tree Hill (2005) >>>
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
AZDEAZ
Мими, как така все теб никой не те разбира!?
_LOST_
Така... аз от скоро започнах да гледам One Tree Hill и ми е много интересен, да не кажа дори повече от Тhe OC. Стигнал съм до 14 епизод(s1), кадето Лукас се събужда след катастрофата. И сега едно въпросче: При коя от двете, Брук или Пейтън ще остане Лукас? Питам, защото нямам търпение да разбера.
Мерси
Mimi_
Цитат(AZDEAZ @ 14 Oct 2005, 05:12 PM)
Мими, как така все теб никой не те разбира!?
*

Ми не мисля.А незнам как това изречение не можеш да го разбереш "А ludoto_mimi ще правиш ли и за 2 серия суб. ?".Защото всеки който питам разбира че е питане към човек дали ще прави субтитри,а не кога и т.н.Щото може и след 1година да ги направи и никъв срок не съм давала.Са разбра ли го?Ако не си не мога да ти помогна.Ти освен че не можеш да четеш не можеш и да разбираш.Къв човек си незнам.Е такива хора не съм срещала честно. hmm.gif
Mimi_
Цитат(ludoto_mimi @ 13 Oct 2005, 09:53 PM)
Цитат(Mimi_ @ 13 Oct 2005, 10:32 PM)
А ludoto_mimi ще правиш ли и за 2 серия суб. ?
*

Хахахах, аз да не съм машина laugh1.gif laugh1.gif Пък и на този епизод почти нищо не му схванах, а и имам да уча много, така че ще чакате да излязат английски :lol_2:
*

Да верно е хахахах.Аз да съм те питала дали си машина?Можеше просто да ми кажеш"Не няма да ги правя".Не ми тряят обяснения.
lolitta
Мими,ти нямаш ли си друга работа освен да се заяждаш със всички?Не стига,че ти превеждат филма на готово,а не пропускаш възможност да се заядеш.Замисляш ли се защто никой не те подкрепя????

ОХЛАДЕТЕ МАЛКО СТРАСТИТЕ!
angelwingx
Цитат(_LOST_ @ 14 Oct 2005, 06:16 PM)
Така... аз от скоро започнах да гледам One Tree Hill и ми е много интересен, да не кажа дори повече от Тhe OC. Стигнал съм до 14 епизод(s1), кадето Лукас се събужда след катастрофата. И сега едно въпросче: При коя от двете, Брук или Пейтън ще остане Лукас? Питам, защото нямам търпение да разбера.
Мерси
*

Ще се менкат.
Mimi_
Цитат(lolitta @ 14 Oct 2005, 07:07 PM)
Мими,ти нямаш ли си друга работа освен да се заяждаш със всички?Не стига,че ти превеждат филма на готово,а не пропускаш възможност да се заядеш.Замисляш ли се защто никой не те подкрепя????

ОХЛАДЕТЕ МАЛКО СТРАСТИТЕ!
*

Аз се заяждам???Добре щом казваш.НП.Е кво като ми ги превеждат те не ги превеждат само на мен а на всички,който гледат ОТН?Сес се.Е кво съм се заяла аз просто питах дали ще ги прай тя.А нещо друго да съм казала?Те напрайха проблема сееедно съм убила котката им.А и не виждам за кво тряяя да ме защитават.Да не са ме били случайно?
Mimi_
А тия субтитри ще се правят ли или не.Така и никой не ми отговори.
the_creator_pz
Ще се правят. А ти ще престанеш ли?
KillerLoop
Цитат(Mimi_ @ 15 Oct 2005, 05:41 PM)
*

Не усещаш ли колко много хора дразниш? Не можеш ли да правиш като всички нас- да стоиш и да чакаш? Нали ти се отговори вече- чакат се английски.
w0lf
Цитат(Mimi_ @ 15 Oct 2005, 06:41 PM)
*

Няма да се правят скоро,почвай ги ти,не чакай на готово. :evil2:
Mimi_
Добре успокойте се.Разбрах.Не се вълнувайте така.Може да ми кажете да ще се праят.Не ми тряяят обяснения.Мнооо ми пука кво чакате.Вие пък от мухата слон прайте.

Chad and Sophia are the best!Chad and Sophia are number one!
cypresshill
и сега да излезнат и след една седмица - при всички положения ще се гледа филма

П.П.за първи епизод си бяха супер субтитрите!
Canar40
Аз искам да попитам единия сайт с английски субтитри е forom.com а другия (някой беше написал team tfl или нещо подобно) как е?
maria_stepanova
тия субс дето някой каза че са на испански са на португалски и то бразислки португалски
аз знам португалски но за съжаление нямам никва предстажа как се правят субс и не мога да превеждам
а ако и за следващите серии има пак на португалски пускайте линкче във форума че ина4е не мога да си ги намеря...става и на испански(то май не ги различавате много де)
DJ_STIVAN
Вече имам Англ субс за 2-ри епизод и ще почна да го превеждам,но тъй не вярвам да го преведа по-най добрия начин после ще го дам на някой за редакция. Ако пще някой иска да почва превода ето му файла.
gedsby
знам 4е не е по темата ама имам един за което много се извинявам,но не мога да друпна 2 сезон нито от арена нито от бол.бг 6те може ли да ме насо4ите кум някои сайд,от който 6те мога да дръпна този сезон ина4е няма смисъл да запо4вам 3тия hmm.gif
ludoto_mimi
Цитат(DJ_STIVAN @ 17 Oct 2005, 03:27 PM)
Вече имам Англ субс за 2-ри епизод и ще почна да го превеждам,но тъй не вярвам да го преведа по-най добрия начин после ще го дам на някой за редакция. Ако пще някой иска да почва превода ето му файла.
*

Почвай ги, нито аз, нито AZDEAZ ще ги почваме, защото се заети. Иначе като го свършиш го дай за редакция ако не си сигурен за нещо или просто така wink.gif
AZDEAZ
Аз вече съм свободна. В момента превеждам втора серия. Днес ще я имате.
lolboyrs21
Цитат(AZDEAZ @ 18 Oct 2005, 09:17 AM)
*

emi az takmo shtqh da se zahvana da preveda edni subs ot nemski ma ti shom si se zahvanala thx !!!
opa
Цитат(gedsby @ 17 Oct 2005, 06:20 PM)
знам 4е не е по темата ама имам един за което много се извинявам,но не мога да друпна 2 сезон нито от арена нито от бол.бг 6те може ли да ме насо4ите кум някои сайд,от който 6те мога да дръпна този сезон ина4е няма смисъл да запо4вам 3тия hmm.gif
*

ОТ http://oth.ggbit.info/seasones.php не става ли ..остава и от датата да не можеш да сваляш
DJ_STIVAN
Цитат(AZDEAZ @ 18 Oct 2005, 09:17 AM)
*

Малко късно ти видях коментара ама все пак аз съм превел втора серия до половината (с малко грешки де) ама ако искаш да ти го дам, поне половината работа ще ти е свършена dry.gif cool.gif
AZDEAZ
Благодаря, но съм готова.
Ето я и дългоочакваната втора серия.

Вижте прикачените файлове

Тези титри се разминават за другото издание и сега ще се опитам да ги наглася.
the_creator_pz
@AZDEAZ
WELL DONE GIRL!!!
Ako vsi4ko vyrvi po plan, drugata sedmica se nadqvam da stana obratno pylnocenen 4len na otbora!!!

P.S. BTW pi6e 4e tozi reliis e "LOL's repack was out of sync from 34 mins to the end" taka 4e ako, dano da uspee6 da gi naglasi6 za UMD-to!!!
Mimi_
Цитат(AZDEAZ @ 18 Oct 2005, 02:08 PM)

*

Много ти благодаря за суб. wink.gif
lolitta
AZDEAZ,много ти благодаря smile.gif
joni_
Мерси много smile.gif
opa
За one.tree.hill.302.hdtv-umd която няма разминаване на звука и картината след 34тата минута- довечера ще ги имате.
VIPlay3r
Благодаря
tzar
Много благодарности отново. Много луди стеsmile.gif.
ludoto_mimi
Цитат(AZDEAZ @ 18 Oct 2005, 03:08 PM)

*

Бравоо clapping.gif clapping.gif
И за субтитрите и за изпита :59:
opa
Ето ги нагласените титри за one.tree.hill.302.hdtv-umd.avi smile.gif
lolboyrs21
[SIZE=14][COLOR=red]ISKAM da kaja prosto edno BLAGODARQ na vsi4ki tezi hora bez koito tezi me4ti nqmashe da sa realnost
BTW sorka ma mi se e bugnal flextypa i ne moga da go napisha po gramotno !!!
`max
Цитат(opa @ 18 Oct 2005, 07:51 PM)
Ето ги нагласените титри за one.tree.hill.302.hdtv-umd.avi smile.gif
*

Понеже не я видях в БГ Тракерите реших да я кача rolleyes.gif
http://bubu.to/details.php?id=13413 <-- Ето и самата серия.
opa
Има го в ssg.data.bg и в Торент сериали
lolboyrs21
http://nine.cult.bg/tt/details.php?id=30cc...4c984786e73062a

eto go i 3a epizod za tezi koito nqmat registraciq v sab i arena
Mimi_
Цитат(lolboyrs21 @ 20 Oct 2005, 11:14 AM)
http://nine.cult.bg/tt/details.php?id=30cc...4c984786e73062a

eto go i 3a epizod za tezi koito nqmat registraciq v sab i arena
*

Много ти благодаря за серията. wink.gif
Mimi_
А попринцип къде излизат анг. суб. в кой сайт?
w0lf
Цитат(Ob1 @ 12 Oct 2005, 05:17 PM)
Някой знае ли коя е песента която тече от момента когато бащата на Пейтън и каза там , че тази русата е биологичната и майка.Моля някой ако знае да сподели.
*

Най накрая успях да я сваля тая песен или по точно да я намеря,та ето я и нея,вече съм сигурен че е тя,проверих яsmile.gif

Mozella - Light Years Away
Mimi_
Цитат(Mimi_ @ 21 Oct 2005, 02:41 PM)
А попринцип къде излизат анг. суб. в кой сайт?
*

????????????????????????????
the_creator_pz
forom.com колко пъти вече се писа за този сайт. Аман от глупави въпроси не сте ли чували за google.com и други търсачки от сорта?!?!?!? Първо се помъчете сами пък тогава се молете за помощ, само готованци се навъдиха последно време.
AZDEAZ
Цитат(w0lf @ 22 Oct 2005, 03:52 AM)
Цитат(Ob1 @ 12 Oct 2005, 05:17 PM)
Някой знае ли коя е песента която тече от момента когато бащата на Пейтън и каза там , че тази русата е биологичната и майка.Моля някой ако знае да сподели.
*

Най накрая успях да я сваля тая песен или по точно да я намеря,та ето я и нея,вече съм сифурен че е тя,проверих яsmile.gif

Mozella - Light Years Away
*

Благодаря за песента, надявам се и онзи човек, на който трябваше да я види, наистина е тя. Ей много си упорит. smile.gif
Mimi_
Цитат(the_creator_pz @ 22 Oct 2005, 10:01 AM)
forom.com колко пъти вече се писа за този сайт. Аман от глупави въпроси не сте ли чували за google.com и други търсачки от сорта?!?!?!? Първо се помъчете сами пък тогава се молете за помощ, само готованци се навъдиха последно време.
*

Спокойно бе!!! Ми да търсих в google.com ама няма нищо.А в forom.com няма и на една серия суб. или аз немога да ги намеря(тоя сайт е некав неориантиран).Ти пък голяма врачка се извади от къде знаеш че не съм търсила в google.И щом питам е логично че никаде не съм ги намерила.Не е ли ясно.ААААААААААААААААААААААА? mad.gif mad.gif mad.gif
Mimi_
Някой нормален ще ми каже ли от къде сваляте анг. суб.
the_creator_pz
Болна си от невежество моето момиче, като не може да се оправиш ще си траеш и ще чакаш, като излязат субове ще се преведат а до тогава тъпение му е майката.
ludoto_mimi
Цитат(Mimi_ @ 22 Oct 2005, 03:12 PM)
Цитат(the_creator_pz @ 22 Oct 2005, 10:01 AM)
*

Спокойно бе!!! Ми да търсих в google.com ама няма нищо.А в forom.com няма и на една серия суб. или аз немога да ги намеря(тоя сайт е некав неориантиран).Ти пък голяма врачка се извади от къде знаеш че не съм търсила в google.И щом питам е логично че никаде не съм ги намерила.Не е ли ясно.ААААААААААААААААААААААА? mad.gif mad.gif mad.gif
*

За да можеш изобщо да виждаш какви субтитри има трябва да се регистрираш. След кто се регнеш, се логваш и отгоре излиза едно меню Documents... предполагам от там нататък можеш да се ориентираш? Добре ли го обясних или още ти е неориентирано? То малко мислене и четене му трябва, не е кой знае какво.
w0lf
Цитат(AZDEAZ @ 22 Oct 2005, 03:04 PM)
Благодаря за песента, надявам се и онзи човек, на който трябваше да я види, наистина е тя. Ей много си упорит. smile.gif
*

Така и трябва да е,по добре късно отколкото никога :59:
Mimi_
Цитат(the_creator_pz @ 22 Oct 2005, 02:38 PM)
Болна си от невежество моето момиче, като не може да се оправиш ще си траеш и ще чакаш, като излязат субове ще се преведат а до тогава тъпение му е майката.
*

Не явно ти си болен.Ми как да се оправя като никои не ми дава сайт.А в google.com ги няма.A в forom.com от къде да знам че се цъка на Documents.10х ludoto_mimi. wink.gif Най-после се намери един човек който да ми каже кво се прай. clapping.gif
minastirit
Малко укротете топката и не се разсейвайте с разни лични нападки и обяснения!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.