Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: <<< One Tree Hill (2005) >>>
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
gedsby
[quote=lukul1,25 Nov 2005, 12:04 AM]
[quote=Mimi_,9 Oct 2005, 03:45 PM]Айде направете суб. сеедно кой ще ги прай.Който може да праи.А не да чакаме 10 века. smile.gif 10х на тоя който ще ги прай. smile.gif wink.gif
ми брато като станат всички 6е гледаме бъди по-търпелив,че дразниш,представи си че преводача си има и друга работа освен да праи субове за сульо и пульо hmm.gif така че без по-бързо,ако треа 6е 4ака6 и две седмици mad.gif
opa
Субтитрите за 7ми
ludoto_mimi
gedsby,lukul1 тоя пост е от преди почти 2 месеца?! blink.gif Айде стига глупости в темата.
tzar
Мерси за субс.
Mimi_
ора 10х за суб. smile.gif
Mimi_
lukul1,gedsby тоя пост верно е от преди два месеца.И не съм ви брато.Аз съм момиче.Капиш??????????
Mimi_
smile.gif
Tatunski
а някой ще бъде ли така добър да ми даде линк за втори сезон, за филма. и ако може да е торент
the_creator_pz
целия го има в bol-а ама няма сийд. Виж на http://oth.ggbit.info/index.php там има линкове към сериите на различни места и на торенти и на http
Mimi_
Цитат(ludoto_mimi @ 1 Dec 2005, 11:52 AM)

10x. smile.gif
Mimi_
Някой знае ли кога ще излизат анг. суб. ?
MartineZzZ
Цитат(Mimi_ @ 5 Dec 2005, 02:02 PM)
*

Мими,откъде можем да знаем?Знаеш вече принципа какъв е - проверява се по няколко пъти дневно във forom.com, и отвреме навреме се хвърля по един поглед в ненавижданото от мен ЕМУЛЕ.В случай че някой "свари" току ща пуснатите субтитри,то той веднага ги пуска тук.Следват от 2 до 5 благодарности,след това преводача (лудото Миме) съобщава и ги почва.След като ги пусне отново сме ние наред с благодарностите и хвалбите (къде искрени къде просто дежурни)

Обяснявам ти всичко това,защото ми прави впечатление,че ти самата явно си супер фенка на Трии Хил и нямаш капка търпение.Отдруга страна не си от вчера във форума - вече доста изпонаписа (най-вече ненужни въпроси и искрени благодарности) и би трябвало да си схванала принципа на работа.Също така би трябвало да си осмислила вече,че няма НИКАКЪВ смисъл от постоянните ти въпроси и подсещания.Тук сме доста зарибените по сериала,и на всички ни се ще да изгледама поредната нова серия колкото се може по бързо.Безмислено е да показваш,че чакаш,че си нетърпелива и да "подсещаш" - тук има доста хора които си знаят работата.Време е да станеш една от тези хора и да почнеш да се разбираш с останалите само с "поглед" както се вика.

Прощавай ако някак те обиждам с горно написаното.Нямам нищо лично срещу теб и се старая да ти кажа това което аз виждам.Просто на моменти дразниш с постоянните си въпроси.
Mimi_
Цитат(MartineZzZ @ 5 Dec 2005, 11:33 PM)
Цитат(Mimi_ @ 5 Dec 2005, 02:02 PM)
*

Мими,откъде можем да знаем?Знаеш вече принципа какъв е - проверява се по няколко пъти дневно във forom.com, и отвреме навреме се хвърля по един поглед в ненавижданото от мен ЕМУЛЕ.В случай че някой "свари" току ща пуснатите субтитри,то той веднага ги пуска тук.Следват от 2 до 5 благодарности,след това преводача (лудото Миме) съобщава и ги почва.След като ги пусне отново сме ние наред с благодарностите и хвалбите (къде искрени къде просто дежурни)

Обяснявам ти всичко това,защото ми прави впечатление,че ти самата явно си супер фенка на Трии Хил и нямаш капка търпение.Отдруга страна не си от вчера във форума - вече доста изпонаписа (най-вече ненужни въпроси и искрени благодарности) и би трябвало да си схванала принципа на работа.Също така би трябвало да си осмислила вече,че няма НИКАКЪВ смисъл от постоянните ти въпроси и подсещания.Тук сме доста зарибените по сериала,и на всички ни се ще да изгледама поредната нова серия колкото се може по бързо.Безмислено е да показваш,че чакаш,че си нетърпелива и да "подсещаш" - тук има доста хора които си знаят работата.Време е да станеш една от тези хора и да почнеш да се разбираш с останалите само с "поглед" както се вика.

Прощавай ако някак те обиждам с горно написаното.Нямам нищо лично срещу теб и се старая да ти кажа това което аз виждам.Просто на моменти дразниш с постоянните си въпроси.
*

Ооооо не ми се занимава с глупости.Аз просто попитах дали някой знае.Капиш?????
MartineZzZ
*

[/quote]

Хехе,тва КАПИШ ти е като девиз на тебе...винаги го казваш.От Марианчо ли го чу?

Незнам защо мислиш че това са глупости.Аз му викам забележка и то съвсем добронамерена,смислена и на място.
Ти ПРОСТО попита дали някой знае.Да,така е! По горе ПРОСТО се усмихна,след това ПРОСТО каза "10х",сега очакваме ПРОСТО да почнеш да пускаш празни постове... Не просто,а много просто според мен! И това ако не е спам здраве му кажи!
Най долу на всяка страница във форума има бутон на който пише " THANK YOU
".Вместо да пишеш "10х" или "Благодаря" през 5-6 поста вземи ползвай бутона.Той е именно заради това сложен.Помисли сама колко място отива като напишеш едно "10х" при положение,че си си сложила този огромен "подпис"(снимката от сериала).Това дразни,Мими.
Пак ти казвам НИЩО ЛИЧНО,става въпрос само и единствено за постовете ти.Не съм първия нито ще бъда последния които ти прави забележки за тях.И въпреки че не съм модератор,нито пък някакъв по-горе стоящ от теб смятам,че имам скромното право да ти направя забележка за нещо което според мен дразни всички.
Все едно аре стига с тезо оффтопици.Няма какво да ти обяснявам повече.Доста добре знам и виждам какви постове си нашарала из цялата тема и ми става ясно колко си злобна,така че наистина няма смисъл да продължаваме.Просто сама превърти назад и забележи колко забелжки имаш и виж дали някога някой е бил на твоя страна.По това трябва сама да осъзнаеш,че не си толкова права колкото си мислиш.Не че вярвам това да се случи,но все пак...
Ясна си! На всекиго при това.И точно за това спряха почти всички да ти обръщат внимание.Ето от сега нататък и аз го правя.Забрави какво ти писах.Дори недей да го четеш.

Аз прекратявам това безумие!
minastirit
Нещо май се продължава с щуротиите и оффтопиците, а? dry.gif Утре ще поразчистя темата от безсмислени коментари, лични и недотам лични нападки и глупости! Нека няма сърдити ако са им изтрити мненията!
MaSTeRMinD
@MartineZzZ
Евала ти правя човек, по културно обяснение от твоето едва ли съм чел някъде , и то два пъти и обясняваш. Защо ли се хабиш ми е чудно. След такъв пост ако на мен ми беше написала

Цитат

щях да PM-на всички admin с request за ban.

@пубер Mimi_
Не знам на колко си години ама съм готов да чукна бас с някой че не си над 14. А ако случайно ги имаш, говори много лошо за теб. Няма ли да разбереш че човека ти обяснява как стоят нещата на форума както и на всички други и това е обикновена форумна култура, която би трябвало да имаш.

EDIT:

След като постнах реших да видя дали не си е настроила годините на профила
и OMG какво да видя Рождена дата: 24 Юли 1991
Направо съм налучкал smile.gif

Май си мислите, че си правя майтап ли? Следващо подобно изказване се трие и този, който го е написал, получава "награда"!
vorseraider
Някои знае ли защо този 8 ми епизод се забави толкова... трябваше да излезе по миналата семица кам събота а излезе предната в вторник и наще любезни преводачи ( на които безкраино много благодаря ) нямаха време да преведат... сериката та ся вапроса ми е кога се очаква 9 ти епизод ... и колко е прогреса на субтитрите на 8 ми ако сам убидил някаои с коментара си по темата нека скромното ми мнение бъде изтрито
ае сас здраве ...
w0lf
Цитат(vorseraider @ 8 Dec 2005, 03:46 AM)
Някои знае ли защо този 8 ми епизод се забави толкова... трябваше да излезе по миналата семица кам събота а излезе предната в вторник и наще любезни преводачи ( на които безкраино много благодаря ) нямаха време да преведат... сериката та ся вапроса ми е кога се очаква  9 ти епизод ... и колко е прогреса на субтитрите на 8 ми ако сам убидил някаои с коментара си по темата нека скромното ми мнение бъде изтрито
ае сас здраве ...
*

За 8ма серия,забави се,защото тогава я излъчиха,имаше едноседмична пауза и излезе в сряда а не във вторник,винаги излизат в сряда,сега за преводачите,не я превеждат,защото няма английски субтитри за нея още,затова когато излезнат английските,тогава ще има и БГ,сега за 9ти епизод,очаква се днес да излезне,т.е. днес четвъртък сутринта в БГ,както винаги е ставало.Надявам се съм ти бил полезен с отговора.
Mimi_
[quote=MartineZzZ,7 Dec 2005, 12:52 AM]Ооооо не ми се занимава с глупости.Аз просто попитах дали някой знае.Капиш?????
*
[/quote]

Хехе,тва КАПИШ ти е като девиз на тебе...винаги го казваш.От Марианчо ли го чу?

Незнам защо мислиш че това са глупости.Аз му викам забележка и то съвсем добронамерена,смислена и на място.
Ти ПРОСТО попита дали някой знае.Да,така е! По горе ПРОСТО се усмихна,след това ПРОСТО каза "10х",сега очакваме ПРОСТО да почнеш да пускаш празни постове... Не просто,а много просто според мен! И това ако не е спам здраве му кажи!
Най долу на всяка страница във форума има бутон на който пише " THANK YOU
".Вместо да пишеш "10х" или "Благодаря" през 5-6 поста вземи ползвай бутона.Той е именно заради това сложен.Помисли сама колко място отива като напишеш едно "10х" при положение,че си си сложила този огромен "подпис"(снимката от сериала).Това дразни,Мими.
Пак ти казвам НИЩО ЛИЧНО,става въпрос само и единствено за постовете ти.Не съм първия нито ще бъда последния които ти прави забележки за тях.И въпреки че не съм модератор,нито пък някакъв по-горе стоящ от теб смятам,че имам скромното право да ти направя забележка за нещо което според мен дразни всички.
Все едно аре стига с тезо оффтопици.Няма какво да ти обяснявам повече.Доста добре знам и виждам какви постове си нашарала из цялата тема и ми става ясно колко си злобна,така че наистина няма смисъл да продължаваме.Просто сама превърти назад и забележи колко забелжки имаш и виж дали някога някой е бил на твоя страна.По това трябва сама да осъзнаеш,че не си толкова права колкото си мислиш.Не че вярвам това да се случи,но все пак...
Ясна си! На всекиго при това.И точно за това спряха почти всички да ти обръщат внимание.Ето от сега нататък и аз го правя.Забрави какво ти писах.Дори недей да го четеш.

Аз прекратявам това безумие!
*

[/quote]

Окс,разбрах.Извинявам се на тия който ги дразня(а btw може да ми напишат ЛС).А не мисля че някаде пише колко да ми е голям подписа.И незнам кой е тоя Марианчо обаче Капиш го чух от една реклама на Пепси.И ще си пиша "10х",защото им благодаря,а и като гледам доста хора пишат "Благодаря за суб" или нещо от тоя род.SORRY!!!
Tatunski
Някой знае ли как се казва и кой изпълнява песента от s02e05 в караоке клуба, където пее Mouth?
daxy
Извинявам се ако въпросът ми е досаден.Готови ли са вече английските субтитри за 8-ма серия?
AZDEAZ
Ако бяха готови вие първи щяхте да научите, става дума както за английските, така и за българските субтитри. Явно хората от френския сайт за субтитри не считат ОТН за приоритетен и много моткат нещата, ама там не можеш да препираш, защото веднага те банват, така че не ни остава нищо друго освен да чакаме и да се надяваме.
minastirit
Това с банването за досадни въпроси от типа "Какво става със субтитрите?", "Някой превежда ли ги въобще?", "Защо не зарежете всичко останало в личния си живот и не преведете тези субтитри?" и т.н. е наистина интересна и ползотворна идея tongue.gif
gedsby
Цитат(minastirit @ 10 Dec 2005, 06:19 PM)
Това с банването за досадни въпроси от типа "Какво става със субтитрите?", "Някой превежда ли ги въобще?", "Защо не зарежете всичко останало в личния си живот и не преведете тези субтитри?" и т.н. е наистина интересна и ползотворна идея tongue.gif
*

Човека е прав престанете да питате много сте зле излезнат ли субтитрите веднага се пише в форума :evil2: Вие от дума не разбирате трябва да ви банат за да ви дойде малко мозък,за тва докато някой ви налее малко ЧАКАЙТЕ!!!! :evil2:
peak
А това ли е единственото място от където може да се вземат субтитрите за OTH unsure.gif
AZDEAZ
Абе хора не вдявате ли, че колкото и вие искате да имате субтитри на български, толкова и ние искаме да ви ги доставим, но като няма на английски, няма и на български. Естествено, че не само във френския сайт има субтитри на ОТН, но и на всички други няма за последните две серии, няма и в мулето, търсим където се сетим, но никъде няма. Айде стига сте питали, когато има - веднага ще разберете.
peak
Цитат(AZDEAZ @ 11 Dec 2005, 01:07 AM)
Абе хора не вдявате ли, че колкото и вие искате да имате субтитри на български, толкова и ние искаме да ви ги доставим, но като няма на английски, няма и на български. Естествено, че не само във френския сайт има субтитри на ОТН, но и на всички други няма за последните две серии, няма и в мулето, търсим където се сетим, но никъде няма. Айде стига сте питали, когато има - веднага ще разберете.
*

Намерих субтитри с тайминг като на нашите серии само че не са на английски а на испански. Ако ви вършат работа - ето smile.gif
AZDEAZ
Знаем за тях, мимито щеше да превежда от тях по слух, но в понеделник има класно и трябва да учи, а аз не мога по слух. Само да отбележа, че титрите не са на испански, а на португалски.
MartineZzZ
Цитат(AZDEAZ @ 11 Dec 2005, 01:30 AM)
Знаем за тях, мимито щеше да превежда от тях по слух, но в понеделник има класно и трябва да учи, а аз не мога по слух. Само да отбележа, че титрите не са на испански, а на португалски.
*

AZDEAZ,аз също нямам абослютно никакъв опит с преводи по слух,но съм съгласен да опитам.По точно съгласен съм да помогна някого.Ако има и други ентусиасти да казват бързо,да го разпределяме и да почваме.Тъкмо докато излязат английските ще сме го превели и от тях ще можем да поправим грешките.Пък може и доста по бързи да се окажем...
Желаещи?

Аз ще почна тази вечер от началото пък да видим до къде ще успея да стигна.Ако и друг е навитак,да почва от ред 200.Ако има и трети навит - ред 400 и т.н.
Само нека преди това ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да напише тук какво точно е почнал за да знаем ние и да няма обърквания.
Надявам се,че AZDEAZ и ludoto mimi нямат нищо против.Все пак те са основните преводачи на сериала.
Предполагам,че всички знаете приказката за Неволята - като няма начин ше трябва да си помогнем сами!Неволята учи!

П.С. И моля без "До къде стигна?" , "Нали обеща" и " Аре колко време вече ги правиш"!!!!!
Не обещавам нищо!Дори най-вероятно нищо няма да се получи,но просто искам да опитам.Не приемам критики!
ludoto_mimi
Мерси. clapping.gif :thumbup:
peak
Ще продължавам да търся. По-добре да ви помагаме отколкото да седим със скръстени ръце и да чакаме. Затова беше и по-горният ми пост в който попитах дали там е единственото място където правят английските субтитри за да знам струва ли си да търся или не smile.gif
AZDEAZ
Каквото си решите, но аз не съм навита за такива кооперации, защото резултатите след това са ужасни. Не искам да обиждам никой, но може да вземете за пример ОС. Дори с мими не си делим преводите, защото има нещо наречено "стил на превеждане" и не е хубаво, като се сблъскат два такива, камоли, ако се навържат 2-3 различни хора превели по 200 реда. Всеки е свободен да прави каквото му харесва. Но не считам, че от бързане трябва да претупваме нещата.
mariomm
Аз пък мисля, че след като има желаещи с ентусиазъм, не трябва да им се отнема - нека да го направят! А след това AZDEAZ ти просто не го гледай с техния превод, за да не те дразни разминаването в стила, а пък като излезнат и англ. субтитри го преведи от тях и така май всички ще са доволни!

Успех хора.... ще следя развитието!
livin_my_live
искам да разбера скоро 6те имали субтитри за 8 епизод да One Tree Hill
ludoto_mimi
Цитат(Tatunski @ 10 Dec 2005, 01:08 AM)
Някой знае ли как се казва и кой изпълнява песента от s02e05 в караоке клуба, където пее Mouth?
*

"Baby Got Back" - Lee Norris
Episode: #205 "I Will Dare"
Има я и в саундтрака на "Шрек" като "Караоке" или нещо такова wink.gif
pesho_mj
забелязвате ли, че с всяка серия англииските субтитри излизат все по-късно и по-късно...започвам да си мисля че към 15 епизод ще спрът да ги прават :crying:
livin_my_live
а да.ам мога ли да ида тогава до USA и да ги пребия smile.gif
nsg-sas
iskam da pitam znaete li kak se kazva pesni4kata na koqto tancuva novata macka deto kandidastva6e za majoretka ot 7ep 03sezon mn qko par4e be6e(pi4kata de) tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
gedsby
Цитат(nsg-sas @ 12 Dec 2005, 12:54 AM)
iskam da pitam znaete li kak se kazva pesni4kata na koqto tancuva novata macka deto kandidastva6e za majoretka ot 7ep 03sezon mn qko par4e be6e(pi4kata de) tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif
*

Има я по-назад във форума първо гледай после пиши :59:
SLW 287 R
Търся песента от края на епизод 9 ....

П.С. тази серия ме изкефи максимално smile.gif smile.gif
AZDEAZ
Цитат(SLW 287 R @ 12 Dec 2005, 02:56 AM)

*

Намери си я от официалния сайт на сериала на телевизия WB. Ето ти линк. Ползвай го и друг път, ако те интересува някоя песен. Напънете се да си намирате нещата сами, стига сте чакали наготово.
SLW 287 R
Цитат(AZDEAZ @ 12 Dec 2005, 04:18 AM)
Цитат(SLW 287 R @ 12 Dec 2005, 02:56 AM)

*

Намери си я от официалния сайт на сериала на телевизия WB. Ето ти линк. Ползвай го и друг път, ако те интересува някоя песен. Напънете се да си намирате нещата сами, стига сте чакали наготово.
*

Мерси за сайта!
MartineZzZ
Как по дяволите може да се сърдите на някого,че не ви е направил английски субтитри?????Камо ли пък на хората тук занимаващи се с българските....Някой да ви е длъжен?Съвземете хораааааа!

Чак пък да ги пребивате тръгнахте...Бъдете доволни,че все пак правят нещо.Ако нямаше английски субтитри,в момента щяхме да гледаме сигурно само ЛОСТ( SHIMBADZE го превежда по слух,евала за което).Помислете преди да пишете нещо!

Иначе аз стигнах до ред 200,но реших,че метода ми е наистина глупав.Имам поне 4 грешки (в смисъла) и 3 непреведение фрази(не ги чувам/разбирам).Съгласявам се напълно с AZDEAZ и подържам мнението и - наистина се получават лайняни преводи като се правят от много хора,а и така по слух няма да стане.По добре да зачакаме още малко да излязат английските,след което да се направи хубав превод (както беше досега).Тук аз се отказвам от това което съм почнал и спокойно зачаквам да станат готови английските.

Когато - тогава! Търпение!
MartineZzZ
Цитат(mariomm @ 11 Dec 2005, 10:17 AM)
  А след това AZDEAZ ти просто не го гледай с техния превод, за да не те дразни разминаването в стила, а пък като излезнат и англ. субтитри го преведи от тях и така май всички ще са доволни!

Успех хора.... ще следя развитието!
*

На AZDEAZ едва ли и е проблем с какви субтитри ще гледа серията и дали вобще ще има субтитри.А смзтам,че за никого тук не е от значение чий са субтитрите и какви са.Знам,че всички просто искат субтитри - каквито и да са те.Търпението на българина е пословично...
Въпроса е да се направят кадърни субтитри и въобще като правим нещо, ДА ГО ПРАВИМ ДОБРЕ!
Иначе и аз самия нямам търпение и макар,че съм добре с инглиша предпочитам да гледам филмите със субтитри.Но от друга страна също държа като се прави нещо то да е ОТ КЛАСА.Обичам да изпипвам нещата и мразя да работя през пръсти.
Реших да почна по слух най-вече заради собственото си желание да гледам филма със субтитри и донякъде защото наистина този път много се забавиха английските а тук има доста нетърпеливи и постоянно питащи хора.Сега зацепвам обаче,че това е НЕПРАВИЛНО.Основните преводачи можеха отдавна да са почнали превод по слух,но не са го направили защото знаят ,че няма да стане като хората. Приемете и вие,че това е така и чакайте по добри дни (за българския превод :-))
w0lf
Най-после ги дочакахме тия прословути английски субтитри clapping.gif :clap: :59:
AZDEAZ
Аз се заемам, но не казвам краен срок, защото съм болна и ако ми стане лошо си лягам, а Мимито е заета с учене.
freak4o
Извинявам се предварително.
1 Не е тук мястото.
2 Може и вече да е казано.
...но не можах да намеря песента която търся. А именно дуета на Tyler Hilton & Bethany Joy Lenz - "When The Stars Go Blue" от сезон 2. Ако някой може даде линк.
Благодаря предварително.

EDIT: Всъщност се поразтърсих по усърдно и си я намерих в data.bg.
minastirit
AZDEAZ, не се притеснявай за срок, по-важното е да оздравееш, а Мими да си гледа ученето! tongue.gif Всяко следващо изказване, свързано с препиране, подсещане и подканяне ще бъде изтрито най-надлежно! rock.gif

Благодарности за преводите! :clap:
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.