[quote=MartineZzZ,7 Dec 2005, 12:52 AM]Ооооо не ми се занимава с глупости.Аз просто попитах дали някой знае.Капиш?????
[/quote]
Хехе,тва КАПИШ ти е като девиз на тебе...винаги го казваш.От Марианчо ли го чу?
Незнам защо мислиш че това са глупости.Аз му викам забележка и то съвсем добронамерена,смислена и на място.
Ти ПРОСТО попита дали някой знае.Да,така е! По горе ПРОСТО се усмихна,след това ПРОСТО каза "10х",сега очакваме ПРОСТО да почнеш да пускаш празни постове... Не просто,а много просто според мен! И това ако не е спам здраве му кажи!
Най долу на всяка страница във форума има бутон на който пише " THANK YOU
".Вместо да пишеш "10х" или "Благодаря" през 5-6 поста вземи ползвай бутона.Той е именно заради това сложен.Помисли сама колко място отива като напишеш едно "10х" при положение,че си си сложила този огромен "подпис"(снимката от сериала).Това дразни,Мими.
Пак ти казвам НИЩО ЛИЧНО,става въпрос само и единствено за постовете ти.Не съм първия нито ще бъда последния които ти прави забележки за тях.И въпреки че не съм модератор,нито пък някакъв по-горе стоящ от теб смятам,че имам скромното право да ти направя забележка за нещо което според мен дразни всички.
Все едно аре стига с тезо оффтопици.Няма какво да ти обяснявам повече.Доста добре знам и виждам какви постове си нашарала из цялата тема и ми става ясно колко си злобна,така че наистина няма смисъл да продължаваме.Просто сама превърти назад и забележи колко забелжки имаш и виж дали някога някой е бил на твоя страна.По това трябва сама да осъзнаеш,че не си толкова права колкото си мислиш.Не че вярвам това да се случи,но все пак...
Ясна си! На всекиго при това.И точно за това спряха почти всички да ти обръщат внимание.Ето от сега нататък и аз го правя.Забрави какво ти писах.Дори недей да го четеш.
Аз прекратявам това безумие!
[/quote]
Окс,разбрах.Извинявам се на тия който ги дразня(а btw може да ми напишат ЛС).А не мисля че някаде пише колко да ми е голям подписа.И незнам кой е тоя Марианчо обаче Капиш го чух от една реклама на Пепси.И ще си пиша "10х",защото им благодаря,а и като гледам доста хора пишат "Благодаря за суб" или нещо от тоя род.SORRY!!!