Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: <<< One Tree Hill (2005) >>>
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
joni_
Мерси за буквичките :clap:
opa
Аз пък ще дам линка за 16та преведена от suzinka tongue.gif
http://subsunacs.net/get.php?id=17012
Не виждам с какво са по-зле от тези на мимито hmm.gif
Brooke
Мерси за субтитрите!
tzar
Моля без МНЕНИЯ кое ПО-ДОБРО! Благодарности и на двете! Всеки да си гледа, с каквото иска! Без изнервящи мнения. Благодарности на момичетата.
darkslde
Цитат(tzar @ 6 Mar 2006, 11:09 PM)
Моля без МНЕНИЯ кое ПО-ДОБРО! Благодарности и на двете! Всеки да си гледа, с каквото иска! Без изнервящи мнения. Благодарности на момичетата.
*

предлагам да решат спора на бой с кал по бельо,а ние ще лочим бира отстрани и накрая ще отсъдим победителя smile.gif
tzar
Серията е страшна! Направо размазваща. А тоя Дан, ако в края на филма не му падне някой танк на главата... по-добре да не го гледамsmile.gif, ебати келешаsmile.gif. Дано само в другата серия не се окаже, че някой е сънувалsmile.gif.
MartineZzZ
Благодаря на Мимето за бързия превод!Знаех си,че ще има изненада от нейна страна след "вдигането" на сайта!
Липсата на сайта предполагам бе усетена от всички,но доколкото разбирам е било за добро!

Сериала върви много добре.Във всяка следваща серия намирам все повече смисъл!А за тази просто нямах търпение да я изгледам след като попрехвърлих кадрите набързо и видях какъв екшън са ни подготвили! rock.gif

Огроооомно БЛАГОДАРЯ за лудналото Мими и напред към епизода (все още неизгледан)!!!!
gedsby
Страшен сериял,страшен епизод,страшен превод!! Много благодаря на тези хора,които правят това възможно tongue.gif :clap:
suzinka
Ей кви са тия приказки за бой с кал бе знаете ли къв студ е навънка? smile.gif А и ние сме разумни хора я smile.gif

Абе чух, че следващата серия ще излезе чак на 29 март вярно ли е? :lol2:
marauder
Вярно е до колкото знам ... Аз проверявам от тук кога излизат сериите на различните сериали: www.TV.com а за OTH: TV.com-OTH rolleyes.gif
suzinka
Мерси smile.gif Малее верно ще падне едно чаканее sad.gif sad.gif sad.gif
darkslde
еми квито ги надробиха последната серия
сега трябва му ударят бая мислене как да го замажат ...
suzinka
хахахах нали smile.gif ма Кийт ша мре да му се не види sad.gif бе тфа колко серии е? нема ли да свършва? че искам най-накрая да му сритат задника на тоя Дан smile.gif
spidera
Искам да ви попитам нещо и ще се радвам ако ми помогнете. Знам че не е тук мястото, но не открих тема за серияла в секция Дискусии. Та искам да ви попитам ако някой знае как се казва песента от 1-ви сезон 1-ви епизод (малко ви връщам назад във времето, но...) когато Нейтън пристига с колата, за да играят 1на1 с Люк.
Мерси предварително!
ludoto_mimi
Цитат(spidera @ 8 Mar 2006, 08:18 PM)
Искам да ви попитам нещо и ще се радвам ако ми помогнете. Знам че не е тук мястото, но не открих тема за серияла в секция Дискусии. Та искам да ви попитам ако някой знае как се казва песента от 1-ви сезон 1-ви епизод (малко ви връщам назад във времето, но...) когато Нейтън пристига с колата, за да играят 1на1 с Люк.
Мерси предварително!
*

NERD - Lapdance
lilipopll
Някой знае ли колко серий е трети сезон
smile
22 серий ще са в 3 сезон smile.gif
bebenceto
значи аз искам да ви попитам нещо свързано с офицялния БГ фен саит на сериала зна4и като вляза ми излиза някаква съвсем др страница каято няма нищо общо със серила и даже не е БГ... та искам да знам само при мен ли е така и защо...ако някои знае моля нека ми отговориии ше му бъда мнооого благодарна wink.gif

ПС: СЪЖАЛЯВАМ АКО НЕ МУ Е ТУК МЯСТОТО НА ТОЗИ ПОСТ,НО ПРОСТО НЕЗНАЕХ КЪДЕ НА ДР МЯСТО ДА ПИША unsure.gif
fallinlove
Цитат(bebenceto @ 18 Mar 2006, 11:03 PM)
значи аз искам да ви попитам нещо свързано с офицялния БГ фен саит на сериала зна4и като вляза ми излиза някаква съвсем др страница каято няма нищо общо със серила и даже не е БГ... та искам да знам само при мен ли е така и защо...ако някои знае моля нека ми отговориии ше му бъда мнооого благодарна wink.gif

ПС: СЪЖАЛЯВАМ АКО НЕ МУ Е ТУК МЯСТОТО НА ТОЗИ ПОСТ,НО ПРОСТО НЕЗНАЕХ КЪДЕ НА ДР МЯСТО ДА ПИША  unsure.gif
*

http://oth.ggbit.info/index.php
bebenceto
Цитат(fallinlove @ 18 Mar 2006, 11:22 PM)
Цитат(bebenceto @ 18 Mar 2006, 11:03 PM)

ПС: СЪЖАЛЯВАМ АКО НЕ МУ Е ТУК МЯСТОТО НА ТОЗИ ПОСТ,НО ПРОСТО НЕЗНАЕХ КЪДЕ НА ДР МЯСТО ДА ПИША  unsure.gif
*

http://oth.ggbit.info/index.php
*

да линка и аз го имам но пак не ми се отваря саита на ОТH ами някакъв сувсем др саит които няма нищо общо с филма mad.gif
the_creator_pz
Домейна е изтекъл на 17 март 2006, но вероятно скоро ще се възтанови
viktorshefa
Цитат(the_creator_pz @ 19 Mar 2006, 12:21 AM)
Домейна е изтекъл на 17 март 2006, но вероятно скоро ще се възтанови
*

До 48 часа молим да ни извините за неудобството!

ПП. 48 часа е максималният срок може да стане и до няколко часа.

ПП2. За достъп до форума можете да ползвате този адрес: http://ggbit.portal.be/forum/index.php?showforum=73
Mimi91
А кога ще излиза следващия епизод???
the_creator_pz
Другия четвъртък. Така се води по график.
Mimi91
Окей.10х. wink.gif
miki_f
С нетърпение очаквам утрешния епизод :clap: Ще бъде много готин tongue.gif
Sunshine_Angel
И аз макар,че ме яд за Кийт sad.gif
ttittoo
етооо и новата серия така далго 4акана---->http://www.arenabg.com/details.php?id=40262
PlaMeN VolleY
Може ли субтитри за 17 епизод smile.gif
vorseraider
чакаи бе батко тва да не е баница ?!?!?!? неска излиза епизода ти вече суб .... не си ли леко нахален ?!?!??! чака се като станат готови суб се постват тук
Mimi91
Цитат(PlaMeN VolleY @ 30 Mar 2006, 07:35 PM)
*

Много бързаш бе човек,те още английските не са излезли. smile.gif btw много готин подпис. wink.gif
PlaMeN VolleY
Цитат(Mimi91 @ 30 Mar 2006, 07:12 PM)
*

Много бързаш бе човек,те още английските не са излезли. smile.gif btw много готин подпис. wink.gif
*

За моя подпис ли става дума tongue.gif Иначе аз не казвам да ги направите ... понеже не знам как точно се правят и просто си поствах за субтитрите tongue.gif
Mimi91
Цитат(PlaMeN VolleY @ 30 Mar 2006, 08:21 PM)
Цитат(Mimi91 @ 30 Mar 2006, 07:12 PM)
*

*

За моя подпис ли става дума tongue.gif Иначе аз не казвам да ги направите ... понеже не знам как точно се правят и просто си поствах за субтитрите tongue.gif

*

Да за твоя подпис.Много е готин Чад. smile.gif
deank
Цитат(Mimi91 @ 30 Mar 2006, 07:24 PM)
Да за твоя подпис.Много е готин Чад. smile.gif

Хайде да престанете вече, че предостатъчно я оср*хте тази тема!

Деян
blink.gif
GreenApple
Кийт ми липсва
хлип-хлип
:crybaby: :crybaby: :crybaby:
живеех с надеждата че не е смъртно ранен и ще оживее huh.gif
Mimi91
Ето и 18 епизод: http://torrents.linkos.bg/download.php/373...TV.XviD.torrent
Xo0Pemak
Ето английски субтитри за 17 епизод:
http://www.forom47.com/documents/redir.php...55f55l55z60198d
Mimi91
Цитат(Xo0Pemak @ 6 Apr 2006, 12:32 PM)
Ето английски субтитри за 17 епизод:
http://www.forom47.com/documents/redir.php...55f55l55z60198d
*

То вече има и БГ суб. за 17 епизод. smile.gif
gedsby
а от кога ги има тея букви ??? леле казвай те ги тия неща мими tongue.gif
tzar
Сузинка, благодарностиsmile.gif.
smile
Цитат(Mimi91 @ 6 Apr 2006, 09:09 AM)

Златна си :clap:
Mimi91
Цитат(gedsby @ 6 Apr 2006, 01:50 PM)
а от кога ги има тея букви ??? леле казвай те ги тия неща мими  tongue.gif
*

Мисля че от 1 април ги има БГ суб. smile.gif
whirlex
И аз сега разбрах, че субс за 17 епизод вече има! blink.gif :lol2:

Както и да е. Браво на всички, които превеждат този як сериал! clapping.gif
marin4et0
smile.gif) Радвам се 4е някои прави субтитрите ..Благодаря
Electrick
А бг. субтитри за 18-ти епизод ??? Кога ще излезнат някой знае ли??
Limp_Fen
Като ги направиш smile.gif
JohnnyC
колко епизода е 3-ти сезон ? ако някои знае да ми каже че ми трябва 10х предварително
vorseraider
1во - МНОГО БЛАГОДАРЯ НА СУЗИНКА ЗА ПРЕВОДА НА 17 ЕПИЗОД
2ро - иам 1 ОГРОМНА МОЛБА .... аз секи ден ставам с мисалта за тоя филм и за тва кога ще са станали субтитрите ... и понеже знам че винаги се качват първо тук винаги влизам да проверя... и въобще не гледам търсачката... и ония ден вече излиза новата серия и аз си викам абе кво стана с тия суб още ли не са излезли англиски ... ала-бала и гледам тука някои написал : МИ ТЕ ИЗЛЯЗОХА МНОГО ОДАВНА .... и аз сам в шок ... ае за напред ако не е проблем даваите първо линковете тука

Предварително благодаря
RESPECT към преводачите на наи добрия сериал
dzeng
Що толкова се бават винаги тея английските субс. струваше ми се че преди време на следващия ден след като излезе серията вече имаше англ. субс.
suzinka
Ей съжалявам, че не качихме линка тука ама темата беше затворена и не можеше да се пише в нея така че не съм виновна smile.gif ще се захвана със субс за 18-ти възможно най-скоро ако никой друг не иска smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.