Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Stargate Atlantis
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28
xela
Има ги вече преведени тук благодарение на Insaneboy wink.gif
Sairos
Цитат(Insaneboy @ 19 Jul 2005, 12:42 PM)
Цитат(Aries @ 19 Jul 2005, 10:07 AM)
Има ли изобщо някаква връзка между двата сериала или човек може спокойно да си изгледа 8-ми сезон на SG-1 и след това 1-ви на Атлантис?
*

ми можеш да си изгледаш 8ми сезон и след това Атлантида...

ето ги субтитрите...
http://insaneboy.atspace.com/Subtitles/sta...01.dsr-loki.srt
*

10х
Insaneboy
Цитат(icebreaker @ 19 Jul 2005, 10:58 PM)
Ето eng субтитри за Stargate Atlantis S02E01 DSR - Loki EN.srt
*

не благодаря тайминга сам си го направих, смятам го за доста читав, а превода не може да бъде по точен, имах сценария...
за съжаление за следващия епизод няма да съм в София ще се прибера около другата сряда или четвъртък и ако никой не го е превел тогава ще го преведа...
tss04
Кога и откъде може да се изтегли 2 епизод на сезон 2 Атлантис?
ToxiNiK
Ами не си само ти дето го чакаш
biggrin.gif
deank
Цитат(tss04 @ 20 Jul 2005, 12:48 PM)
*

АБЕ КАК ПОНЕ ЕДИН ПЪТ НЕ ВИ МИНА ПРЕЗ УМА ДА ПРОВЕРИТЕ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА и тогава да задавате тъпите въпроси?

Колко пъти се изписа вече че СЕЗОН 2 започна миналия петък. От там нататък епизодите излизат всяка седмица.

НЯМА ОТКЪДЕ да го изтеглиш, ЗАЩОТО ПРОСТО ОЩЕ НЕ Е ИЗЛЯЗЪЛ.

Ееее...

Деян
:ph34r:
Craigy
Благодарско x100 за Insaneboy :clap:
Roben
2-ри епизод - http://www.arenabg.com/details.php?id=12528
w777
10x :balayka: :balayka: :balayka:
electric
Insaneboy го няма кои може да превежеда суб .??? huh.gif
deank
Цитат(electric @ 23 Jul 2005, 02:14 PM)

Никак не е лошо да прочетеш правилата на форума, КЪДЕТО СЕ СПОМЕНАВА да не се задават тъпи въпроси "кой и кога ще направи субтитри" за филми излезли по-малко от 10 дни преди настоящия момент.

В случая са минали - колко 10-15 часа - и ти искаш някой да се хваща, а?

Когато се върне Insaneboy тогава!

Деян
mad.gif
s01o
Цитат(deank @ 23 Jul 2005, 02:30 PM)

Никак не е лошо да прочетеш правилата на форума, КЪДЕТО СЕ СПОМЕНАВА да не се задават тъпи въпроси .....
Деян
mad.gif
*

...аман от Ламерщина - баси тия чавета несе научиха и това си е...
hmm.gif :evil2: mad.gif
Amorphis
Цитат(deank @ 20 Jul 2005, 01:21 PM)
Цитат(tss04 @ 20 Jul 2005, 12:48 PM)
*

АБЕ КАК ПОНЕ ЕДИН ПЪТ НЕ ВИ МИНА ПРЕЗ УМА ДА ПРОВЕРИТЕ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА и тогава да задавате тъпите въпроси?

Колко пъти се изписа вече че СЕЗОН 2 започна миналия петък. От там нататък епизодите излизат всяка седмица.

НЯМА ОТКЪДЕ да го изтеглиш, ЗАЩОТО ПРОСТО ОЩЕ НЕ Е ИЗЛЯЗЪЛ.

Ееее...

Деян
*

Когато излезе Старгейт СГ1 сезон 8 някъде по средата на сезона бяха хакнали сайта на sci-fi.com мисля и бяха свалили останалите епизоди след което ги качиха на торенти, ако стане пак така няма да е лошо biggrin.gif
electric
Цитат(deank @ 23 Jul 2005, 02:30 PM)

Никак не е лошо да прочетеш правилата на форума, КЪДЕТО СЕ СПОМЕНАВА да не се задават тъпи въпроси "кой и кога ще направи субтитри" за филми излезли по-малко от 10 дни преди настоящия момент.

В случая са минали - колко 10-15 часа - и ти искаш някой да се хваща, а?

Деян
mad.gif
*

еииииииииииии .Само питам ,наясно сам че нема да цьфнат веднага ама поне да ли има някои друг кои те може да превежда суб. mad.gif mad.gif
Babilon
Цитат(electric @ 23 Jul 2005, 10:52 PM)
еииииииииииии .Само питам ,наясно сам че нема да цьфнат веднага ама поне да ли има някои друг кои те може да превежда суб. mad.gif  mad.gif
*

Няма. В този форум само един превежда, всички други са ламери :lol2:
electric
Цитат(Babilon @ 23 Jul 2005, 10:31 PM)
Цитат(electric @ 23 Jul 2005, 10:52 PM)
еииииииииииии .Само питам ,наясно сам че нема да цьфнат веднага ама поне да ли има някои друг кои те може да превежда суб. mad.gif  mad.gif
*

Няма. В този форум само един превежда, всички други са ламери :lol2:
*

е оки "не знаех нов сам"
Aries
За 2х02 - все още няма не само субтитри, но и скрипт. Ако някой намери и ми прати ще го преведа.
truden
ima ispanski ako ti vur6at rabota 6te ti gi pratja
Killer
субс за Старгейт Атлантис Сезон2 Епизод2 на чешки : http://subtitles.sg1.cz/index.php?sekce=Provizorni%20titulky
може да пробвате да ползвате тайминга wink.gif
Aries
Външни тайминги понякога са полезни, но поне малко трябва да разбираш езика.
За съжаление нито от чешки, нито от испански си имам понятие.
Добрата новина е, че излезе скрипта на 2-ри епизод на Атлантис и ще започна да го превеждам.
Insaneboy
mi Aries az se zavrashtam vav vtornik taman za treti epizod smile.gif
ti go prevedi toq...
Aries
Добре, първите 10 минути са готови smile.gif
doboman
Ако трябва помощ, обадете се.... ще помагам.
Мaкар че се потя над "Battlestar Galactica" s2e02.... smile.gif
Оказва се, че май нема кой да го преведе....
delfinbg
Цитат(doboman @ 29 Jul 2005, 01:15 PM)
Мaкар че се потя над "Battlestar Galactica" s2e02....  smile.gif
*

погледни това http://subsunacs.net/ib/index.php?showtopi...=60&#entry25167 - последния пост на DEANK

Не искам да те отказвам от превода, но няма нужда 2-ма да превеждат едно и също. Тези от вас който искат да превеждат , проверявайте темите предварително , защото е по добре 2-мата да преведете различни епизоди smile.gif wink.gif yeaah.gif
doboman
Цитат(delfinbg @ 29 Jul 2005, 01:40 PM)
Цитат(doboman @ 29 Jul 2005, 01:15 PM)
Мaкар че се потя над "Battlestar Galactica" s2e02....  smile.gif
*

погледни това http://subsunacs.net/ib/index.php?showtopi...=60&#entry25167 - последния пост на DEANK

Не искам да те отказвам от превода, но няма нужда 2-ма да превеждат едно и също. Тези от вас който искат да превеждат , проверявайте темите предварително , защото е по добре 2-мата да преведете различни епизоди smile.gif wink.gif yeaah.gif
*

Така е... верно е. Вече получих ЛС от него. smile.gif
Roben
3 ти епизод -

http://www.arenabg.com/details.php?id=12939

или

http://www.sab.bz/details.php?id=5819
evelove
Какво стана с 2 епизод... можели да очаквае тази вечер да ги видим... rolleyes.gif Би било супер... :59:
bmitakw
За очакването - може... biggrin.gif
Да си ги очакваме. Но дали ще ги видим...ще видим.
Все пак, преводач не е ли хора, за него отпуска няма ли? tongue.gif
Събота вечер е, хората щъкат насам-натам, да им оставим правото и те да поживеят.
Все има какво да се гледа на когото му е скучно.
И, момчета ( може би и момичета?), благодаря за добрата работа!!!
Да продължавате да радвате народа... :bigarmhug:
BIG_MIRO
do prevoda4a na toq super serial pozdravqvam te s dobre sv1r6enata rabota po sezon 1 i te molq po b1rzo da zapo4ne6 da prevejda6 i s2
(po sp. 2i 3 ep) smile.gif))))
Aries
Превода на 2-ра серия от сезон 2 е готова. За нетърпеливите качвам суровия вариант тук.
Редактираната версия ще бъде качена, надявам се, до довечера.
haricska
Цитат(BIG_MIRO @ 31 Jul 2005, 11:29 AM)
do prevoda4a na toq super serial  pozdravqvam te s dobre sv1r6enata rabota po sezon 1 i te molq po b1rzo da zapo4ne6 da prevejda6 i s2
(po sp. 2i 3 ep) smile.gif))))
*

Абе мамичката ви, не се ли научихте да оставяте преводачите на спокойствие?! Когато-тогава и когато иска, айде сиктир такива като вас дето само искат!
Aries
Редактираната версия (корекция на някои места + две места с тройни редове) е качена на сайта и чака одобрение.
StefanAl
10x rock.gif rock.gif rock.gif
w777
10x :balayka: :balayka: :balayka:
maniac
Специални благодарности и от мен на всички,които отделят от ценното си време!!!
Babilon
Цитат(Aries @ 31 Jul 2005, 06:39 PM)
Редактираната версия (корекция на някои места + две места с тройни редове) е качена на сайта и чака одобрение.
*

Ето линк wink.gif
deank
Мисля, че можеше да преведеш репликите от "предишните епизоди" в първата минута на епизода и не смятам, че при положение, че в 23 епизода до сега Призраците са си били "призраци" (какъвто е и превода на думата wraith), сега станаха "рейфове".

Дидо
blink.gif
Aries
Как е превеждана расата на вампирите (нещо доста различно от призраци мен ако питаш) досега не знам поради простата причина, че гледам филма в оригинал. Като толкова те кефи думата призрак има си функция в word, с помощта на която за нула бройки се заменя.
Мен лично Рейф ме кефи повече (отчасти и поради това, че не виждам нищо призрачно в тях).
Освен това има и някои неща, които е по-добре да не бъдат буквално превеждани (никой не пише Звездна порта, нали?!)
Що се отнася до репликите - не чувам толкова добре английския, че да превеждам на слух, а свободни съчинения по картинка не ми се правят.
Който е мераклия - нека ги добави. Няма да се сърдя.
potato
Рейвове призраци се тая!
Евала на човека за превода :clap: :thumbup:
Demigod
То че няма значение как ще го превеждате няма обаче ако е възможно за напред да използвате само 1 термин няма да е зле wink.gif Мерси за превода иначе :clap:
deank
За съжаление, толкова засега. Излязоха първите три епизода (на SGА-S2 и SG1-S9) и не се знае, кога ще излязат четвъртите (а също и останалите) серии, но определено няма да е нито този, нито следващия месец.

Странна работа - дано да греша.

Деян
Roben
Episode 4 - Duet
Air Date: August 5, 2005 cool.gif
Aries
Цитат(deank @ 1 Aug 2005, 08:24 PM)
За съжаление, толкова засега. Излязоха първите три епизода (на SGА-S2 и SG1-S9) и не се знае, кога ще излязат четвъртите (а също и останалите) серии, но определено няма да е нито този, нито следващия месец.

Странна работа - дано да греша.

Деян
*

Ето тук са дадени всички дати
http://www.gateworld.net/atlantis/s2/index.shtml

4 - 05 август
...
7 - 26 август
deank
За моя радост съм сгрешил. smile.gif

ДИдо
ToxiNiK
И за наша smile.gif smile.gif smile.gif
Insaneboy
Ариес ще превеждаш ли третия епизод???
защото аз пак ще замина ама този път за малко в петък ще се върна и ако не си го взел, аз ще го взема, ако пък си го взел ще взема четвърти, кат излезе...
Aries
Дали ще поема 3-ти епизод зависи от това кога ще излязат скриптовете за него. На слух (без текст, който да гледам) ми е малко трудно да правя качествен превод (а не си струва да се превежда смислово).
Ако поема 3-ти ще пиша тук.
Insaneboy
Цитат(Aries @ 2 Aug 2005, 02:42 PM)
Дали ще поема 3-ти епизод зависи от това кога ще излязат скриптовете за него. На слух (без текст, който да гледам) ми е малко трудно да правя качествен превод (а не си струва да се превежда смислово).
Ако поема 3-ти ще пиша тук.
*

скрипта вече е излязъл аз го имам...
ако ти го дам ще го почнеш ли?
Aries
Разбира се. Закачи го тук или ще ти изпратя е-майла на ЛС.
Insaneboy
Цитат(deank @ 1 Aug 2005, 08:18 PM)
За моя радост съм сгрешил. smile.gif

ДИдо
*

ще прекъснат даването на епизоди чак, когато стигнат до mid-season two parter и му дадат едната част и след това чак януари другата smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.