Цитат(Insaneboy @ 1 Apr 2006, 10:27 AM)
Цитат(millenium @ 1 Apr 2006, 08:40 AM)
Невероятна история
.
В началото не ми направи впечетление филма но като почнах да гледам SGA много се зарибих, сега гледам SG-1 (малко обърках поредицата но нищо).
По темата, преди време ми споменаха, че имало др. филм на SG със Асгартите по стар от филма след който започна сериала SG-1. Някой знае ли нещо по въпроса. Мерси
.

В началото не ми направи впечетление филма но като почнах да гледам SGA много се зарибих, сега гледам SG-1 (малко обърках поредицата но нищо).
По темата, преди време ми споменаха, че имало др. филм на SG със Асгартите по стар от филма след който започна сериала SG-1. Някой знае ли нещо по въпроса. Мерси

ако имаше такова нещо щях да знам
не може да има филм с асгарди преди сериала SG-1 понеже асгардите са измислени по време на сериала...
hahahahaha
Asgard, in Norse mythology, is one of the nine worlds and the homeland of the Aesir, the race of warrior gods. Located on the highest level of the Norse ...
The Gods of Asgard
http://www.webcom.com/lstead/RBGods.html
- pi4 predi da govorish koi kakvo kyde ismislil zapznai se malko s mitologiqta na zemqta. Taka shte vidish 4e nihsto ne se ismislq . A prosto vsqka mitologiq se nagajda kym istoriqta na seriala.
- Po4eti malko ROGER ZELAZNY i malko TOLKIN - da fanesh malko ot velikite umove koito prerajdat mitologiqta po drug na4in kakto e napraven i SG. Taka she si s edno nivo na poznanieto v powe4e.