Insaneboy
9 May 2005, 08:43 PM
кулминация се казва

ми надявам се да ви ги преведа възможно най-бързо
19ти мисля че ще го свърша днес а 20ти е бърз щото там е повече екшън и не говорат толкова...
немам търпение да дойде 15ти юли просто много висящо свършва ще се уверите...
а иначе мога да кажа че последно време не бях гледал нещо подобно на 20ти... много добър
Insaneboy
9 May 2005, 09:23 PM
19ти зареден и чака
почвам 20ти...
KOzz
9 May 2005, 09:33 PM
Insaneboy, просто няма начин да ти се отблагодаря. Имаш каса бира от мене.
Insaneboy
9 May 2005, 10:37 PM
екстра, чакам си я

бтв 20ти на 36% отивам да лягам, че ми се спи яко утре мисля да продължа и да се надяваме да го свърша...

айде лека
tss04
11 May 2005, 10:12 AM
Кога горе -долу да очакваме за 20 еп.
Apoloncho
11 May 2005, 06:13 PM
ostavete 4oveka na mira be she prevede 20 epizod znaeme 4e e bars nqma nyjda da my davame zor
Поздрави:
Apoloncho
deank
11 May 2005, 07:59 PM
Имам един такъв въпрос:
Гледах няколко серии на SG-1 по телевизията и не останах особено очарован. Да очаквам ли, че този 1-ви сезон на SG-Atlantis е по-интересен и по-добре направен?
Ах.. и още нещо - тъпо ли ще е да гледам SG Atlantis без да съм гледал SG-1?
Дидо
Apoloncho
11 May 2005, 08:35 PM
Apoloncho
11 May 2005, 08:38 PM
Цитат(deank @ 11 May 2005, 08:59 PM)
Имам един такъв въпрос:
Гледах няколко серии на SG-1 по телевизията и не останах особено очарован. Да очаквам ли, че този 1-ви сезон на SG-Atlantis е по-интересен и по-добре направен?
Ах.. и още нещо - тъпо ли ще е да гледам SG Atlantis без да съм гледал SG-1?
Дидо
Poprincip antlandida e prodaljenieto na SG-1 tam ve4e Polkovnik O`Nil e General i ima lako promqna na glavnite deistvaashto lica.Samoto deistvie se razviva na dale4nata Galaktika "Pegasas" kudeto s skrid drevniq grad antlantida i edin ekim ot 200 4oveka mai posredstvom STARGATE otivat tam i razy4avat nepoznatata galaktika no po patq na nay4nite si isledvaniq popadat na dosta golemi prikly4eniq i e napraveno dosta efekno tam e fkly4en dopalnitelno 8-mi simvol za da stignat do tam no nqma da razkazvam sega za serqla trqbva da se igleda ima prevedeni sub`s na BG
. A da ti kaja po televizqta e mnoooo malka 4ast ot tova koeto e snimano na SG-1 te sa 8 sezona ss po 21 22-va epizoda seki sezon tai4e stava dosta interesno natam tai4e ti pojelavam priqtno gledane na "Stargate Atlantis" nqma da ostanesh raza4arovan pone az ne ostanax
Поздрави:
Apoloncho
tss04
11 May 2005, 08:58 PM
Здравей, аз съм гледал доста от сериите на Stargate SG-1 и всички 20 епизода на Старгейт Атлантис и мога да ти кажа че съм на същото мнение като теб. Не съм особено очарован от SG-1 въпреки, че и там има добри серии, но като цяло става досаден на моменти - Екипа SG-1 посещават различни светове през Старгейт и се срещат с много култури и народи - е това ме дразни - разни племена, разни божества - абе малко като приказка ми иде, много бъщолевене и по малко техника, ефекти и т.н.
По съвсем друг начин вървят нещата в Старгейт Атлантис. Филма е заснет 2004 година и е с много модерна визия и концепция на сценария, много спецялни ефекти, майсторски вплитане в сюжета на вечната борба между доброто и злото. Много добре изпипано е представянето на така наречените "Призраци - Wraith" /отрицателните герои/ показани твърде реалистично, а има сцени когато наистина смразяват кръвта, във всеки епизод те дебне нещо изненадващо и наистина неочаквано, а специалните ефекти са балсам за окото.
Ами на края да кажа че гледането на този сериал доставя истинско удоволсвие у любителите на фантастиката, нещо толкова добро отдавна не беше правено.
kaly2000bg
11 May 2005, 10:00 PM
Сериалът STARGATE ATLANTIS
ОПРЕДЕЛЕНО СИ СТРУВА ДА СЕ ГЛЕДА :clap: :clap: :clap:
Но смятам ,че субтитрите не са на ниво :evil2: :evil2: :evil2:
Аз не разбирам много много от правене на субтитри но как са тези малки редакции
Insaneboy
11 May 2005, 10:16 PM
не знам аз само за мойте давам гаранция за качество

освен за The Storm и The Eye там малко съм се поизложил...
arris
11 May 2005, 10:34 PM
deank според мене ще е по добре да гледаш поне това на което пише from sg1 to atlantis от тези които съм писал тук другите не ги знам какви са аз съм още на sg1 season 1
http://subsunacs.net/ib/index.php?showtopic=3631&st=40#a и никои не ми отговори за тези екстри ще има си субчета
Insaneboy написа че си ги свалял това значи ли че ще са опитваш да напвиш аз ще се радвам и на английски такива поне за from sg1 to atlantis епизода
Insaneboy
12 May 2005, 12:47 PM
20ти качен...
tss04
12 May 2005, 02:24 PM
Браво на теб

превода ти е на всички серии е на ниво. Поздрави и благодарности :clap:
След като преди 10 години прочетох книгата Старгейт страшно се запалих по този научнофантастичен сюжет и сега с удоволствие се наслаждавам на сериялите
matsi
12 May 2005, 03:26 PM
ne moga da go namerq 20-ti-epizod na tyrsachkata
Insaneboy
12 May 2005, 03:44 PM
kaly2000bg
12 May 2005, 03:46 PM
Цитат(matsi @ 12 May 2005, 03:26 PM)
ne moga da go namerq 20-ti-epizod na tyrsachkata
опитай пак
и да не забравим да изкажем благодарности на INSANEBOY
Insaneboy
12 May 2005, 04:00 PM
за нищо
matsi
12 May 2005, 05:19 PM
благодаря много за субтитрите,както винаги добре си се справил с превода.Ама бахти и гаднярите как може по този начин да свърши 1-ви сезон?Някой има ли информация кога ще излезе 2-ри сезон?
Insaneboy
12 May 2005, 05:26 PM
15ти юли почва, наистина много гадно свършва 1ви...
Apoloncho
13 May 2005, 12:13 AM
I az blagodarq za sub-4etata i se nadqvam da gledame skoro sezon 2 na Stargate Atlantis 4e naistina seriala si go biva i to qko a tfa 4e svarshva gadno 20 tfa e normalno nali trqbva da ima trapka to i v interes na istinata go ima i v SG-1 tfa pfavilo shte vi podseta poslednata seriq na SG-1 sezon 1 i tam sashto imashe prodaljenie aaaaaaaa ne iskam da vi davam naprazni nadejdi ama mqrnax eshto za sezon 2 na Stargate Atlantis Season 2 Preview.avi ama nz dali e tfa deto ni trqbva mernax go po to4no v eMule a tam piga i laga e neveroqten svalqm sus 2 KB/s ama dali she go drapna ne znam to shte goide 15 iyli a az shte nema sum go drapnal sigorno XaXAx (e dano ne stane taka) i taka mersi oshte vednash sub-4etata sa na nivo i shte 4akam sus netarpenie 2 sezon aaaaa ako nqkoi ima soundtracka na Stargate Atlantis neka metne link4e otkadeto si go drapna mersi
Поздрави:
Apoloncho
Insaneboy
13 May 2005, 06:33 PM
аз имам Opening credits, демек музичката от началото ако я искате...
Apoloncho
13 May 2005, 10:34 PM
Цитат(Insaneboy @ 13 May 2005, 07:33 PM)
аз имам Opening credits, демек музичката от началото ако я искате...
Ми дай де е ако искаш де незнам ама ще се радвам ако я имам :-)П.С.Stargate Atlantis Season 2 Preview.avi 1,8% остават 98,2% да се надяваме че е това което тарсим :-) демек продължението :-)Поздрави:
Apoloncho
Insaneboy
14 May 2005, 02:38 AM
давайте мейли на ЛС че нямам къде да го кача...
btw
гледах Teaser-а за втори сезон нищо особено не беше ама имаше един хубав момент МакКей държи един ZPM и му се кефи
Insaneboy
15 May 2005, 02:50 PM
btw
в DC++ иам некъв който твърди че има The Siege Part 3 ама не ми се вярва вероятно е некое ######..
Insaneboy
23 May 2005, 10:29 PM
скоро всички спешъли излизали за SG-1 и Atlantis
също така и Atlantis-а на торрент...
arris
23 May 2005, 11:39 PM
http://www.sab.bz/details.php?id=3228това не е ли този торент ?
btw сичките серии на атлантис и SG1 ги има в dc.find-bg.com
някои може ли да ми даде англиските субтитри за някои от ехтра епизодите
Insaneboy
24 May 2005, 10:57 AM
цяло двд малко гадно за теглене...
Insaneboy
10 Jun 2005, 08:31 PM
малко инфо за сезон 2
Форд вече няма да е постоянен актьор, ще се вясва вече само чат пат
Бекет става постоянен
Въвеждат нов постоянен който ще бъде показан във втори епизод
с Дедал ще пристигне нов военен офицер който ще води работите
Шепард бива повишен в подполковник
говори се за асгардско присъствие не се знае дали ще е постоянен или не
ето новия постер:

втория е новия полковник а третия е Ронън Декс, местен преследван от Призраците за спорт избягвал им дълго време...
deank
10 Jun 2005, 08:40 PM
Цитат(Insaneboy @ 10 Jun 2005, 09:31 PM)
малко инфо за сезон 2
Мерси много за инфо-то!
Insaneboy
10 Jun 2005, 08:42 PM
Цитат(deank @ 10 Jun 2005, 08:40 PM)
малко инфо за сезон 2
Мерси много за инфо-то!
може да ви кажа и какво горе-долу ще се случи на Форд ама мисля че е доста голям спойлер...
Babilon
10 Jun 2005, 08:45 PM
малко инфо за сезон 2
Форд вече няма да е постоянен актьор, ще се вясва вече само чат пат
Бекет става постоянен
Въвеждат нов постоянен който ще бъде показан във втори епизод
с Дедал ще пристигне нов военен офицер който ще води работите
Шепард бива повишен в подполковник
говори се за асгардско присъствие не се знае дали ще е постоянен или не
ето новия постер:

втория е новия полковник а третия е Ронън Декс, местен преследван от Призраците за спорт избягвал им дълго време...
Форд беше готин, в смисъл пасваха си с Шепард. Жалко че ще е радко в този сезон...
Insaneboy
10 Jun 2005, 08:51 PM
случва му се нещо още в първия епизод и затова го няма много много
Асгард ще има на Дедал ще се казва Хермиод или по-скоро Хермод, който в норвежката митология е син на Один и пратеник на боговете
Insaneboy
10 Jun 2005, 08:57 PM
Babilon
10 Jun 2005, 09:05 PM
Цитат(Insaneboy @ 10 Jun 2005, 09:57 PM)
Нещо сериозно му се е случило на Форд и както виждам от снимката Призрак вероятно го е набарал...
А този син на Один(който не знае Один в религията на Викингите е както е Тангра в религията на Древните Българи) религиозен персонаж ли е, както в SG-1, или е реален герой?
Insaneboy
10 Jun 2005, 09:46 PM
Цитат(Babilon @ 10 Jun 2005, 09:05 PM)
Цитат(Insaneboy @ 10 Jun 2005, 09:57 PM)
Нещо сериозно му се е случило на Форд и както виждам от снимката Призрак вероятно го е набарал...
А този син на Один(който не знае Один в религията на Викингите е както е Тангра в религията на Древните Българи) религиозен персонаж ли е, както в SG-1, или е реален герой?
а?
в какъв смисъл религиозен??
те нали Асгардите се представят за богове на хората защото те като са освободени от гоа'улдите трябвали да вярват в нещо
та тоя просто ще е син на один
а форд са го набарали призраците и са го направили супер войник... той избягва на чужда планета а по-късно събира други като него и нападат кораб кошер, малко самоубийствено де
а и да кажа по средата на сезона трябва да има епизод от 2 части който щял да надмине третата част на Обсадата (как ли ще стане тоя номер...)
а и някъде из сезона ще има пресечка с SG1, като е гарантирано че Картър ще участва...
Babilon
11 Jun 2005, 12:57 AM
В смисъл както Тор в SG-1. Там нали се говореше за хората от Асгард като за богове... "Чукът на Тор", "Колесницата на Тор"....
А Картър се споменава още в първият сезон, нормално е да се появи и в този

А Асгард тук не е само религия, така ли? Ще правят ли връзка с последият сезон на SG-1? Обаче познах за Форд и Призраците...
Insaneboy
11 Jun 2005, 10:39 AM
Цитат(Babilon @ 11 Jun 2005, 12:57 AM)
В смисъл както Тор в SG-1. Там нали се говореше за хората от Асгард като за богове... "Чукът на Тор", "Колесницата на Тор"....

А Асгард тук не е само религия, така ли? Ще правят ли връзка с последият сезон на SG-1? Обаче познах за Форд и Призраците...

само да те питам ти SG-1 докъде си ги гледал??
щото в по-нататъшните епизоди Асгардите имат активно участие в сериала...
Babilon
11 Jun 2005, 11:25 AM
Цитат(Insaneboy @ 11 Jun 2005, 11:39 AM)
Цитат(Babilon @ 11 Jun 2005, 12:57 AM)

само да те питам ти SG-1 докъде си ги гледал??
щото в по-нататъшните епизоди Асгардите имат активно участие в сериала...
Гледам ги успоредно със субтитрите.
arris
11 Jun 2005, 11:39 AM
Цитат("babilon")
Гледам ги успоредно със субтитрите.
да и аз
само да земете да сложите в поста (от където почвате да издавате неща от филма)едно предупреждения че казвате какво става тук там и тези които не са го гледали да не четат някои от постовете ви
Insaneboy
11 Jun 2005, 04:02 PM
ми бабилон в атлантидата тоя асгард ще си е както ги виде в 15ти епизод на 2рия сезон ще ходи нагоре надолу и ще приказва
chifochko
11 Jun 2005, 04:51 PM
Bravo....
Apoloncho
13 Jun 2005, 01:17 AM
Insaneboy аиде да те замола ако се добереш до някжо клиппче или нещо от сорта
да го свалиш и да ни го дадеш или да оставиш линк благодара ти много за което
:59: Поздрави:
Apoloncho
Insaneboy
13 Jun 2005, 12:30 PM
ми аз съм попадал единствено на един кратък teaser в който няма почти нищо невиждано...
Apoloncho
13 Jun 2005, 02:13 PM
Цитат(Insaneboy @ 13 Jun 2005, 01:30 PM)
ми аз съм попадал единствено на един кратък teaser в който няма почти нищо невиждано...
Аиде молати се ако моеш да ми го дадеш ако не прекалено голему или ако ли не качи го некаде по фрее-тата да го драпнем благодара отново за което
Поздрави:
Apoloncho
Insaneboy
13 Jun 2005, 07:06 PM
е тоя е на сайта на sci-fi гледай го оттам...
Insaneboy
15 Jun 2005, 03:06 PM
носят се слухове че Атлантидата и SG-1 ще имат по още 1, 2 сезона и после ще направят общ край и на двата сериала, който би трябвало да е страхотен
но тва е само слух може и да не стане така щот според мен Атлантидата ще има поне 6,7 сезона...
alex830515
15 Jun 2005, 10:49 PM
brojat na sezonite i tova dali shte gi ima zavisi edinstveno ot tova dali dostatachno publika gi gleda v US i samo v US...seriala mozhe da e neverojaten no ako se smetne v US che ne dokarva ochakvanite parichki shte go reznat...primeri za tova kolkoto iskash
sora
16 Jun 2005, 07:57 AM
to hubuu ama ne6to ne moga vlqza v tozi warez.tv
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.