Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Stargate Atlantis
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28
The_Hive
Добре де от къде взимат сериите, защото виждам че не са от Scifi. Та си мисля щом излизат толкова бързо от посоченото в tv.com, някой знае ли кога ще излезе и първа серия на прети сезон. tongue.gif biggrin.gif :59:
viharcho
Цитат(Insaneboy @ 31 Jan 2006, 04:22 PM)
супер епизод е тоя 20ти
почвам го
*

супер е,аз го прецъках набързо и си личи,че има доста екшън и напрегнати ситуации.Но не ми хареса,че накрая пише "TO BE CONTINUED" sad.gif дано с този епизод на свършва втори сезон,че нямам търпение да разбера какво ще стане по нататък.

btw...Разчитаме на теб cool.gif
arris
спокоино досега във всеки краи на сезон в които се е знаело че ще има следващ сезон е имало TO BE CONTINUED-то така че няма страшно все пак това е целта през юли пак да гледах сериала
Anomander_Rake
Значи това беше последния епизод за сезона. Така ли?
nikiiv
Цитат(Anomander_Rake @ 31 Jan 2006, 09:32 PM)
Значи това беше последния епизод за сезона. Така ли?
*

Да, следващата серия ще се казва No Mans Land и ще бъде излъчена на 16 юли 2006 и ще е първата от третия сезон.
Ужасно бързо мина сезона..
Insaneboy
Цитат(The_Hive @ 31 Jan 2006, 05:41 PM)
Добре де от къде взимат сериите, защото виждам че не са от Scifi. Та си мисля щом излизат толкова бързо от посоченото в tv.com, някой знае ли кога ще излезе и първа серия на прети сезон.  tongue.gif  biggrin.gif  :59:
*

просто канадската телевизия The Movie Network беше купила правилата за излъчване и взеха че го излъчиха доста по-рано...
а вие нали знаете, че сега го снимат третия сезон, така че поне 2 месеца ще чакаме...
arris
искаш да кажеш правата а и все пак сериала се снима в канада не би трябвало да им е проблем да го излъчват поне на равно с sci-fi
BIG_MIRO
toq sezon ne mina b1rzo i to samo zaradi palzata , ina4e biwa li takowa ne6to sq 4akahme 3 meseca za 10 ep. a sega da widim razwryzkata makar i w treti sezon 6te 4akame 5 meseca tiq hora golqma po4iwka mu udrqt smile.gif
Insaneboy
Цитат(BIG_MIRO @ 1 Feb 2006, 04:43 PM)
toq sezon ne mina b1rzo i to samo zaradi palzata , ina4e biwa li takowa ne6to sq 4akahme 3 meseca za 10 ep. a sega da widim razwryzkata makar i w treti sezon 6te 4akame 5 meseca tiq hora golqma po4iwka mu udrqt smile.gif
*

е кво по цял ден да се бъхтят ли tongue.gif
The_Hive
Аве дано чакаме 1 месец и The movie Network да го пуснат. wink.gif
BIG_MIRO
am moje 1 mesec po-rano da go pusnat po kanadskata ama ne i da 4akame samo mesec wink.gif
maleev
Само мога да ви кажа на всички фенове на този прекрасен сериал, че маи бая ще почакаме, официалното излизане на 3-сезон е Юли месец.Ся точно коя дата не знам ама знам, че има много време до тогава sad.gif
Insaneboy
Цитат(maleev @ 1 Feb 2006, 11:17 PM)
Само мога да ви кажа на всички фенове на този прекрасен сериал, че маи бая ще почакаме, официалното излизане на 3-сезон е Юли месец.Ся точно коя дата не знам ама знам, че има много време до тогава sad.gif
*

вероятно 16ти

субтитрите за 20ти епизод са качени на сайта и с това приключва превода на 2ри сезон на този невероятен сериал. :clap:
http://subsunacs.net/get.php?id=15820
saka
Цитат(Insaneboy @ 2 Feb 2006, 12:52 AM)
Цитат(maleev @ 1 Feb 2006, 11:17 PM)
*

вероятно 16ти

субтитрите за 20ти епизод са качени на сайта и с това приключва превода на 2ри сезон на този невероятен сериал. :clap:
http://subsunacs.net/get.php?id=15820
*

Благодаря ти за страхотните преводи. :clap: :clap: :clap:

Продължавай все така да ни радваш.

Поздрави smile.gif
XerX
Да, доста интересна серийка. Благодаря за субтитрите! :clap: И лятото пак...biggrin.gif
veliko69
БЛАГОДАРЯ НА ЦЕЛИЯТ ЕКИП ЗА ЧУДЕСНИЯТ ПРЕВОД
idonkov
Голямо БЛАГОДАРЯ и от мен за прекрасният превод на този чуден сериал.
BIG_MIRO
едно мерси и от мен за бързата работа !!!!!!!!!!!!!! :fing02: :fing02: :fing02: :rotflmao:
Insaneboy
Цитат(veliko69 @ 2 Feb 2006, 03:56 AM)
БЛАГОДАРЯ НА ЦЕЛИЯТ ЕКИП ЗА ЧУДЕСНИЯТ ПРЕВОД
*

стига с тоя екип де...
не разбрахте ли че екипа съм аз tongue.gif
TeroglisT4o
em ti ba4ka6 kat za cql ekip maina ti naprao prevejda6 kat karte4nica
stratobob
Цитат(TeroglisT4o @ 2 Feb 2006, 12:16 PM)
em ti ba4ka6 kat za cql ekip maina ti naprao prevejda6 kat karte4nica
*

clapping.gif clapping.gif clapping.gif
и аз това щях да кажа. Благодаря за субтитрите.
Insaneboy е запазена марка за качество. :clap: :clap: :clap: rock.gif
Insaneboy
сега видях че на едно място съм изпуснал да преведа една реплика и се седят едни ----
ама нищо тя не е важна tongue.gif
phoenix_bg_lp
10x Insaneboy.
Благодаря много за бързия превод.
clapping.gif :thumbup: clapping.gif
betrayed
Insane"TheTeam"boy
Най-юнак сред юнаците :clap:
Хиляди благодарности от моноглотите :clap: :clap: :clap:
kernel_daemon
:clap: Благодаря и от мен. Страхотна работа smile.gif
ice85
и аз мерси мноо
maniac
аууу серията ме остави зяпнал smile.gif мерси на Insaneboy за прелестната , всеотдайна работа smile.gif
BIG_MIRO
az imam v1pros4e k1m insane sega smqta li da po4va drug serial da prevejda taka b1rzo i ka4estveno ili 6te si po4iva znam 4e za sg sg-1 otgovarq Babilon ama nqma da e zle i ako inzane udrq po nqkoq r1ka na prevoda
p.p molq za otgovor smile.gif
Insaneboy
Цитат(BIG_MIRO @ 3 Feb 2006, 12:38 PM)
az imam v1pros4e k1m insane sega smqta li da po4va drug serial da prevejda taka b1rzo i ka4estveno ili 6te si po4iva znam 4e za sg sg-1 otgovarq Babilon ama nqma da e zle i ako inzane udrq po nqkoq r1ka na prevoda
p.p molq za otgovor smile.gif
*

SG-1 си го оставям на Бабилон...
набелязъл съм си 2 сериала, но ако си харесам някое филмче може и него да хвана...
засега малко ще си почина
BIG_MIRO
ok, a samo serial4eta koito 6te prevejda6 moje li da gi kaje6 smile.gif
Insaneboy
Цитат(BIG_MIRO @ 3 Feb 2006, 06:10 PM)
*

Smallville, Scrubs или може би The Outer Limits
whiteandblack
Може ли да помоля за превод на:

Stargate.SG-1.True.Science.DSR.XviD-CRNTV
betrayed
Цитат(Insaneboy @ 3 Feb 2006, 09:28 PM)
*

*

Супер smile.gif Ти си Златен smile.gif
А дали ще можеш да хвърлиш един поглед и на CSI smile.gif
visitor
Благодаря
Insaneboy
Цитат(betrayed @ 3 Feb 2006, 10:55 PM)
Цитат(Insaneboy @ 3 Feb 2006, 09:28 PM)
*

*

Супер smile.gif Ти си Златен smile.gif
А дали ще можеш да хвърлиш един поглед и на CSI smile.gif
*

и него имах предвид едно време, ама вече не съм му толкова навит...

Цитат
Може ли да помоля за превод на:
Stargate.SG-1.True.Science.DSR.XviD-CRNTV

абсурд, тея документалните са ужасни за превод
jikata
Удари едно рамо на Dark Angel :angel_not: :Bow:
Сериала си има всичко, пък и Джесика hmm.gif си има всичко rolleyes.gif
AURIN
Благодария много Insaneboy за преводите които правиш. :clap: .
nets
Благодаря на Insaneboy за чудесните преводи,SG Atlantis e № 1 tongue.gif
ana
Много благодаря за перфектния превод smile.gif
asenn
Благодарности и от мен към Insaneboy за огромния труд, който върши - без него сериалът просто нямаше да бъде това, което е!
clapping.gif
cdace
Да разбирам ли че 20 епизод се състои от две серии?
XerX
Не. Откъде ти хрумна това?!
Insaneboy
Цитат(cdace @ 11 Feb 2006, 06:32 PM)
*

blink.gif

anywayz...
ето линк към саундтрака на сериала
Joel Goldsmith - Stargate Atlantis (TV) OST
betrayed
Insaneboy много благодаря за преводите clapping.gif
Господ здраве да ти дава smile.gif и свободно време за продължиш в същия дух smile.gif

Цитат(cdace @ 11 Feb 2006, 06:32 PM)
*

Всеки сезон последната серия е вързана с първи епизод на следващия сезон.
Ако си гледал SG1 и SGA трябва да си забелязал.
yonkaval
Благодаря за преводите на субтитрите. smile.gif :59: clapping.gif
Не бях гледала филма, за мое учудване не бях му обърнала внимание, а той бил много добър. rolleyes.gif unsure.gif
Очаквам новите серии с нетърпение.
Отново искам да кажа: чудесна работа.

Поздрави.
SkineR
10х за субтитрите перфектни са! А може ли да ми кажете кога ще излиза 3 сезон ??
Insaneboy
Цитат(SkineR @ 28 Feb 2006, 04:08 PM)
10х за субтитрите перфектни са! А може ли да ми кажете кога ще излиза 3 сезон ??
*

виж по-нагоре в темата
виж първа страница...
replicona
w00t.gif Леле колко бавно минават дните!!!!!!!!!!! кокато загледах сериалчето,беше излязал 1 и втори сезон ни 4 серия!!!!! изгледах ги за 3 дни и беше яко!!! БЛАГОДАРЕНИЕ НА ХУБАВИТЕ СУБТИТРИ rock.gif clapping.gif !!!! но сега е мъка да чакам добре че има да гледам няколко сезона от babylon5! чакам с нетърпение новите суб! а щях да забравя ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!
millenium
Невероятна история smile.gif .
В началото не ми направи впечетление филма но като почнах да гледам SGA много се зарибих, сега гледам SG-1 (малко обърках поредицата но нищо).

По темата, преди време ми споменаха, че имало др. филм на SG със Асгартите по стар от филма след който започна сериала SG-1. Някой знае ли нещо по въпроса. Мерси smile.gif .
Insaneboy
Цитат(millenium @ 1 Apr 2006, 08:40 AM)
Невероятна история smile.gif .
В началото не ми направи впечетление филма но като почнах да гледам SGA много се зарибих, сега гледам SG-1 (малко обърках поредицата но нищо).

По темата, преди време ми споменаха, че имало др. филм на SG със Асгартите по стар от филма след който започна сериала SG-1. Някой знае ли нещо по въпроса. Мерси smile.gif .
*

ако имаше такова нещо щях да знам
не може да има филм с асгарди преди сериала SG-1 понеже асгардите са измислени по време на сериала...
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.