Цитат(Babilon @ 15 Jul 2006, 08:18 PM)
Цитат(trastikata @ 15 Jul 2006, 08:50 PM)
Ако беше отговорил нормално в първия си пост както си направил в последният ти пост, вместо да ми се правиш на интересен и велик в стил видиш ли аз всичко разбирам пък оня си няма на идея, нямаше да има този "оффтопик"
Виж, драги, има отделен раздел във форума за субтитри на английски. Тук не е "Дискусии и взимопомощ". За тази цел има съвсем отделен раздел. При това всичко е написано на български, тъй че трябва само да се разгледа. Съжалявам, че не ти е отговорено подобаващо на въпросите в грешен раздел, но едва ли има по-толерантни модератори от тези в този форум. В датата досега да си взел БАН-а за писанията си, особено ако точно преди теб има модераторско предупреждение

Виж Insaneboy колко нормално си го обясни човека.... за което му благодаря.
Пък аз като гледам в момента сме на 54та страница и тъй като гледам 2/3 от постовете тук са безсмислени или поне несвързани с темата. А въпроса ми беше зададен съвсем коректно - някой знае ли субтитри на Английски за СГ Атлантис.
Така че не мисля ,че съм в грешния раздел.....
Но май ти наруших душевното спокойствие и нараних чувството ти за величие опонирайки ти, поради което насочи цялата си енергия в това да ми обясняваш как нищо не разбирам и трябва да си мълча... :59:
Пък относно датата никога не съм влизал във форумите, защото не ми е трябвало. Но ако искат да ме спрат да поствам трябва да баннат айпитата на целия ми доставчик понеже, за съжаление, съм с динамично айпи :lol_2: