Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Stargate Atlantis
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28
sss87
:clap: Много ти благодаря!!!
rukspin
emi niama kakwo drugo da se kaje oswen edno GOLIAMO BLAGODARIA
Roben
17 epizod http://www.arenabg.com/details.php?id=29953
viharcho
:31: Insaneboy is the man :31:

:clap: :clap: :clap:
ROCKY
Този епизод се очертава майче да е хубав :biggrin_xmas:
Остава само субтитрите да излезнат на лице :wink_xmas:
6/49
то лош има ли clapping.gif
Gold Buster
Цитат(6/49)
то лош има ли  clapping.gif

От втори сезон има само 2-3 хубави епизода, но всеки си има мнение wink.gif
ivajlap
Класическа история на двойна игра. Епизода е добър, но нищо ново в развитието като цяло.
Като излезе скрипта съм готова да помагам с превода.
Insaneboy
Цитат(ivajlap @ 11 Jan 2006, 12:56 PM)
Класическа история на двойна игра. Епизода е добър, но нищо ново в развитието като цяло.
Като излезе скрипта съм готова да помагам с превода.
*

е нали ти дадох да помагаш на Бабилон с SG-1 smile.gif
ivajlap
10x insaneboy, само дето преведох 150 реда за нищо и бабилон ме отряза за твоята част.
Insaneboy
Цитат(ivajlap @ 11 Jan 2006, 01:36 PM)
10x insaneboy, само дето преведох 150 реда за нищо и бабилон ме отряза за твоята част.
*

ами да се беше консултирала първо, да беше писала в темата а не да почваш на своя глава...
бтв Атлантидата е само моя tongue.gif
whiteandblack
Аттачмънта е транскрипт на епизод 17 - надявам се да помогне!
Biker Boy
отдавна си следа форума и искам да кажа някой неща.
първи искам да благодаря на инсейнбой че се е захванал с превода му както да го поздравя за добрата работа и по други сериали. евала пич.
второ към юзърите. абе вие малоумни ли сте бе. като толкова искате да го гледате веднага кат излезе със субтитри що не си ги напишете е. да не си мислите че преводачите по цял ден само превеждам субтитри за каквото и да било само за да може ние да го гледаме. някой ходят на работа, други на даскало и така нататък. и те имат личен живот. и то вашто да беше веднъж дваж ама вий във всяка теми бързате за субтитрите. и ко кат изревете 100 човека за един субтитри. някой ще земи ги направи по бързо ли. я си трайте там че дразните така. незнам просто как преводачите ва траят още. толкова ли неможе да изчакате като са готови а ми питате през 5 мин кога ще се готови титрите. :evil2: я се осъзнайте малко.
браво на преводачите за чудесната работа и според мене като почвате да превеждате някоя от сериите на тея сериали ще е хубаво да локвате темата докато е готов превода. wink.gif
Insaneboy
айде на субтитрите
http://subsunacs.net/get.php?id=15070
pako79
Браво Insaneboy, имаш една почерпка от мен tongue.gif
saka
Супер си. Благодаря и от мен :clap: :clap: :clap:
Roben
Благодаря!!! smile.gif
XerX
Вече излезе 18-та серия. StarGate: Atlantis 2x18
Insaneboy
Цитат(XerX @ 17 Jan 2006, 10:44 AM)
Вече излезе 18-та серия. StarGate: Atlantis 2x18
*

Stargate Atlantis 2x18 - Michael
spase
Момчета, дали някой не знае тракер подобен на този обаче на руски. Ако има такъв бихте ли ми дали линк. Ако има и този сериал, превода го имате за един ден макс. Благодаря.
Ако модераторите сметнат че мястото на този въпрос не е тук, нека го преместят. Извинявам се предварително.
Insaneboy
Цитат(spase @ 18 Jan 2006, 11:08 PM)
Момчета, дали някой не знае тракер подобен на този обаче на руски. Ако има такъв бихте ли ми дали линк. Ако има и този сериал, превода го имате за един ден макс. Благодаря.
Ако модераторите сметнат че мястото на този въпрос не е тук, нека го преместят. Извинявам се предварително.
*

на руски не, знаем на английски
Anomander_Rake
Кажи на аглийски, ако може smile.gif
penco
http://www.podnapisi.net тук за руски и др. езици tongue.gif инсане ги прави по слух и сигурно е пръв след сценаристите rock.gif rock.gif rock.gif
Insaneboy
Цитат(penco @ 20 Jan 2006, 12:08 AM)
http://www.podnapisi.net  тук за руски  и др. езици tongue.gif инсане ги прави по слух и сигурно е пръв след сценаристите  rock.gif  rock.gif  rock.gif
*

ми тоя път май вярно ще съм пръв след сценаристите защото чехите никви ги нема а поляците са хванали всички възможни сериали и още не са направили за Атлантиса тайминг
Menedem
а има ли го някъде първи сезон без да е торент или от warez.tv...warez-а изобщо не мога да го отворя...
penco
в дс-то го има rolleyes.gif
M-r Anderson
Цитат(Menedem @ 21 Jan 2006, 12:24 AM)
а има ли го някъде първи сезон без да е торент или от warez.tv...warez-а изобщо не мога да го отворя...
*

Този вьпрос е за ''Дискусии'',но ако си пробвал и в arena-bg,и не можеш да го свалиш от там,значи ти остават само торентите.Аз сьщо го тарся. Но от торенти става доста бавно,пьк и само аз като го тегля,и има да го чакам поне три дни.Ако намериш нещо пиши.Аз сьщо ще се оглеждам. :whaat:
deank
Цитат(M-r Anderson @ 20 Jan 2006, 11:59 PM)
Цитат(Menedem @ 21 Jan 2006, 12:24 AM)

Този вьпрос е за ''Дискусии'',но ако си пробвал и в arena-bg,и не можеш да го свалиш от там,значи ти остават само торентите.Аз сьщо го тарся. Но от торенти става доста бавно,пьк и само аз като го тегля,и има да го чакам поне три дни.Ако намериш нещо пиши.Аз сьщо ще се оглеждам. :whaat:

Аз имам 1ви сезон, но повечето серии са в .RMVB формат, т.е. не са с прекрасно качество, но ако идеята ви е просто да го гледате, ще ги кача някъде.

Дидо
spase
Ако можеш да теглиш от "Арена" мога да го пусна. Свалял съм го от там. Нета ми е добър, можеш да разчиташ на скорост.
spase
А това е адрес в торент.бол -//torrents.bol.bg/details.php?search=stargate&id=3430 А ето и друг адрес //nine.cult.bg
M-r Anderson
deank: ,ако ти се занимава да го качваш,ще сам ти много благодарен.Намерението ми е само да го гледам,поне да схвана и началото,щото само то ми се губи. biggrin.gif spase:Не мога да тегля от ''Арена'' но ти благодаряbiggrin.gif
M-r Anderson
Цитат(M-r Anderson @ 21 Jan 2006, 01:35 AM)
deank: ,ако ти се занимава да го качваш,ще сам ти много благодарен.Намерението ми е само да го гледам,поне да схвана и началото,щото само то ми се губи. biggrin.gif                                              spase:Не мога да тегля от ''Арена'' но ти благодаряbiggrin.gif
*

:bangin: ААААААААА много сьм тьп,аз имам пьрви сезон на Атлантиса.Едно мисля ,друго пиша.Говорех за Stargate SG-1 пьрви сезон,а пича тарси друго.[SIZE=7]Сьйалявам ,че ви подведох smile.gif
spase
Нямаш проблем и него мога да го пусна! deank ако си от София прати лично да се видим да ти го драсна на един диск.
Insaneboy
айдеее на субтитрите
http://subsunacs.net/get.php?id=15347
pdjambov
Цитат(Insaneboy @ 21 Jan 2006, 09:11 AM)
айдеее на субтитрите
http://subsunacs.net/get.php?id=15347
*

:clap: clapping.gif :clap: clapping.gif :clap:
saka
clapping.gif Благодаря! clapping.gif
Insaneboy
Stargate Atlantis 2x19 - Inferno
sora
Цитат(Insaneboy @ 24 Jan 2006, 12:46 PM)

ei tozi epizod 6te e mnogo qk :lol2:
ivajlap
Направо трепе рибата. Супер е! И зарежда с напрежение за поне две серии напред.
Insaneboy
тоя епизод беше невероятно добър...
breaker4eto
НАистина беше много як. Просто не се здържах да не го гледам.

clapping.gif clapping.gif :Bow: :Bow:
yavod
ето полските

а ето и един скрипт
Insaneboy
и двете ги имам вече tongue.gif
bamf
Цитат(Insaneboy @ 24 Jan 2006, 12:46 PM)

Супер, ама пак няма да мога да изчакам титрите.
:clap: clapping.gif :59:
bamf
Много добър епизод. Може да го гледам пак със субтитри, като станат.
:clap: :clap: :clap: clapping.gif clapping.gif clapping.gif
hag
Те са си готови wink.gif rock.gif

http://subsunacs.net/get.php?id=15650
kernel_daemon
clapping.gif Много добра серия. Някой има ли идея кога ще почне да излиза сезон 3, че май следващата серия е последната от сезон 2.
stoyo5
Цитат(kernel_daemon @ 28 Jan 2006, 05:59 PM)
clapping.gif Много добра серия. Някой има ли идея кога ще почне да излиза сезон 3, че май следващата серия е последната от сезон 2.
*

В средата на темата мисля, че казаха, че ще е някъде през юли 2006
Niksanina
Stargate Atlantis 2x20 Allies
Insaneboy
супер епизод е тоя 20ти
почвам го
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.