Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Stargate Sg-1 (Старгейт)
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
biliniki
Има една серия или по точно серия за филма "Science.of.Stargate.SG-1.WS.DSR.XviD-CRNTV.avi" някой ше моге ли да намери субтитри за нея? 10х за всички който правят превода на сериите :clap:
paco88
да взема и аз ли да кажа едно благодаря smile.gif
etconev
Голяма благодаря за субтитрите. Струва ми се, че трябва да получа медал за това, че съм издължал да не изгледам нито една серия от новите сезони :banana: Ще изчакам още някоя и друга серия и тогава.... на един дъх.
Alt_CX
Едно голяяяямо благодаря и от мен на преводачите за всички епизоди. clapping.gif clapping.gif clapping.gif
cilek
10x и от мене
paco88
утре са интересните епизоди(поне The pegassus project)
eddie
Stargate SG-1 S10E03
LINK@sab.bz
LINK@mininova.org
batkobobi
ето линк и за свободно сваляне

http://yossta.data.bg/Stargate%20SG-1%20-%2010x03.avi
tss04
Здравейте,
Някой може ли да каже кои субтитри са за DVD(Rip) версията на 9 сезон, защото поне 20 еп. на 9 сезон се разминава с тези от сайта...
Babilon
Цитат(tss04 @ 29 Jul 2006, 04:02 PM)
Здравейте,
Някой може ли да каже кои субтитри са за DVD версията на 9 сезон, защото поне 20 еп. на 9 сезон се разминава с тези от сайта...
*

Искаш да кажеш за DVDRip-а? bongo беше направил тайминга и ги беше качил на сайта... Интересното е, че и аз не ги виждам... huh.gif
bongo, качи ги отново.
Insaneboy
не ли е това - http://subsunacs.net/get.php?id=21734 ?
Babilon
Цитат(Insaneboy @ 29 Jul 2006, 04:37 PM)
не ли е това - http://subsunacs.net/get.php?id=21734 ?
*

Ъхъм... Аз ги търся като "Complete Season" и се чудя защо не ги намирам... :lol_2:
tss04
Много благодаря! Сега с удоволствие ще изгледам сериите но този път с много добро качество smile.gif
Insaneboy
тайминг
Вижте прикачените файлове

Бабилон, много мяза на Атлантида тоя епизод, така че ако не се разбързаш може да се объркам и да оправя и него tongue.gif
Babilon
Цитат(Insaneboy @ 29 Jul 2006, 10:41 PM)
Бабилон, много мяза на Атлантида тоя епизод, така че ако не се разбързаш може да се объркам и да оправя и него  tongue.gif
*

biggrin.gif Почивай ти, не му мисли laugh1.gif Ще оправиме работата wink.gif
yupi
Babilon на колко процента си. :thumbup:
Babilon
По-късно следобед ще го почна, че съм снощен още... :drunk:
LeRoiLion
Цитат(Insaneboy @ 29 Jul 2006, 09:41 PM)
Бабилон, много мяза на Атлантида тоя епизод, така че ако не се разбързаш може да се объркам и да оправя и него  tongue.gif

Дам, добре се е получил biggrin.gif .

Хакуна матата,
Симба
Borislava
Цитат(Babilon @ 30 Jul 2006, 12:18 PM)
По-късно следобед ще го почна, че съм снощен още...  :drunk:
*

ето едни субтитри на грозен език, но тайминга става ... дано помогнат smile.gif
Babilon
Цитат(Borislava @ 30 Jul 2006, 03:55 PM)
ето едни субтитри на грозен език, но тайминга става ... дано помогнат  smile.gif
*

Имам ги smile.gif Преправям тайминга, защото се появяват много за кратко... Вършат работа, но много редове трябва да се обединяват...
XerX
Цитат(Borislava @ 30 Jul 2006, 03:55 PM)
ето едни субтитри на грозен език

Полски трябва да е...
Barloc
Аз досега не съм писал в този форум и тази прекрасна тема, но сега искам да изразя ОГРОМНАТА СИ БЛАГОДАРНОСТ към целия екип, който се постара всички ние любителите на тези 2 сериала да изпитаме максимално удоволствие от тях! Продължавайте все в същия дух и всичко най-най нали знаете biggrin.gif clapping.gif
BIG_MIRO
едно голямо БЛАГОДАРЯ и от мен ама вие си знаете !!! м/у другото
може ли датете на колко % е проглреса на новия епизод че да знам дали днеска да очаквам smile.gif ?
nikinta
Цитат(BIG_MIRO @ 31 Jul 2006, 04:11 PM)
едно голямо БЛАГОДАРЯ и от мен ама вие си знаете !!! м/у другото
може ли датете на колко % е проглреса на новия епизод че да знам дали днеска да очаквам smile.gif ?
*

От мен също едно голямо БЛАГОДАРЯ !!!!!!!!!!!!!!!!
И аз се питам до колко % е стигнал тайминга , защото погледнах серията набързо и ми се видя от най-интересните! Геройте от двата филма се обединяват май! Но не го разбрах много , защото го гледах с суб. на някакъв измислен език (по долу ги прилагам - ако може да се ползват ?)
ЩЕ МОЖЕМ ЛИ ДНЕС ДА СЕ НАСЛАЖДАВАМЕ НА СУБТИТРИТЕ НА ТОЗИ ЕПИЗОД clapping.gif
Babilon
Цитат(nikinta @ 31 Jul 2006, 05:18 PM)
ЩЕ МОЖЕМ ЛИ ДНЕС ДА СЕ НАСЛАЖДАВАМЕ НА СУБТИТРИТЕ НА ТОЗИ ЕПИЗОД clapping.gif
*

Ще може. Делничните дни имам работа, от която се храня, така че през деня е излишно да давам проценти и пр., защото до това време ще си останат същите!

Търпението е християнска добродетел wink.gif
Ruje
Искам да оправя моите благодарности на хората, които превеждат 2та сериала Atlantis и SG-1.

ХОРА, ВЪРШИТЕ ЧУДЕСНА РАБОТА ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ В СЪЩИЯТ ДУХ И ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА РАДВАТЕ ХОРАТА С ПРЕКРАСНИТЕ СИ ПРЕВОДИ :clap: :clap:
tilk
еи БАБИЛОНЧО не се цупи всички са ти особенно благодарни
Babilon
Субтитрите за SG-1 10x03 са на сайта.
ЛИНК wink.gif
Antarian
Цитат(Babilon @ 31 Jul 2006, 07:51 PM)
Субтитрите за SG-1 10x03 са на сайта.
ЛИНК wink.gif
*

10x 10x Babilon :clap: :clap: :clap: :yessir: :concert:
tsivanov
:clap: :clap: :clap: ВИЕ СТЕ НОМЕР 1!!! НЯМА СЪМНЕНИЕ!

10Х ONES AGAIN!! rock.gif cool.gif smile.gif
EOS
Огромни благодарности! :clap:
paco88
поредното благодарско от сърце и от мен :clap: clapping.gif
BIG_MIRO
ми какво да кажа, вярвам че това беше най-яката серия поне до паузата.... отнесохме цял кораб на Орай и активирахме вратата и ся няма да могат да пратят още кораби.
п.п мерси много за супер субса smile.gif
zayo bayo
Моля да приемете
ПОКЛОНА МИ
към вас,които ни предлагате тази радост!!
JediTrainer
Ще кажа само едно голямо БЛАГОДАРЯ! smile.gif
paco88
някой да се сеща в кой сезон и в кой епизод Генерал Хамънд разкриваше на няколко наций истината за старгейт?Ся се сетих за нея и ми се прииска да я гледам ама не се сещам коя е а не ми се рови из ftp-то tongue.gif
Babilon
Цитат(paco88 @ 1 Aug 2006, 12:56 AM)
някой да се сеща в кой сезон и в кой епизод Генерал Хамънд разкриваше на няколко наций истината за старгейт?Ся се сетих за нея и ми се прииска да я гледам ама не се сещам коя е а не ми се рови из ftp-то  tongue.gif
*

Ако не се лъжа в осми сезон... Мисля, че беше след като взривиха кораба на Тор с репликаторите. Старгейтът на кораба оцеля и го бяха намерили руснаците. Бяха се опитали да го използват и тогава се наложи да се създаде Международният Комитет.
JediTrainer
Цитат(paco88 @ 31 Jul 2006, 11:56 PM)
някой да се сеща в кой сезон и в кой епизод Генерал Хамънд разкриваше на няколко наций истината за старгейт?Ся се сетих за нея и ми се прииска да я гледам ама не се сещам коя е а не ми се рови из ftp-то  tongue.gif
*
Аз мисля че е в 6-ти сезон в 17-ти епизод. Когато Ген. Хамънд разкрива на посланиците от Великобритания, Китай и Франция програмата Stargate.
paco88
мерси и на двамави biggrin.gif
JediTrainer оказа се прав(е може и седнал да си tongue.gif ) във шести сезон 17 епизод е дръпнах си го ама нещо се е прецакал файла и не тръгва mad.gif
paco88
мерсаж и от мен :clap: :59:
paco88
наистина The peggasus project беше доста добър епизод.Я кажете каква е тая пауза че не ми стана много ясно hmm.gif
terminator
Изинявам се,някои би ли ми дал адреси на spoilersi на SG1 10 сезон с повече инфо - какво ще се случи в отделните серии!!!!
paco88
Цитат(terminator @ 3 Aug 2006, 09:08 PM)
Изинявам се,някои би ли ми дал адреси на spoilersi на SG1 10 сезон с повече инфо - какво ще се случи в отделните серии!!!!
*

www.gateworld.net
има всичко което търсиш biggrin.gif
terminator
Много благодаря!!!
paco88
tongue.gif tongue.gif
Цитат(terminator @ 4 Aug 2006, 03:20 PM)
Много благодаря!!!
*

за теб винаги дори може и по-често
viharcho
http://arenabg.com/details.php?id=51148
M-r Anderson
http://www.sab.bz/details.php?id=19932
batkobobi
Цитат(viharcho @ 5 Aug 2006, 09:07 AM)

10x biggrin.gif
logit
Ето Чешки субтитри, тайминга е добър!
Babilon
@Dwyane^Wade, и в тази тема, и в другата (за Атлантида) задаваш един и същи въпрос... Как, според теб, ще направя едновременно субтитрите и за двата сериала?! Освен да се клонирам, не виждам как ще стане! dry.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.