Babilon
6 Aug 2006, 11:10 PM
Цитат(MartineZzZ @ 6 Aug 2006, 11:42 PM)
И спам, и флууд... Две в едно...

Не е видяно от модератор, иначе темата ще намалее с десетина поста...
Babilon
7 Aug 2006, 12:27 AM
Цитат(Dwyane^Wade @ 7 Aug 2006, 12:40 AM)
Спам е, когато пускаш безсмислени постове, а флууд е, когато ги пускаш един след друг... Дори и след моят пост, пак си пуснал два...
eddie
7 Aug 2006, 07:24 AM
ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ ПРЕДУПРЕЖДАВАМ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ДА ПРЕСТАНАТ С ИЗЛИШНИЯ СПАМ!
ПОСЛЕ СЕ СЪРДЕТЕ НА СЕБЕ СИ!
paco88
7 Aug 2006, 08:53 AM
съгласен сам-няма смисал да се пита едно и също и във трите теми-те за това са с различни имена а не с еднакви
Dwyane^Wade
7 Aug 2006, 08:55 AM
ок ясно разбрах няма да се повтори
XerX
7 Aug 2006, 10:59 AM
А другите преводачи от StarGate Team къде са?
Babilon
7 Aug 2006, 11:12 AM
Почиват

Лято е...
Insaneboy
7 Aug 2006, 12:14 PM
Цитат(XerX @ 7 Aug 2006, 10:59 AM)
Nqkoi sme v Irlandiq i nqmame vazmojnost da se zanimavame s tova

Inache bravo na toq koito shte se hvana ili koito se e hvanal.
BIG_MIRO
7 Aug 2006, 12:44 PM
eha irlandiq,i kak e tam, 4uval s1m 4e prili4a malko na B1lgariq, wqrno li e ? ti za tova i pi6e6 i na latinica, kakto i az za koeto se izvinqvam predvaritelno
hristokk
7 Aug 2006, 01:27 PM
Цитат(Insaneboy @ 7 Aug 2006, 01:14 PM)
Цитат(XerX @ 7 Aug 2006, 10:59 AM)
Nqkoi sme v Irlandiq i nqmame vazmojnost da se zanimavame s tova

Inache bravo na toq koito shte se hvana ili koito se e hvanal.
Insaneboy - няма как да не питам:- за дълго ли ще си там или само почивка нещо. Щото ако е за дълго мноооого ще липсваш човек.
Babylon - евала че се нагърби с тежката задача САМ!!!!! Шапка ти свалям. Дано обаче се завърнат по скоро и останалите и да вървят нещата по бързо. Че почват маи скоро и доста други готени сериали: аз лично с нетърпение очаквам PrisonBreak!!!
eddie
7 Aug 2006, 02:51 PM
Цитат(BIG_MIRO @ 7 Aug 2006, 01:44 PM)
eha irlandiq,i kak e tam, 4uval s1m 4e prili4a malko na B1lgariq, wqrno li e ? ti za tova i pi6e6 i na latinica, kakto i az za koeto se izvinqvam predvaritelno

20 дни почивка, за да имаш време да осмислиш предният ми пост.
Има си отделна тема за дискусии!
Babilon
8 Aug 2006, 09:46 PM
SG-1 10x04 е качен на сайта.
ЛИНК
tsivanov
8 Aug 2006, 09:50 PM
:cheers: :cheers: :pepsi: :pepsi:
10x Babilon ,ti si velik!!
DarkKnight
8 Aug 2006, 09:50 PM
Вие сте невероятни. Просто искам да ви благодаря за готините субтитри (който са по добри от тези на повечето кабеларки) и за бързия превод
Вавилон ти си №1
PřΘŁůχ
8 Aug 2006, 09:54 PM
Name: Stargate.SG-1.S10E05 - UNINVITED
EPISODE NUMBER - 1005
ORIGINAL U.S. AIR DATE - 08.11.06
WRITTEN BY - Damian Kindler
DIRECTED BY - Will Waring
GUEST STARRING - Jodie Graham (SG Leader)NEWS AND SPOILERS
# "Damian is working on the rewrite of 'Uninvited,' episode 5."
(Executive producer Joseph Mallozzi, in a post at his blog)
# "Damian was in Friday and today to break his episode, 5, the one about the ill-fated getaway."
# "An invisible creature creates a bit of chaos as it knocks off members of Stargate Command ... one by one until it is stopped."
(The Casting Workbook)
# "Teal'c and Vala are on a planet with SG-3 and SG-6, when SG-6 comes under attack. Carter watches an autopsy of an unknown creature, which still has a living leech-like creature inside it. Mitchell interrogates a Trust operative who was shot."
(SpoilerFix.com)
# NEW! July 5 - As the rest of SG-1 prepares to join Landry (Beau Bridges) and Mitchell (Ben Browder) on a retreat, Teal'c (Christopher Judge), who is assisting the SG-3 team, discovers that the inhabitants of a distant planet are being mutilated by a savage and elusive alien creature. While SG-1 fears the Ori's sinister work is at play, they soon discover the creatures are being created by a parasite not indigenous to the planet.
Meanwhile, Mitchell and Landry are the object of surveillance while staying at General O'Neill's cabin. As SG-1 receives word that the creatures are appearing on other planets also, Mitchell discoveres some hunters who have been the victim of a similar attack on Earth. Desperate to find the origin of the parasites, the team makes an alarming discovery: not all planets affected by the attacks were visited by the Ori, but they were all recently visited by SG-1. Horrified to discover that they could somehow be to blame, SG-1 must determine how to stop the creatures before they kill again.
(SCI FI Channel summary)Снимка 1Снимка 2--------------------
batkobobi
8 Aug 2006, 10:01 PM
пич ти си велик 10x :clap:
bog_132
8 Aug 2006, 10:40 PM
БРАВО ТИ СИ НОМЕР ЕДНО

:angel1:
gesak
8 Aug 2006, 10:46 PM
Благодаря много

:clap:

znamli
8 Aug 2006, 10:49 PM
Благодаря
hermesreal
8 Aug 2006, 11:02 PM
И от мен едно мноого ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ!
Dwyane^Wade
8 Aug 2006, 11:08 PM
много благодаря
maniac
9 Aug 2006, 04:12 AM
Babilon: Благодаря от сърце!
martineliazz
9 Aug 2006, 06:02 AM
Цитат(PřΘŁůχ @ 8 Aug 2006, 10:54 PM)
Name: Stargate.SG-1.S10E05 - UNINVITED
EPISODE NUMBER - 1005
ORIGINAL U.S. AIR DATE - 08.11.06
WRITTEN BY - Damian Kindler
DIRECTED BY - Will Waring
GUEST STARRING - Jodie Graham (SG Leader)NEWS AND SPOILERS
# "Damian is working on the rewrite of 'Uninvited,' episode 5."
# "Damian was in Friday and today to break his episode, 5, the one about the ill-fated getaway."
# "An invisible creature creates a bit of chaos as it knocks off members of Stargate Command ... one by one until it is stopped."
(The Casting Workbook)
# "Teal'c and Vala are on a planet with SG-3 and SG-6, when SG-6 comes under attack. Carter watches an autopsy of an unknown creature, which still has a living leech-like creature inside it. Mitchell interrogates a Trust operative who was shot."
(SpoilerFix.com)
# NEW! July 5 - As the rest of SG-1 prepares to join Landry (Beau Bridges) and Mitchell (Ben Browder) on a retreat, Teal'c (Christopher Judge), who is assisting the SG-3 team, discovers that the inhabitants of a distant planet are being mutilated by a savage and elusive alien creature. While SG-1 fears the Ori's sinister work is at play, they soon discover the creatures are being created by a parasite not indigenous to the planet.
Meanwhile, Mitchell and Landry are the object of surveillance while staying at General O'Neill's cabin. As SG-1 receives word that the creatures are appearing on other planets also, Mitchell discoveres some hunters who have been the victim of a similar attack on Earth. Desperate to find the origin of the parasites, the team makes an alarming discovery: not all planets affected by the attacks were visited by the Ori, but they were all recently visited by SG-1. Horrified to discover that they could somehow be to blame, SG-1 must determine how to stop the creatures before they kill again.
(SCI FI Channel summary)Снимка 1Снимка 2--------------------

ама не е честно такааа нали спойлерите щяха да са в тема дискусии и написани на бг за да можем и неанглоговорящите да разбирамееееее
Antarian
9 Aug 2006, 09:49 AM
Цитат(Babilon @ 8 Aug 2006, 09:46 PM)
SG-1 10x04 е качен на сайта.
ЛИНК 
10x i ot men !
pirat_1
9 Aug 2006, 01:03 PM
babylon malko nqmax tarpenie da gi naprai6 po barzi4ko no i taka stava bravo i edna {} ot men
paco88
11 Aug 2006, 09:49 AM
за жалост малко се бавя с гледането на епизодите и чак снощи гледах сг1 и малко ми се раздванайдесети погледа ама нищо хаха
eddie
12 Aug 2006, 07:56 AM
Цитат(paco88 @ 11 Aug 2006, 10:49 AM)
за жалост малко се бавя с гледането на епизодите и чак снощи гледах сг1 и малко ми се раздванайдесети погледа ама нищо хаха

И на теб 20 дни почивка от писане във форума, за да имаш достатъчно време да разбереш значението на думите 'престанете със спама'.
Има тема за дискусии!Ето и новия епизод:Stargate.Sg-1.S10E05.WS.DSR.XviD-DIMENSION @ sab.bzStargate.Sg-1.S10E05.WS.DSR.XviD-DIMENSION @ mininova.org
kabalstein
12 Aug 2006, 08:48 AM
Babylon, още ли ти се налага да превеждаш по слух, или чакаш инглиш титри?
Babilon
12 Aug 2006, 10:49 AM
Цитат(kabalstein @ 12 Aug 2006, 09:48 AM)
Babylon, още ли ти се налага да превеждаш по слух, или чакаш инглиш титри?
По слух... Ако чакам английските, ще трябва да изкарам българските най-рано следващият вторник, защото английските излизат събота - неделя следващата седмица...
kabalstein
12 Aug 2006, 11:06 PM

Басси човече, заклевам се обявявам те за мъченик... Едва ли някои от заблудените фенове които постоянно чакат за титри и киселеят кат се забавиш с ден - два знаят КОЛКО работа е това...
Виждам, че се справяш, но няма ли да е по- добре да намериш някой, който да
се оправя с тайминга на репрликите, редакция на редовете и т.н. В смисъл сериалът има много фенове, все някой би трябвало да може да го свърши тва...
Бас държа тогава, че любимия ти герой е ТИЙЛ`к... Кат се има впредвид как мънка Даниел и тая картечница Саманта... :lol2:
Еммм успех занапред
Babilon
13 Aug 2006, 12:00 AM
Цитат(kabalstein @ 13 Aug 2006, 12:06 AM)
Бас държа тогава, че любимия ти герой е ТИЙЛ`к... Кат се има впредвид как мънка Даниел и тая картечница Саманта... :lol2:
Еммм успех занапред

А питаш ли ме как ми беше, като събраха на едно място Саманта, Даниел и МакКей (в епизода, в който SG-1 бяха на Атлантида)...

На тези актьори имам чувството, че им се плаща за брой думи, казани в минута...
asenn
13 Aug 2006, 10:30 AM
Айде на полските букви. Ако не за друго - поне за тайминг може да се използват.
Babilon
13 Aug 2006, 02:57 PM
Тъй като ми се напълни пощенската кутия със съобщения, ще сложа един пост тук:
С писма на ЛС няма да станат по-бързо субтитрите!! Имайте уважение. Явно е, че и за двата сериала аз ще правя субтитрите... Ако някой знае как да се клонирам, за да станат и двата бързо и едновременно, да казва. Ако не знае, нека бъде така добър да чака! Всяка седмица ги вадя по едно и също време. Не бъдете досадни! Следващият, пратил ми ЛС с подобен въпрос, ще го дам на модераторският екип за БАН! :ph34r:
NenoRMaleN
13 Aug 2006, 11:20 PM
Ах защо не съм модератор...
terminator
14 Aug 2006, 12:15 PM
Пи4ове , оставете BABILON на мира за да станат суб. по-бързо.Той като е готов ще ги пусне , а знаем,4е превежда много бързо!!!!
AVIDITKO
14 Aug 2006, 12:21 PM
Цитат
Ако някой знае как да се клонирам, за да станат и двата бързо и едновременно, да казва.
Аз знам но ще е малко трудно ... Трябва да се свържеш с Асгардите
viharcho
14 Aug 2006, 01:12 PM
Цитат(terminator @ 14 Aug 2006, 01:15 PM)
... а знаем,4е превежда много бързо!!!!
Insaneboy пускаше субтитрите поне 24 часа преди него...тия субтитри ще станат след 2 дена най-рано
Borislava
14 Aug 2006, 01:43 PM
Цитат(viharcho @ 14 Aug 2006, 01:12 PM)
Цитат(terminator @ 14 Aug 2006, 01:15 PM)
... а знаем,4е превежда много бързо!!!!
Insaneboy пускаше субтитрите поне 24 часа преди него...тия субтитри ще станат след 2 дена най-рано

Ама че нахалствие ...

а ти за колко време ще ги преведеш ?
eddie
14 Aug 2006, 01:49 PM
Ако още някой се изцепи на тема време на излизане на субтитрите или даде зор на преводача, ще гледа Stargate с превод само по телевизията!
viharcho
14 Aug 2006, 02:35 PM
Цитат(Borislava @ 14 Aug 2006, 02:43 PM)
Ама че нахалствие ...

а ти за колко време ще ги преведеш ?
Никой не нахалства,просто казах фактите,за да не дават зор!
Лъжа ли?
Babilon
14 Aug 2006, 05:03 PM
Струва ми се, че готованците са останали с впечатлението, че тук някой върши нещо по задължение...

И нямам идея защо са решили, че бих пренебрегнал единственият си свободен ден, в който мога да почина, за да превеждам, а не за почивка. Мислех сега, след като се прибрах, да седна и да довърша субтитрите за SGA, за да ги пусна, но май няма да го направя.
@viharcho, Insaneboy е ученик и сега е ваканция. Ако ми изкарваш прехраната, не е проблем да станат бързо, нали?
viharcho
14 Aug 2006, 05:10 PM
Цитат(Babilon @ 14 Aug 2006, 06:03 PM)
@viharcho, Insaneboy е ученик и сега е ваканция. Ако ми изкарваш прехраната, не е проблем да станат бързо, нали?

Знам,че работиш.И аз работя и знам как стоят нещата,затова просто го казах,без да намеквам каквото и да било

П.П.:Признавам,че хлапето ми липсва
veliko69
14 Aug 2006, 07:27 PM
Babilon задръж още 2 дена субтитрите за да спрат да мрънкат.В края на краищата не си длъжен да превеждаш.И аз незнам дума английски но си трая когато тогава.
Zoro
14 Aug 2006, 09:46 PM
не може да давате зор на 4овека той превежда без пари така че си трайте когато излезнат тогава ако толкова барзате научете англииски и си ги превеждаите сами. Той не е длъжен да ви ги превежда така 4е тихоооооо.
а и мерси за субтитрите хора се пак и за ги ползвам мерси и се така :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
stratobob
15 Aug 2006, 12:45 PM
Направо му се гудя на Babilon как издържа това да се повтаря отново и отново. Поне аз го наблюдавам от началото на девети сезон . Все някой няма търпение и все трябва да се разяснява на новодошлите, че новите събове ще излязат тогава когато са готови.
Нямам желание да спамя, ама си мисля, че няма да е зле темата да се заключва за нови постове след излизането на новия епизод до момента, в който са постнати субтитрите. Т.е. само модераторите да могат да постват в нея през този период. Мисля, че така ще се спестят досадни дразнения . В крайна сметка човека който превежда го прави за кеф , а не да си трови животеца.
Доколкото се сещам ДеянК действаше по този начин като течеше превода на Батълстар.
terminator
15 Aug 2006, 01:44 PM
Това не е лоша идея, да се спамват тези който дават зор на преводачите. Който бърза да си превежда сам .Така ще спести много нерви на превеждащите, а и няма да се задават едни и същи тъпи въпроси от рода /Кога ще са готови субт............ и така на татък.
zayo bayo
15 Aug 2006, 02:43 PM
Цитат(Babilon @ 14 Aug 2006, 05:03 PM)
Струва ми се, че готованците са останали с впечатлението, че тук някой върши нещо по задължение...
Знаем,че не си задължен!
И наистина нямам думи да изразя признателноста си към теб за това което правиш.
Ако можех да ти се извиня от името на всички,които са те притеснявали и нямат нито доблеста а може би и възпитанието да го направят,бих казал:
Извинявай ,Приятел, постъпих много глупаво.Опитвах се да ти налагам да направиш нещо което не си длъжен.
Просто с такова нетърпение го чакам този сериал.Желанието ми да бъда с любимите ми герои е толкова силно,че ме направило егоист,който мисли само как час по скоро да достави удоволствие на себе си и че всички около него са длъжни да работят за да му е добре на него -егоиста.
Но вече го осъзнах това и ще направя всичко което е по силите ми повече да не те притеснявам.
Още веднъж:извинявай.
А ти,Babilon,не им се връзвай.Тези които оценяват труда ти сме много повече!
И на всички останали ще кажа:ЩЕ ЧАКАМЕЕе!!! точка по въпроса.
Zoro
15 Aug 2006, 04:20 PM
сагласен сам
viharcho
15 Aug 2006, 04:36 PM
В четвъртък вечерта ще се готови,стига сте писали едно и също!
ijkl
15 Aug 2006, 07:22 PM
Наистина сме нетърпеливи за срещите с любимите герои в сериала и ви досаждаме с въпроса "кога...?",
но по време на всеки от епизодите сме ви много благодарни и признателни за труда, приятели .
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.