Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Stargate Sg-1 (Старгейт)
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
batkobobi
пожелавам ти лека работа и оставам в очакване biggrin.gif
batkobobi
ето и англиски
Aakenen Re
Въпрос:

Имам Stargate SG-1 S10 E08 с реклами в него. Преводът който се подготвя за епизод без реклами ли е?
ltsakev
Цитат(Aakenen Re @ 14 Sep 2006, 09:14 AM)
Въпрос:

Имам Stargate SG-1 S10 E08 с реклами в него. Преводът който се подготвя за епизод без реклами ли е?
*

Глеадаш коя версия буквички са направили и сваляш тази серия - малко стана като копчето и балтона!

Ето това Stargate.Sg-1.S10E08.WS.DSR.XviD-OMICRON е моята версия, за която се предполага, че правят титри
Insaneboy
Цитат(Aakenen Re @ 14 Sep 2006, 08:14 AM)
Въпрос:

*

То друга версия май не е излизала, така че не се притеснявай.
Aakenen Re
Цитат(Insaneboy @ 14 Sep 2006, 01:37 PM)
Въпрос:

*

*

smile.gif , не че се притеснявам, ама ще трябва да ги измествам ако са друг вариант, а не винаги стават точно.
Благодаря за отговора! rolleyes.gif
Insaneboy
Цитат(Aakenen Re @ 14 Sep 2006, 05:14 PM)
Цитат(Insaneboy @ 14 Sep 2006, 01:37 PM)
Въпрос:

*

*

smile.gif , не че се притеснявам, ама ще трябва да ги измествам ако са друг вариант, а не винаги стават точно.
Благодаря за отговора! rolleyes.gif
*

Моята версия е Stargate.Sg-1.S10E08.WS.DSR.XviD-OMICRON
ако искате субтитрите да съвпадат за друга версия само дайте линк към нея и ще ги имате.
Ramerov
Stargate.Sg-1.S10E08.WS.DSR.XviD-OMICRON e май единствения релийс който има.
ekaterinna
Ето субтитрите на английски дано ти помогнат Insaneboy.
Insaneboy
Цитат(ekaterinna @ 14 Sep 2006, 08:03 PM)
Ето субтитрите на английски дано ти помогнат Insaneboy.
*

Мерси, но ще си карам със словенските, техния тайминг е по-лесен за оправяне.
Aakenen Re
Версията ми е:

Stargate.SG-1.S10E08.Memento.Mori.WS.DSR.XviD-OMICRON.avi [354 964 кB/00:43:18 h.].
viharcho
@Aakenen Re

Изпивай си млякото и си лягай...всички сме с тази.Успокой се! wink.gif
BIG_MIRO
здравйте на всички, аз само информативно да попитам някой знае ли дали тая вечер може да очаяква ме суб за 8 еп.
п.п мерси smile.gif
Insaneboy
Цитат(BIG_MIRO @ 15 Sep 2006, 06:45 PM)
здравйте на всички, аз само информативно да попитам някой знае ли дали тая вечер може да очаяква ме суб за 8 еп.
п.п мерси smile.gif
*

Аз знам smile.gif
Не ги чакайте biggrin.gif
Легнах си нощес в 4, станах в 7 и се прибирам в 19:30 отивам да спя smile.gif
Ако се събудя нощес значи може и да има, ако не - утре.
BIG_MIRO
axa
paco88
Мале туй даскало се завърна rolleyes.gif
Но аз не се притеснявам-Insaneboy е последна година така че ще съумее да ни радва отново и отново с качествен превод tongue.gif :clap:
Insaneboy
субтитрите са качени на сайта - лека
Nexus
Аз че си недоскивам, знам .... но нещо не мога да ги открия ... blink.gif hmm.gif а междувременно ето и линк за новия епизод - Stargate SG-1 S10E09 WS DSR XviD-NoTV [eztv] @Mininova.org
eddie
Stargate SG-1 - 10x08 - Memento Mori - СУБТИТРИ
paco88
Цитат(Insaneboy @ 16 Sep 2006, 03:14 AM)
субтитрите са качени на сайта - лека
*

Ако не беше момче а момичето от картинката нямаше само с думи да се отблагодарявам.............. :lol2:
Nexus
Етооо с малко помощ всичко можело ;-) голямо 10х на Insaneboy за субтитрите и на @ eddie за насочването..

Някой е локнал темата и дано не си докарам бан но субтитрите за Stargate SG-1 S10E09 са готови има ги на главната страница или цъкни тук !
10х 10х и пак 10х на Isaneboy за светкавичния превод....
batkobobiy
на знам засщо но сам отнесал бан явно с ника batkobobi и сега ми се налга да влизам през прохи но нз има суб за SGA I ZA SG-1 словенски
на адрес http://www.batkobobi.net/MEDIA/SUB/ успех дано и на мене някои ми помогне с бана
S4ch3
Извинявайте бих искал да попитам Babilon кога да очакваме субтитрите за епизод 9 (ако не е нахално) и благодаря за работата която вършите с Insaneboy :clap:
terminator
Скоро!
ROCKY
Как скоро бре biggrin.gif :lol2: още в събота вечерта бяха готови за Атлантиса а в Неделя вечерта за SG-1 (за епизод 9 говоря) явно не сте забелязали :lol2:
и двете ги направи Insaneboy
евала за бързия и перфектен превод !!!
Insaneboy някога ако случайно попаднеме на една маса (така мойте приятели случайно се познават с теб или с твой приятели) ше те напием толкова много че главата ще боли ден и половина след това smile.gif cool.gif
hristokk
Insaneboy върха си!!!!!!!! clapping.gif clapping.gif clapping.gif

Направо ни разби - супер бърз превод и на двата 9-ти епизода.
Просто нямам думи.
Само така - продължавай в същия дух!

БЛАГОДАРЯ!!!!! :clap:
paco88
Евала наборе ти ги преведе по бързо отколкото аз ги дръпнах :clap: :clap:
ама то с моя бачничкия нетец си чакам да се дърпа............ :clap: tongue.gif
JediTrainer
Леле колко съм радостен :clap: мислех че за SG-1 ще чакам чак до четвъртък а те били готови и за двата сериала subs. в събота и неделя biggrin.gif
Insaneboy нямаш си и представа колко съм ти благодарен smile.gif smile.gif
maniac
Благодаря от сърце!
ilhan
Искам да попитам преводачите на сериала, дали някой има редактирани субтитри на цял сезон за 2, 3, 4, и т.н. каквато e качена от Babilon за сезон 1.
Имам предвид като това http://subsunacs.net/get.php?id=9652, но за 2, 3, 4, и т.н.
Ако да, моля да ги качат на форума или сайта.
Insaneboy
Цитат(ilhan @ 20 Sep 2006, 08:48 PM)
Искам да попитам преводачите на сериала, дали някой има редактирани субтитри на цял сезон за 2, 3, 4, и т.н. каквато e качена от Babilon за сезон 1.
Имам предвид като това http://subsunacs.net/get.php?id=9652, но за 2, 3, 4, и т.н.
Ако да, моля да ги качат на форума или сайта.
*

Ако имаше, щяха да са качени.
eddie, имаше такива намерения преди време, но не знам какво стана smile.gif
eddie
Става, ама бавно... напоследък имам доста работа, надявам се октомври месец да съм по-свободен и да форсирам нещата...
NenoRMaleN
Stargate.SG-1.S10E10.WS.DSR.XviD-ORENJi
wargod
Абе хора вярно ли следващата серия ще излезе чак март месец
:evil2:
BIG_MIRO
НЕ! ще може да му се радваме или през Ноември или през Декември
Blaaa
Точно, пък следващите серии излизат през Март ....
И относно за субтитрите на предишните сезони, аз ги редактирах ... ще ги погледна още веднъж .... но нека някой от Insaneboy или Babilon да се свърже с мен, за да се уточним. smile.gif
mavda
Мда ако се редактират няма да е лошо и ще съм много благодарен на този който го направи ! Най-големия бисер който видях из между тези серии turkey=турско месо w00t.gif . 10х на инсейбой!
batkobobi
ето и словенски суб за 10 епизод дано ви вършат работа
Insaneboy
Babilon, шъ го праиш ли или да го зафатам аз? :naughty:
Barloc
Не разбрах нещо... сега десетите епизоди вече излязоха, и свършиха с "Очаквайте продължение..."!!! Кога ще излязат единадесетите епизоди?!
ltsakev
Цитат(Barloc @ 25 Sep 2006, 10:15 AM)
Не разбрах нещо... сега десетите епизоди вече излязоха, и свършиха с "Очаквайте продължение..."!!! Кога ще излязат единадесетите епизоди?!
*

Земи поразгледай темата 2-3 странички назад преди да задаваш такива въпроси!
Insaneboy
Цитат(Barloc @ 25 Sep 2006, 09:15 AM)
*

Прегледай темата в дискусии, написано е с огромни букви.
Barloc
Цитат(wargod @ 23 Sep 2006, 01:50 PM)
*

Цитат(BIG_MIRO @ 23 Sep 2006, 02:02 PM)
*

Цитат(Blaaa @ 23 Sep 2006, 02:54 PM)
И относно за субтитрите на предишните сезони, аз ги редактирах ... ще ги погледна още веднъж .... но нека някой от Insaneboy или Babilon да се свърже с мен, за да се уточним.  smile.gif
*

Мхм бях ги прочел тези неща още преди да попитам и НЕСЛУЧАЙНО написах:
"нещо не разбрах..."!!!
Единадесетите серии излизат през Ноември или Декември, а дванадесетите през Март, или е по друг начин - това питам!

Едит: И също така да питам, SG-1 ли са щяли да спират и защо?
Insaneboy
Цитат(Barloc @ 25 Sep 2006, 06:12 PM)
Цитат(wargod @ 23 Sep 2006, 01:50 PM)
*

Цитат(BIG_MIRO @ 23 Sep 2006, 02:02 PM)
*

Цитат(Blaaa @ 23 Sep 2006, 02:54 PM)
И относно за субтитрите на предишните сезони, аз ги редактирах ... ще ги погледна още веднъж .... но нека някой от Insaneboy или Babilon да се свърже с мен, за да се уточним.  smile.gif
*

Мхм бях ги прочел тези неща още преди да попитам и НЕСЛУЧАЙНО написах:
"нещо не разбрах..."!!!
Единадесетите серии излизат през Ноември или Декември, а дванадесетите през Март, или е по друг начин - това питам!

Едит: И също така да питам, SG-1 ли са щяли да спират и защо?
*

Всичк това го пише в темата за дискусии на сериала, която се намира в раздела Дискусии rolleyes.gif
DarkKnight
Аз бих искал да попитам някой прави ли субувете за SG-1 10x10 rolleyes.gif
Insaneboy
Цитат(DarkKnight @ 25 Sep 2006, 09:38 PM)
Аз бих искал да попитам някой прави ли субувете за SG-1 10x10 rolleyes.gif
*

Виж първата страница wink.gif
Jackal
Като прочетох доста от този форум ме заболяха бъбреците от смях.Големи благодарности на Insaneboy и babilon вии правите доста за много хора clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif clapping.gif скромно но от сърце tongue.gif
stonybg
Етови каде да прочетете малко инфо за кофи новината относно SG-1
-------->CLIK<---------
ilhan
Цитат(eddie @ 21 Sep 2006, 08:26 PM)
Става, ама бавно... напоследък имам доста работа, надявам се октомври месец да съм по-свободен и да форсирам нещата...
*

@eddie - ако искаш ми прати каквото имаш за 2 и 3 сезон редактирано.
Заемам се да направя редактиран subpack за тези два сезона. Аз в момента гледам 2ри сезон и с всеки епизод правя редакция. Като свърша ще ги пусна тук, но мога да гледам макс 1-2 епизода на вечер и няма да стане много бързо.
batkobobi
ето малко hellp

http://tv.groups.yahoo.com/group/Stargate_...ts/message/3463
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.